17.04.2019 13:33

Solberg show på Bjerke?

Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg er utvilsomt omangens nøkkelkusk under V75-Bonus omgangen på Bjerke i kveld. Han sitter opp bak flere store favoritter som får enormt med kroner på seg. Blir det en festkveld for Solberg, eller kan det bli kvelden for de store skrellene? 

Bjerke travbane - V75 Bonus 

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløp: 200 meter

Kveldens nøkkelkusk: Tom Erik Solberg

 

Det er påske og det er enorme menyer utover denne påskeuken. V75-toget drar i gang i kveld med V75 Bonus på Bjerke travbane. Selve påskebonanzaen innleder i morgen med V75 løp på Gävle i Sverige og avsluttes søndag med multijackpot på Romme. Hele 160 millioner kroner skal ut igjennom denne påskebonanzaen. 

 

(Hele 160 millioner kroner skal ut i årets Påskebonanza)

 

Vinnebongen byr på tips til alle V75-omgangene både til inn og utland. Vi har tipspakke til salg som inkluderer tips til hele syv baner. Vil du kjøpe denne tipspakken kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/42

 

Vil du være med på et av våre "eksperten" andelslag finner du vårt utvalg her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er kveldens overskrifter til Bjerke travbane onsdag 17 april. 

 

V75-1: Call The King blir omgangens desidert største V75-bonus favoritt. Denne hesten kjenner vi bedre enn de fleste, og vi har de siste rapportene du trenger å vite. Trykk kjøp og få svaret! 

 

V75-2: Tom Erik Solberg blir hardt betrodd bak Park View i dette løpet. Han har tapt sportrekningen og kommer ikke til dekket bord. Hva tenker vi om løpet? 

 

V75-3: Bo Westergaard sender Thai Navigator til Bjerke. Han imponerte i seiersløpet sist og blir klar favoritt. Er det snakk om en klink vinner, eller kan det komme en fra dypet? Vi har analysen klar! 

 

V75-4: Bear Man er en frontrunNokner av ragn. Han kommer vel til den posisjonen i kveld også? og da er vel løpet kjørt? Eller? 

 

V75-5: Dagens beste objekt blir servert. Dette er en traver, som har vist flott utvikling i det siste. Må ha en topp vinnersjanse i dette løpet? 

 

V75-6: Her serverer vi et objekt, som så strålende ut både i varming og løp sist. Dette er en bra hest i klassen som bør ha en topp vinnersjanse. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-7: Nok en gang er Tom Erik Solberg i sentrum. Moe Tyr har imponert i seiersløpene og blir klar favoritt i finalen. Er det en favoritt som står, eller kan det komme en smell av de sjeldne? Vi har en spennende løsning på løpet! 

 

Innleveringsfrister Bjerke onsdag: 

V75: 19.00

V5: 20.25

Dagens Dobbel: 20.45

 

Lykke til med kveldens spill!