16.03.2019 10:32

Kjempepenger på ny i V75

Drammen travbane byr på en fantastisk V75-meny denne lørdagen både sportslig og spillmessig. Utfordrende spilleløp og herlige forutsetninger i spillet. Vi har jobbet frem noen herlige objekter, som er latterlig lite spilt når vi ser på rangeringen lørdag morgen. Her kan det virkelig gi mye penger i V75-spillet!

Drammen travbane

 

Banelengde: 800 meter

Oppløp: 150 meter

 

 

Nøkkelkusk - Tom Erik Solberg (Kusker omgangens største V75-favoritt, Moe Tyr i V75-4)

 

(Vinnerbongen kusken, Tom Erik Solberg vant flest V75-løp i Norge i fjor. Han sitter opp bak en rekke spennende hester i dagens V75-omgang i Drammen)

 

En meget interessant V75-omgang står foran oss i Drammen. Fulle felter og høy vanskelighetsgrad på flere av løpene kan sørge for ny solid utbetaling i V75-spillet. Vinnerbongen har jobbet iherdig i løpsarkivet for å gi deg som Vinnerboongen kunde de beste forutsetninger i dagens omgang. Bankeren i omgangen er av det spenstige slaget. Denne har vi virkelig følelse for. Det er også en rekke objekter, som er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjansene i sine respektive løp. Her kan vi virkelig love deg noen herlige drag, som kan sørge for fest i utbetalingslukene! 

 

Vil du kjøpe dagens tips og vurderinger til løpene i Drammen gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Vil du være med på et av våre "eksperten" andelslag finner du dem her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/eksperten

 

 

Her er våre V75-overskrifter til løpene i Drammen lørdag 16 mars: 

 

V75-1: Bråtnesfaks var tilbake som en vinner sist på Biri og bllir hardt betrodd i innledningsløpet. Er det grønne lykter på hesten til Heidi Moen, eller kan det være duket for en delikatesse direkte? Vi har en herlig analyse, som du garantert vil like! 

 

V75-2: Mange spår et oppgjør mellom Lastsundayinmay og Senit Island, men her drar vi opp et objekt, som sender de fleste spillere "sjakk-matt" - dette kan være milliondraget, som sender oss et stort forsprang foran den store "sal". 

 

V75-3: Et herlig spilleløp med mange vinnerkandidater. Vi drar opp et par friske drag inn i vår A-pulje. Begge hestene har vist klar formforbedring og i dette løpet kommer begge til å trave toppløp. Ingen av dem er av favoritten. Takk for maten! 

 

V75-4: Moe Tyr er på alles lepper og vi har de siste rapportene på omgangens største V75-favoritt. Er det snakk om en klink vinner, eller er det fare på fære? 

 

V75-5: Oioioi, for en delikatessevinner. Ga et voldsomt inntrykk forleden og her skal vi virkelig ta oss betalt. BOOM! 

 

V75-6: Brenne Blissi, Trø Hera eller Børke Balderina? Er vinneren blant disse? Vi har analysen klar og vi tror knallhardt. Her skal vi hente hjem kronene! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles og G. Jerken er favoritt. Ja, vel tenker vi. Det kan fort være slik at G. Jerken vinner løpet på sprint, men vi skal tjene penger på en annen hest. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

Innleveringsfrister Drammen lørdag: 

 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Lykke til med dagens spill!