21.05.2019 12:04

Elitloppet rett rundt hjørnet

Elitloppsuken er her og helgen alle travfrelste gleder seg til er rett rundt hjørnet. De fleste skal ta turen til Stockholm denne helgen. Det skal selvfølgelig også Vinnerbongen. Fantastiske travløp hele helgen, som sparkes i gang med lunsjløp fredag, som også er innledningen på årets Verdensmesterkskap for travkuskene. Vi gleder oss stort! 

Elitloppet 2019

 

 

Solvalla med sportssjef Anders Malmrot i spissen har spikret sammen et fantastisk felt i årets Elitlopp. Forhåndsfavorittene Readly Express, Propulsion, Heavy Sound og Aubrion Du Gers skal alle ut mot Norges store håp Looking Superb. Vi krysser fingrene for norsk jubel på søndag! 

 

(Looking Superb og Readly Express i kamp ned oppløpet i årets utgave av Prix D`amerique - Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Rammeløpene er også som vanlig av høy klasse både lørdag og søndag. Mange gode hester i de forskjellige klassene kommer til å prestere på topp hele helgen igjennom. Det er bare å glede seg til det som komme skal! 

 

(Örjan Kihlström jakter ny seier i Elitloppet. I år jakter han seier med Daniel Redèn trente Propulsion. Her fra seieren med Nuncio. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Spillmessig er det også særdeles interessant. Vi kan spille V75 i Internasjonal pott både lørdag og søndag. Det forventes skyhøy omsetning og mange millioner i potten. Vinnerbongen kommer til å være på plass i Stockholm hele helgen for å følge varminger og skaffe nødvendig informasjon i hesteringen før bongene skal komponeres. Vi kommer også til å komme med mange interessante saker gjennom helgen, så følg med på vår hjemmeside! 

 

Vinnerbongen tilbyr også tips gjennom hele uken. Vi har spikret sammen en tipspakke som inkluderer tips til følgende baner: 

 

Onsdag: V75 Bonus + V5 tips Bjerke travbane (jackpot med over 1 million ekstra i syverpotten)

Torsdag: V65 + V5 tips til Klosterskogen travbane

Fredag: V65 lunsj Solvalla + V65/V5 tips til Biri travbane 

Lørdag: V75 Solvalla (Hele 65 millioner kroner i den totale premiepotten, du kan vinne 26 millioner kroner om du er alenevinner)

Søndag: V75 Solvalla (Elitloppet) + V65/V5 tips til Bergen travpark (Solid jackpot med herlige forutsetninger i spillet)

 

Vil du kjøpe denne tipspakken kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/44

 

Vi minrer litt tilbake til fjorårets Elitlopp hvor Ringostar Treb vant med Wilhelm Paal: