30.03.2019 10:44

Gulljackpot på Biri lørdag

Biri travbane byr på en herlig V75-runde denne lørdagen. Ekstra spennende spillmessig i og med det er Gulljackpot hvor du som spiller kan vinne hele 18 millioner kroner om du er alene om å prikke de syv rette vinnerne. Gjennom hele uken har vi i Vinnerbongen jobbet knallhardt i løpsarkivet for å gi deg som kunde de beste forutsetninger før du skal komponere bongen din. 

Biri Travbane

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløp: 190 meter

Baneforhold lørdag: gode baneforhold

 

 

(Frode Hamre er som alltid sentral da det er V75. Det er han også på Biri i dag. Hvor mange seire blir det til stall-Hamre i dag? Foto: Eirik Stenhaug)

 

 

Fulle felter og herlige spilleløp på Biri denne lørdagen. Det har vært vanskelig å finne noe sikkert holdepunkt, men etter mye jobb i arkivet føler vi at bankeren i omgangen skal stå. Det er flere løp hvor det fort kan skrelle skikkelig. Du husker vel sist det var løp på nettopp Biri travbane? Da serverte vi Stensvik Martin, som sørget for at det ble jackpot i V75-spillet. Ingen kom til mål. Det kan fort bli topp utbetaling denne lørdagen! 

 

Vil du kjøpe vår tips pakke før løpene på hjemmebanen Biri kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Ønsker du å være med på et av våre "eksperten" lag finner du dem her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/eksperten

 

 

Her er dagens V75-overskrifter til løpene på Biri travbane: 

 

V75-1: Brenne Bissi står nok en gang på langt tillegg, og det blir fort en tung tur for topphoppa til Jens Kristian Brenne. Hva tenker vi om dette løpet mon tro? Er det snakk om en klink vinner, elller kan det være duket for supersjokk direkte? 

 

V75-2: Et herlig spilleløp hvor det fort kan skrelle skikkelig. Vi har kjørt løpet i "lillebanen" og byr på et herlig objekt, som vi mener skal ha en topp vinnersjanse. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-3: Professor Ø.K. eller Brenne Banker? Blir det en duell, eller kan det være duket for en tredjehest, som sender de fleste "sjakk-matt"? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-4: En spennende startside med flere raske hester på startstreken. Roid Du Monde eller Whisky Voice? Eller kand et være duket for en delikatesse? Her har vi godbiter på lager. 

 

V75-5: Mjølner Marius galopperte vekk en klar seier på Drammen sist og formen er god. Blir det revansje i dag eller står favoritten for fall? 

 

V75-6: Normandie Royal gjør en svært spennende årsdebut. Topphoppa til stall-Hamre skal normalt ha en god sjanse direkte, men hun står sjanseartet til spormessig. Hva tenker vi om løpet? 

 

V75-7: Jackpot kronene skal fordeles og vi serverer en delikatesse av de sjeldne til slutt. Takk for maten! 

 

Innleveringsfrister Biri travbane 30 mars: 

 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Lykke til med dagens spill!