06.06.2019 08:58

Supertilbud på tipspakke

Årets største travhelg står foran oss. Oslo Grand Prix helgen på Bjerke hvor toppløpene står på rekke og rad. Vinnerbongen tilbyr i den forbindelse supertilbud på tipspakke. Du betaler for èn og får tips til tre dager! 

Oslo Grand Prix 2019

 

(Looking Superb jakter seier i Norges største travløp - Oslo Grand Prix på søndag sammen med Jomar Blekkan. Her fra Elitloppskvalifiseringen sammen med Åke Svanstedt. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Oslo Grand Prix helgen står foran oss. Bjerke travbane har spikret sammen en fullspekket meny både lørdag og sønda hvor toppløpene kommer på rad og rekke. Vinnerbongen har jobbet knallhardt i løpsarkivene både i inn- og utland for å gi deg som kunde de beste forutsetninger spillmessig. 

 

Spillmessig er lørdagen superinteressant. En rekke åpne spilleløp og vi har ofte sett at på disse omgangene kan det skrelle skikkelig i flere løp. Vi ser ikke bort fra at det kan gi i bøtter og spann på lørdag og vi byr på en rekke snadderobjekter, som garantert vil skape verdi i spillet. 

 

Vi tilbyr denne helgen tipspakke. Du betaler for èn dag og mottar tips til tre dager! 

 

 

Tipspakken inkluderer tips til følgende baner: 

 

Fredag: Biri travbane (V65 og V5 tips) 

Lørdag: Bjerke travbane (V75 og V5 tips) 

Søndag: Bjerke travbane (Oslo Grand Prix - V75 og V5 tips)

 

Vil du kjøpe vår tipspakke kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/47

 

Vi har også en rekke spennende andelslag ute på "Eksperten", som du kan kjøpe deg inn i. Disse andelslagene finner du ved å følge denne linken: https://vinnerbongen.no/eksperten