23.03.2019 11:15

Unionstrav Momarken lørdag

Sin vane tro byr Momarken på Unionstrav og felles V75 i slutten av mars. Dette er startskuddet på vårsesongen og de gode hestene kommer for alvor ut i løp igjen. Gjennom hele uken har Vinnerbongen jobbet knallhardt for å gi deg de beste forutsetninger til dagens V75-omgang. 

Momarken travbane

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløp: 240 meter

Baneforhold lørdag: strålende forhold

 

(Unionskampen står foran oss og det er en herlig spillmeny som står foran oss denne lørdagen)

 

 

Momarken travbane byr på en herlig spillmeny denne lørdagen. Mange utfordrende spilleløp og høy vanskelighetsgrad i flere av løpene. Det er mange klare favoritter, som har fått mye spill på seg. Vi skal prøve å felle flere av de store favorittene i håp om en høy utbetaling. Bankeren i omgangen mener vi skal ha en solid vinnersjanse! 

 

Vil du kjøpe dagens tipspakke kan du gjøre det herhttps://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Her er dagens V75-overskrifter til løpene på Momarken: 

 

V75-1: Et åpent løp mener mange, men vi byr på en klokkeklar utgangshest direkte. Denne tror vi skarpt på!

 

V75-2: Oioioi, for en delikatesse. Hesten har ypperlige forutsetninger og er i sitt livs form. Spennende forandringer til dagens løp og vi tror det kan være grønt lys. Takk for maten! 

 

V75-3: Adiago Trot er på alles lepper. Blir det "spets och slut"? Nja, vi er ikke helt sikre på det og serverer i stede en herlig delikatesse, som kommer til å rense godt i kupongene! 

 

V75-4: Roli Eld er en av omgangens største favoritter. Treningsrapportene er solide i forkant av løpet og nå slipper han Ulsrud Tea og Odd Herakles. Er det grønt lys? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-5: 1 M.S. Triple J. blir knallhardt betrodd i løpet og etter innsatsen sist er ikke det rart. Vi har dog et par motbud, som er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjansen i løpet. Dette vil du garantert like! 

 

V75-6: Pastore Bob har vunnet sportrekningen og mange mener det er spill mot et mål. Er det snakk om omgangens sikreste holdepunkt? Vi har analysen klar! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles og vi har jobbet knallhardt med dette løpet. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

Innleveringsfrister Momarken travbane lørdag 23 mars: 

 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20

 

Lykke til med dagens spill!