07.03.2019 14:33

Kanonobjekter til både Klosterskogen og Åby

Klosterskogen og Åby travbane byr på løpene denne torsdagskvelden. Det er fine løp på begge arenaer og vi har jobbet frem flere spenstige drag på begge arenaer. Mest interessant er det selvfølgelig i Sverige denne torsdagen i og med det er jackpot. 

Klosterskogen (V65 og V5) og Jackpot på Åby (V64 - med 1 million ekstra i sekserpotten) 

 

Fine menyer står foran oss denne torsdagskvelden. Det ble veldig vrient på Klosterskogen forrige torsdag hvor det ble jackpot i og med ingen kom til mål. Denne omgangen ser litt mer oversiktlig ut, men vi har jobbet frem et par veldig interessante objekter i omgangen, som per nå er alt for lite spilt i forhold til vinnersjansene i sine respektive løp. 

 

Glem heller ikke omgangen på Åby i kveld hvor det er jackpot i spillet. Drøye millionen ligger ekstra i sekserpotten noe som gjør omgangen ekstra interessant spillmessig. Vi har brukt timevis i løpsarkivene for å gi deg de beste forutsetninger før du leverer spillet ditt. 

 

Vil du kjøpe tips pakken til Klosterskogen og Åby kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

Her er kveldens overskifter til omgangen på Klosterskogen: 

 

V65-1: Nesvik`n har imponert i to strake seiersløp. Blir det ny seier i kveld, eller kan baksporet by på problemer for storfavoritten?

 

V65-2: Ga et solid inntrykk før løpet forleden og bør ha en solid sjanse uansett posisjon. Kan være snakk om en frekk banker! 

 

V65-3: Et åpent løp mener mange, men vi har en herlig idè, som vi mener skal ha en topp vinnersjanse. Klaffer det bare litt med løpsopplegget kan det være dønn i orden. 

 

V65-4: Birk Faks vant som en stor overraskelse sist torsdag og satte flere spillere "sjakk-matt" - I kveld blir han voldsomt stor favoritt. Er det spill mot et mål, eller kan det være duket for sjokk? Vi har analysen klar! 

 

V65-5: Har et gaveløp på papiret og skal ha en topp vinnersjanse i kveld. Dette er en meget bra hest i bunn og grunn. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V65-6: Pengene skal fordeles og Mjølner Marius er på alles lepper. Her serverer vi et sjokk av de sjeldne. Dette kan være hesten som sender de fleste bongene i søppeldunken, men ikke våre! 

 

Innleveringsfrister Klosterskogen travbane torsdag 07 mars: 

 

V65: 18.55

V5: 19.43

Dagens Dobbel: 20.25

 

Lykke til med kveldens spill!