27.02.2019 11:39

Årets første kasse!

Endelig ble det en kassegevinst for Vinnerbongen sine kunder. Årets første kasse kom i går i Cagnes Sur Mer. Her vil vi fortelle litt om hvordan vi jobber oppimot de franske omgangene. I dag er det spennende løp både fra Frankrike og Norge, og i tillegg til spennende spilleløp skal vår egen Goldstile ut i ilden på Bjerke travbane, så i dag gjelder det både sport og spillemessig!

Frankrike har vært et solid produkt for Vinnerbongens del, både V4 og 5 pluss spillet. I går spilte vi for ca. 15000 kr, og tok kassen på over 122000 kr. 4 lykkelige kunder kunne dele denne summen. Totalt 3 av 4 bonger som stod igjen i siste avdeling, var levert av vinnerbongen. Bongene i de litt lavere prisklassene hadde vi låst på 2 hester (nr 7 Bunker De Retz og 8 Berlioz De Ginal). Vårt tredjevalg på ranken var vinneren, nr 4 Atout Du Hainaut. Dette gledet som nevnt våre kunder med kassegevinst.

Vi satte en rangering på forhånd, vinneren av første avdeling Bebe Du Beauvosin var ett 11 valg i spillet, mens vi hadde rangert den som et 7-valg. I andre avdeling var vinneren et 9-valg, det samme på vår rangering, men vi mente løpet var åpent bak 2-3 hester. Vårt klare 3 valg var nr 4. Cinna De Briouze. Den travet et svært bra løp, og ble tatt ned av vinneren like før mål. Om den hadde vunnet, hadde vi vært med videre på 7 av totalt 12 bonger. Nå ble det ikke slik. Og den aller største bongen på 795KR satt med kasse.

Utrolig spennende disse Franske omgangene. Som regel mange hester til start, og det er artig å jobbe med løpene på forhånd. Vi studerer dem godt og leser oss opp. Vi har også en Fransk kontaktperson, som gir oss gode rapporter fra Frankrike. Tilslutt setter vi en rank som vi komponerer bongene ut ifra.

I dag er det nye muligheter på Vincennes. Vi har ranken klar, og håper det blir gode verdier i våre objekter.

I tillegg er det V75 Bonus løp på Bjerke i kveld. Vi er på plass live på Bjerke både i dag og i morgen. Vi kommer til å få med oss varminger og siste info. Dette har ført til storgevinster for vinnerbongen før. Vi håper naturligvis det skal glede våre kunder også i dag.  Spesielt er det også at stall Vinnerbongen-Goldtile har egen starthest i dag. Vi er superspente, og håper hesten er tilbake for fullt. 

Tipsene til Bjerke omgangen vil ligge klare fra kl. 14.30. Våre spill, finner dere her: https://vinnerbongen.no/eksperten 

Lykke til med spillet!

 Er Goldstile og Tom Erik Solberg tilbake i kveld? (Foto: Eirik Stenhaug, NR)