10.06.2019 16:11

Nye kremobjekter på Leangen

Kundene kunne juble etter gårsdagen på Bjerke. Captein Morgan ble servert som omgangens beste objekt og Zalie Gar var en banker som holdt stikk. Vi serverer et par herlige objekter på Leangen i dag og ikke minst en banker, som vi tror står alle dager i uken! 

V65- Leangen mandag 10 juni

 

 (Jomar Blekkan tok en imponerende seier med Nordli Alma på Bjerke lørdag. Han jakter nye seire på hjemmebanen Leangen mandag. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Vinnerbongen har allerede fått mange meldinger av fornøyde kunder etter gårsdagen på Bjerke. Flere tjente gode kroner på vårt beste objekt i omgangen, Captein Morgan, som betalte ut drøye 20 x pengene i totoen. Det var en pangstart på dagen. Vår hovedbanker Zalie Gar var også imponerende god da han vant sitt lekende lett til tross for posisjonen utvendig for lederen. Det er nye muligheter for å tjene bra med penger i kveldens V65-omgang på Leangen. 

 

Her er kveldens overskrifter: 

 

V65-1: Bestbyarsenal er en skikkelig tøffing, som vant sammen med kveldens kusk Andre Henning Stensen nest sist. Blir det ny triumf for duoen i kveld, eller er det duket for sjokk direkte? 

 

V65-2: Helle Spik blir en av omgangens tyngste favoritter. Er det grønt lys? Eller kan det være duket for et objekt, som har ligget i vannskorpen en lengre periode? 

 

V65-3: Mange strykninger i dette løpet. Folsom Force blir klar favoritt. Er det en favoritt som holder stikk, eller er det duket for en outsider? Vi gir deg svaret! 

 

V65-4: Jacko Line var imponerende god i seiersløpet sist og blir favoritt på den prestasjonen. Legger han på til ny seier i kveld, elller hva tenker vi om det? 

 

V65-5: Et herllig løp står foran oss og her har vi en klokkeklar analyse. Denne vil du like! 

 

V65-6: Storm Teddy, eller Alma Prins? Blir det en duell, eller kan det være duket for en klink vinner? Vi har en klokkeklar analyse av dette løpet. Du vil garantert like dette! 

 

Glem heller ikke å lever et spill til Jackpot omgangen på Färjestad i kveld. Det ligger bra med penger ekstra i potten. Husk å lever spillet ditt før klokken 19.30 ! 

 

Vil du kjøpe dagens tips til Leangen gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

Våre andelslag før kvelden finner du her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Innleveringsfrister Leangen travbane mandag: 

 

V4: 18.10

V65: 18.55

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.25