28.02.2019 13:10

Goldstile bytter trener

Vi føler vi må prøve noe nytt når det gjelder Goldstile. Og har derfor valgt å bytte trener, slik at vi får noen nye øyne på Goldstile.

Gårsdagen med Goldstile var en skuffelse. Og i eierlaget stall Vinnerbongen-Goldstile føler vi må prøve noe nytt. Flertallet i eierlaget ønsket dette. Og det var også overvekt i eierlaget om hvem som skulle bli ny trener. Hesten vil derfor ankomme ny stall i ettermiddag.

Goldstile har vist at han holder et svært høyt nivå på sitt beste, men i det senere har det ikke vært slik vi ønsker og håper, hesten får ikke ut potensialet sitt. Noe må være galt. Hesten går dermed en grundig sjekk hos veterinær. Vi velger også for å bytte trener på hesten, slik at vi får noen nye øyne på Goldstile.

Ny trener for Goldstile blir dyktige Jens Kristian Brenne ved Momarken travbane. Jens Kristian har vist at han kan trene hester på et høyt nivå. Oppasser for Goldstile blir Andrea Aarkeol.

 

 Ny trener for Goldstile, Jens Kristian Brenne (Foto:Eirik Stenhaug/NR)

 

Det å være hesteeier er både opp og nedturer. Når det gjelder Goldstile har vi opplevd begge deler. Vi ser frem til å samarbeide med Brenne og Aarekol. Og håper dette vil gi oss nye fremganger på travbanen. Vi vil også takke stall Hamre for et flott samarbeid.

 

Andrea Aarkol og en av hennes passhester, Brenne Blissi (Foto:Privat)