15.07.2019 14:15

Festuke med Uza Josselyn

Vinnerbongen har lagt bak seg en glitrende uke. Til glede for oss selv, men aller mest for våre trofaste kunder. Uken toppet seg med kjempefest i helgen. Lørdag bød vi opp til fest med Uza Josselyn og festen fortsatte med I Kirk og galopp på Jægersro søndag.

Det er mange tøffe slag når man skal leve av å komponere spill. Når det ikke går slik du har tenkt, objektene galopperer eller taper på foto, kan man irritere seg grønn. Det snakkes mye om «tur» i travet. Noen perioder går alt inn, mens andre perioder er det bare stang ut.

Vi hadde en periode på vårparten der alt var stang inn. Det føles utrolig deilig. Alt bare flyter. Når disse periodene kommer gir det selvtillit. Da tør du å stole enda mer på deg selv.

 

Inntil mandag hadde vi noen uker hvor alt gikk imot. Hadde vi spillbare drag endte de stort sett som nummer to. Denne uken snudde alt. Vi fikk en pangstart på Leangen mandag hvor det var Jackpot i spillet noe som tenner oss litt ekstra.

 

Vi satte i gang med løpsarkivet som vanlig, og flere gode spill lyste opp til denne runden. Komnes Omer var et klart banker valg for oss. Latterlig lite spilt på 25,9 %. «Folket» skulle spille Neymar med 50 % av pengene på seg. Vi var ikke like sikre på denne, men enig i at det var en alternativ banker. Det samme gjaldt Vill Jerven. Det er var også en alternativ banker, men spor 12 på sprint er ikke enkelt. Den fikk hele 65,6 % av pengene på seg. Vi ranket opp 6. valget Odins Blessa til ett 3 valg. Et veldig godt spill på bare 2,4 %. C. Brillianto var også ett herlig objekt i omgangen. Den har vi merket oss over lengre tid. Var nestfavoritt på 26,6 %. Vi klinket til med banker på flere spill.

Vi spilte for ca. 40000 kr i V65 via eksperten denne dagen. Våre kunder hentet ut nærmere 450000 kr. Seks lag satt klokkerent!

 

Erik Adielsson kusket vår banker Uza Josselyn, som tok seg av Årjängs Stora Sprinterlopp på lørdag. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Vi jobber også mye med løpsanalyser og tips. Vi har mange faste kunder i vår portefølje. Lørdag fikk flere av kundene valuta for pengene. Vår hovedbanker på tipsbrevet var nemlig Uza Josselyn. Da vi lanserte henne stod hun på bare 7 % av innsatsfordelingen. Hun endte som et 5. valg på 11,2 % av kryssene, men var uansett et veldig godt spill.

Når det gjelder vår måte å spille på, spiller vi hester vi kan tjene penger på over tid.

Vi går ikke av veien for å singel streke hester som Uza Josselyn. Lørdag fikk vi henvendelser fra faste tipskunder, som hadde hentet penger i lukene. Vi antar også at våre kunder vil spille etter en viss avkastning. Man spiller ikke for 200 kr, for å vinne 200 kr. Derfor spiller vi ofte litt friskt.

 

Utbetalingen på sju rette på Årjäng lørdag ble nærmere 300.000 kr.

 

 

Wido Neuroth og hans sønn Jan-Erik hadde en stor dag på Jägersro galopp i går hvor både Appelina (Bildet) og Deadline Day vant. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Galopp fest på Jägersro søndag

 

Vår klare hovedbanker for dagen var I Kirk i første avdeling. Hesten var et bunnsolid holdepunkt. Nå var han spilt på nesten 85 % noe som er mye, men vi var av den formening at I Kirk uansett ville vinne dette løpet flere enn 85 av 100 ganger og vektet han mer enn disse 85 % totalt sett.

Omgangen var ellers svært vrien og med en kroners rekkepris ville den betale godt. Attpåtil var det en solid jackpot i spillet noe som fristet ekstra. Derfor var våre kunder virkelig på alerten denne runden.

Vi leverte spill for nesten 135 000 kr i V75 spillet og våre kunder hentet tilbake over 1,3 millioner kroner!

Totalt 3 av de 13 bongene som fikk sju rette var levert av Vinnerbongen. Det er vi veldig stolte av.

 

Vi satser hardt på galoppen. Det har også gitt resultater. Vi har fanget flere store gevinster, men det kommer ikke av seg selv. Det er beinhard jobbing og vi skal jobbe videre for å bli en ledende aktør på galoppspill her til lands.

 

Vi gyver derfor løs på en ny uke og strategien er klar - Vi spiller hester med god verdi og som man kan tjene penger på over tid! 

 

Bjerke byr på en herlig runde med V75 bonus onsdag og vi stiller toppskjerpet til omgangen.

 

 

Perlen i menyene denne uken er gulljackpot på Sørlandet lørdag med dobbel sjuerpott. En alenevinner kan vinne hele 17 millioner kroner. I tillegg er det travløp på sørlandet fredag hvor det er meget fine spilleløp. Det er også konsert på kvelden, så her er det alt for en hver smak! 

 

(Sørlandets travpark har sin store helg med løp både fredag og lørdag. Det er også konsert på fredagskvelden. Ta turen til Sørlandet førstkommende helg) 

 

Vinnerbongens Espen Edvardsen vil være på plass. Han vil følge varminger og få med seg alt. Blir det ny jubel for våre kunder?

 

Vil du prøve et av Vinnerbongen sine "eksperten" andelslag finner du dem her: https://vinnerbongen.no/eksperten

Vil du kjøpe våre "daglige tips" kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/dagens-tips

 

Lykke til med ukens spill!