23.04.2019 09:52

Vinnerbongen er i superform!

Vi har virkelig tatt for oss mot slutten av påsken!

(Alle tall, faktaopplysninger og tekst er skrevet av Vinnerbongens Geir Omholt i denne saken)

Denne påsken ar det vært en ting som har gitt resultater. Nemlig steinhard jobbing. Lange dager i løpsarkiv, prate med de aktive, komponere bonger, har gitt super resultater. Ting kommer ikke av seg selv. Man må være skjerpet skal man levere som travspiller. Det hele handler om på å jakte de gode spillene. Finne hestene som kan vinne, som er for lite spilt ift vinnersjansen. Vinnerbongen legger ned mye tid både på Norske, Svenske, Danske og Franske trav og galoppløp. I den senere tid har vi begynt å levere tips til Sverige. Sist når det var julebonanza i V75, dro vi til med milliongevinst i V75 fra Sverige. Nå har det vært påskebonaza, og Vinnerbongen hentet enorme summer over grensen igjen. Vi baserer alle våre V75 spill på våre forhåndsvurderinger/tipsbrev. Dette viser seg å gi resultater.

På søndag var det multijackpot fra Romme. I slike omganger trykker både vi og våre kunder mer til enn normalt. Det skulle lønne seg for en del av våre kunder denne dagen. To lag (et systemspill og en flat bong satt klokkerent). På systemet var det 10 spillere som kunne dele over 265 000 kr. Mens på den flate bongen kunne 4 spillere dele deilige 282 871 kr. Totalt spilte vi for ca. 134 000 kr i denne omgangen, mens vi hentet ut 688 516 kr til våre kunder. Slikt er artig.

Slike ting gir ekstra motivasjon og tenning. Det blir slik at man stiller med større selvtillit også, når tingene flyter. I travløp snakker man mye om formkusker, det er nok ikke mye annerledes for travspillere. Vi startet dagen med V4 spill til Frankrike i går. Espen Edvardsen har gode kontakter i Frankrike, samtidig bruker han mye tid på løpene selv. Hva ble resultatet? Joda, Espen knekker til med kassegevinst. Nå var ikke omsetningen veldig stor, i og med løpene begynte så tidlig. Likevel, ei kasse er ei kasse. Vinnerbongen omsatte for ca. 15 000 kr i denne omgangen, mens kassebongen betalte ut 64 002 kr. Fra og med i dag er det forresten bonus til alenevinner på 50 000 kr, dersom man prikker V4 Express eller V4 i Frankrike. Vi kommer til å jobbe steinhardt for å sikre våre kunder denne potten. V4 spillet er et av Rikstoto sine aller beste produkter. Bra tilbakebetalings prosent. Og kundene opplever stadig spenning.

Vi hadde også jobbet godt med løpene til Halmstad i går, Grand Slam stevnene med 1 kr rekken har gitt suksess før. Og i går var det dags igjen. Ett lag med seks spillere kunne dele hele 688 119 kr. Totalt omsatte vi for ca. 89 000 kr til denne omgangen. Mens kundene totalt hentet tilbake godt over 700 000 kr. Med andre ord, en svært bra påske for vår del.

Nå skal vi jobbe på videre, blant annet med å sikre våre kunder superspill til V75 løpene på Åby til helgen. Det kommer til å være kjempe omsetning til denne dagen. Løpene ser også svært spennende spillemessig. I tillegg skal vi få se topphester! Vi kommer til å være på plass live til dette stevnet!

Våre spill finner dere her: https://vinnerbongen.no/eksperten