03.04.2019 15:44

Toppobjekter serveres på Bjerke onsdag

Bjerke travbane byr på en herlig V75-Bonus omgang denne onsdagskvelden. Det kryr av spillbare objekter og bankeren vi serverer i kveld er per nå ikke favoritt. Den blir nok spilt kraftig opp utover kvelden, men per nå er det eventyrlig verdi i denne bankeren. Dette vil du bare ikke gå glipp av! 

Bjerke travbane

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløp: 200 meter

Baneforhold: Fine forhold

 

 

kveldens omgang er utrolig spennende. Vi drar opp det ene draget etter det andre. Mange av favorittene er i fare ut fra våre analyser. Klaffer det litt med oppsettene våre i kveld kan vi garantere solid utbetaling. 

 

Vil du kjøpe dagens tips finner du dem her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

 

Vil du være med på et av våre "eksperten" andelslag finner du dem her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er kveldens V75-Bonus overskrifter: 

 

V75-1: Vi serverer et "dynamitt" objekt direkte. Denne hesten har vi klokkertro på og når vi ser prosenten per nå gjør det at vi får vann i munnen. 

 

V75-2: Vi ser ofte at det er i nettopp disse grunnlagene "skrellen" kommer. Hestene utvikler seg for hvert løp og her har vi mange spennende drag i ermet. Dette vil du like! 

 

V75-3: Blir det en duell mellom Categorical og Fabian B.R., eller kan det være duket for en tredjehest, som sender de fleste "sjakk-matt"? 

 

V75-4: Kaldblodsoppgjør i lavt grunnlag er som regel vanskelige å vurdere, men her har vi en herlig analyse. Dette kan fort være omgangens nøkkelhest. Takk for maten! 

 

V75-5: Ra Tore er altså spilt på over 70 prosent av innsatsene. Hesten Jan-Roar Mjønerød kaller en "banditt". Kan vi stole fult og helt på denne 70 prosenteren? Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-6: Dupont er per nå favoritt i løpet. Hesten har vist flott form og duger bra i klassen, men er det grønt i kveld? Vi har en skarp analyse på dette løpet og vi tror det er HEL GRØNT! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles og her kommer vårt beste objekt i hele omgangen. Er latterlig lite spilt per nå og her skal vi stå først i utbetalingslukene. Gavene er servert! 

 

Innleveringsfrister Bjerke onsdag 3 april: 

 

V75: 19.00

V5: 20.25

Dagens Dobbel: 20.45

 

Lykke til med kveldens spill!