13.04.2019 11:18

Vinnerbongen har tipsformen på topp

Våre kunder som kjøper våre tipsbrev daglig har gitt oss gode tilbakemeldinger på våre vurderinger de siste dagene, noe som er svært hyggelig. Vinnerbongen legger ned ekstremt mye tid på tipsene, så det er godt du som kunder er fornøyd. I dag er det en flott V75-runde på Leangen og vi har noen herlige drag, som kan sørge for bra utbetaling. 

V75 Leangen travbane 

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløp: 270 meter

Dagens nøkkelkusk: Åsbjørn Tengsareid

in

(Leangen travbane byr på en herlig V75-runde denne lørdagen)

 

Vinnerbongen serverte nok en gang kremtips til vår gamle hjemmebane Biri i går. Hovedbankeren World Peace innfridde våre forventninger til fulle etter å ha ledet sitt løp fra start til mål sammen med kusk Eirik Høitomt. 

 

Mange av våre kunder tjente gode penger på vår sjansebanker i V5-finalen Lustra Spretten, som vant sitt løp til tross for posisjonen utvendig for lederen. Hesten vant som en 6,9 prosenter og et femtevalg i spillet. Denne hesten skapte solid verdi i både V5- og V4 Express. 

 

Her var vår omtale av Lustra Spretten: 

 

V5-5:

Her må man nærmest spille alle hestene. Urutinerte kaldblodshester, som vi vet svært lite om. Vi har fått gode rapporter på 2 Lustra Spretten, som har sett meget bra ut i et rutineløp. Etter våre rapporter skal hesten kunne ned mot 35,5/36 og det skal holde langt i et løp som dette. Hesten er per nå et nest sistevalg i løpet noe som sier litt om vanskelighetsgraden i løpet. Skal man spille èn hest i løpet kan man prøve Lustra Spretten, som en sjansebanker, men det er ikke noe sikkert kort. OBS!

 

Lustra Spretten ga 9,78 i vinnerspillet for du som prøvde deg i lukene. 

 

 

I dag er det V75 på Leangen travbane utenfor Trondheim. 

 

Leangen travbane er en bane som pleier å gi bra utbetalinger. Dagens omgang byr på flere åpne spilleløp. Det er gode hester, som stiller på startstreken og Vinnerbongen har jobbet iherdig i løpsarkivet gjennom uken for å gi deg som kunde de beste forutsetninger til å hente noen kroner i utbetalingslukene. 

'

Vil du kjøpe dagens tipspakke kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Her er dagens V75-overskrifter til Leangen travbane: 

 

V75-1: Eidshaugdjerven blir hardt betrodd i innledningsløpet. Hesten imponerer stort sett hver eneste gang, men han kommer ikke til noe dekket bord. Vi byr på et par langskudd, som kan sørge for solid verdi direkte. 

 

V75-2: Dagens beste objekt kommer her. Vi har en solid følelse for denne hesten i kveld. Inntrykket har vært bunnsolid og i dag skal det kjøres i følge våre rapporter. Dette kan være hesten, som gir oss et enormt forsprang på den store salen! 

 

V75-3: Nordsjø Odin er en herlig 4-åring, som var solid i Kongepokalen sist helg på Bjerke. To tette løp og ny lang reise. Kan det sitte i beina på Tjomsland-traveren? Vi har analysen klar! 

 

V75-4: The Last Ticket blir hardt betrodd og mange mener det blir en "Walk In The Park" - hva tenker vi? 

 

V75-5: Brenne Blissi er ei fantastisk hoppe, som stort sett gjør solide innsatser hver eneste gang. Blir det ny seier i dag, eller kan det være duket for skrell? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-6: Ms Triple J. blir stor favoritt til tross for baksporet. Hesten har vært imponrende god i sine to siste seiersløp, men kan det bli problemer i dag? Vi har analysen klar! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles i V75-spillet og her har vi en klokkeklar analyse. Dette kan fort være en klink vinner. Banker for de friske! 

 

Innleveringsfrister Leangen lørdag: 

 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Lykke til med dagens spill!