20.04.2019 11:00

Eventyrlig V75 på Klosterskogen påskeaften

Internasjonal V75 på Klosterskogen påskeaften med solid omsetning. Det er en fantastisk spillmeny hvor det kryr av spillbare objekter. Bankeren i omgangen blir ikke favoritt og den alternative bankeren er per nå et 4-5 valg i spillet. Spenn fast sikkerhetsbeltet og hold deg fast, for her kan det gi penger i bøtter og spann! 

V75 Klosterskogen travbane 20 april

 

(Fantastiske forutsetninger på Klosterskogen påskeaften)

 

Banelengde: 800 meter

Oppløp: 220 meter

Baneforhold: Topp baneforhold - sommerbane

Vær: Opphold - 20 grader

 

En fantastisk V75-runde på Klosterskogen påskeaften. Vinnerbongen har jobbet iherdig med løpene gjennom hele uken og vi kan love deg som kunde masse spennende info. Vi lanserer en banker, som per nå ikke er favoritt. Vår alternative banker i omgangen er et 4-5 valg i spillet per nå, men kommer garantert til å få mer spill på seg før innleveringsfrist. Her er det bare å holde seg fast! 

 

Vil du kjøpe dagens tipspakke finner du den her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

 

Her er dagens V75- overskrifter: 

 

V75-1: Dynamitt blir servert direkte. Denne hesten ga rett og slett et bunnsolid inntrykk sist og vi tror det kan være grønne lykter. Denne hesten er helt bortglemt av spillerne og det takker vi for! 

 

V75-2: Nytt objekt blir servert. Denne hesten er nesten ikke rørt av spillerne, noe som for oss er helt merkelig. Vi tror det kan være et solid objekt, som holder stikk. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-3: Gretzky B.R. er på alles lepper, men er det så enkelt at Gundersen-traveren leder løpet fra start til mål? Vi har kjørt løpet i badekaret! 

 

V75-4: Sorella Rick blir stor favoritt sammen med Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg. Er det snakk om en klink vinner, eller kan det være duket for et supersjokk? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-5: Et herlig spilleløp står foran oss og her har vi virkelig krutt. Vår A-gruppe består av to hester, som ikke er blant de mest betrodde. Dette kan faktisk være et spenstig lås. 

 

V75-6: Lome Brage vant som vårt holdepunkt på Bjerke sist og hesten så strålende ut. Blir det ny triumf i kveld, eller hva tenker vi? Her gir vi deg info du ikke vil gå glipp av! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles og årets beste objekt kommer ut i finalen. Dette kan være en vinner, som sender deg rett til utbetalingslukene. Takk for maten! 

 

Innleveringsfrister Klosterskogen lørdag: 

V4: 13:15

V75: 15:00

V5: 15:45

Dagens Dobbel: 16:52

 

Lykke til med dagens spill!