22.02.2019 08:58

Tom Erik Solberg vurderer V75 sjansene

Vår sponsorkusk Tom Erik Solberg er som vanlig aktuell når det er V75 løp. Vi har tatt en prat med Tom Erik for å vurdere sine sjanser i denne V75 omgangen. Han varsler for en hest han tror kan kjempe helt i toppen. Tom Erik kommer ellers med et tipsforslag, og forteller litt om hvordan det står til på stallen. I skrivende stund jobber vi beinhardt med menyen. Denne helgen vil vi by på gratis travtips til V75 omgangen på Bjerke. Tipsene vil ligge klare i på vår hjemmeside i løpet av fredag kveld. I bunnen av denne saken, finner dere også vår banker og et par objekter i denne omgangen.

 

Hvordan ser du på sjansene til hestene du kjører i V75 denne helgen?

Jeg innleder med 13. Denise F. Boko i V75 avd. 1. Hun står jo langt bak denne gangen. Hun travet et greit løp sist, hun hadde en fin avslutning. Formen på henne er ikke så verst den. Kan være trippelaktuell. Hun må gå på rygger og ha veldig tempo i løpet, for at hun kan blande seg helt i toppen. Hel umulig er det ikke. 

9. S.K`s Mystic Titan kommer ut i Johan Widdings Minneløp i V75 avd. 3. Dette er en hest jeg bare må tro hardt på. Han har gjort mye riktig så langt i karrieren. Han blir også bare bedre og bedre. Tror han kan vinne. Jeg står jo på tillegg, men det er ikke så mange hester i løpet. Jeg håper det blir tempo, om ikke er jeg beredt på at vi må frem og gjøre en jobb. Han er god nok til å gjøre denne jobben.

5.Valle Ask kommer ut i Lars Laumb løpet. Dette er V75 avd. 4. Jeg vant dette løpet med Ingbest i fjor. Valle Ask var bra sist. Han har tidvis vært litt hissig før start i det siste. Om han holder seg rolig i forkant av løpet, så kan hingsten være med helt der fremme, tror jeg. Han er litt spesiell og gearer seg litt på løpsdagen.

Valle Ask og Tom Erik Solberg (Foto:Eirik Stenhaug/NR)

 

Ellers skal jeg kjøre 9. Baronesse Hooves i V75 avd. 5. Hesten har gått flere gode løp i tet, jeg vet ikke om den er like god bakfra. Hesten er iallfall bra, og det virker til å være en liten outsider, spennende oppsitt.

13.Elite B.R kommer ut i V75 avd. 6. Dette er en stallhest. Han begynner å bli fin, men mangler løpstilbud. Dette blir en gjennomkjøring. Jeg får kjøre der bak og se om det er noe igjen tilslutt, normalt kun en premiesjanse denne lørdagen.

Hvordan ser det ut på stallen?

Det ser veldig bra ut. Det har vært en periode med litt dårlige forhold i det senere. Tangen Frikk travet et kanonløp på onsdag, tok en enkel seier. Det er en god hest dette, jeg tror han tjener fine penger i år. Unghestene går jobbene sine fint hjemme, ikke vært noe på bane med dem i det senere. Jeg er spent på sesongen til 3 års kullet sin del. Jeg tar dem ikke ut før litt seint på våren, sesongen er lang nok for deres del.

Her finner dere Tom Eriks V75 forslag til denne omgangen:

Våre eksperten lag finner dere her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Espens lyntips