14.06.2019 14:57

Enorme jackpot drag på hjemmebane

Hele 360.000 kroner ligger ekstra i sekserpotten på Biri travbane denne fredagskvelden. Det er en herlig meny som Biri byr på og vi tror på solid utbetaling. Vår banker i omgangen er per nå ikke favoritt og vårt beste objekt er kun nede som et 4-5 valg i spillet. Her jakter vi de virkelig store kronene! 

Biri travbane: 

 

 

Det var ingen som kom til mål i gårsdagens V65-spill på Klosterskogen travbane. Dette gjør sitt til at det ligger hele 360.000 kroner ekstra i sekserpotten til kveldens meny på Biri. Dette gjør sitt til at vi må prøve oss litt ekstra i lukene. 

 

Det er flere store favoritter i omgangen, men etter å ha jobbet grundig i løpsarkivet ser vi muligheter til å felle flere av dem. Vi har valgt å bankerspille en hest, som per nå ikke er favoritt i sitt løp. Denne ga et voldsomt fint inntrykk sist og vi mener at dette er en traver med latterlig lite penger på konto i forhold til sin store kapasitet. 

 

Vinnerbongen tilbyr denne helgen tilbud på tipspakke for helgen. Den kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/50

 

Tips kun til kveldens løp finner du her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

Her er kveldens V65-overskrifter til løpene på Biri travbane: 

 

V65-1: Frøyu Petter kommer tilbake etter avbrekk og blir knallhardt betrodd direkte. Vi har funnet et par spennende motbud, som omtrent ikke er rørt. Kan det bli favoritt fall direkte?

 

V65-2: Et herlig spilleløp og vi jakter på dypet. Inntrykket som vår idè ga forleden var bunnsolid. Her skal vi virkelig ta oss betalt! 

 

V65-3: Valle Grom er altså like stor favoritt som Järvsøfaks var i glansdagene. Er det snakk om en klink vinner? Vi gir en MEGET spennende analyse! 

 

V65-4: Admiral B. sto for en strålende innsats etter to galopper sist. Blir det seier i kveld, eller kan det være duket for et supersjokk? 

 

V65-5: Easy To Win, On Track Paul og Zlatan Classic er trioen som får penger på seg sist. Er det så enkelt at Zlatan setter ballen i mål? Eller kan det være duket for et objekt som sender mange bonger i søppeldunken? Vi serverer et av omgangens beste spill i dette løpet. Trykk kjøp og få en herlig analyse! 

 

V65-6: Omgangens desidert beste godbit har vi spart til slutt. Hesten har ikke hatt marginene med seg i det siste, men formen er milevis bedre enn det raden indikerer. Er dette objektet som sender oss rett til utbetalingsluken? 

 

Innleveringsfrister Biri travbane fredag: 

 

V65: 18.55

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.25