17.08.2019 11:39

Herlig V75 omgang i Bergen

Vinnerbongen sitter i solid tipsform om dagen. For du som fulgte våre vurderinger på tirsdag kunne hente bra med penger i lukene. Stjerne Kos, Princess Corner og Troll Ronja var holdepunkt, som alle innfridde våre forventninger til fulle. I tillegg vant objektene Dani`s Princess og L`Amour Bonanza. Da var grunnlaget lagt. Nye muligheter på Bergen i kveld og vi har jobbet frem en rekke delikatesser i spillet. Her er det bare å ta rygg! 

Bergen Travpark 

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløp: 200 meter

Dagens nøkkelkusk: Magnus Teien Gundersen

 

Dagens tipspakke kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

 

Bergen travpark byr på en meget spennende omgang denne lørdagen. Vi går imot et par klare favoritter og serverer friske mot bud, som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjansen i disse løpene. Skulle vi treffe på disse objektene kan vi garantere en skyhøy utbetaling. Bankeren i omgangen er det ikke sikkert blir favoritt, noe som er helt merkelig etter de siste innsatsene. Hesten kommer med dokumentert fin form, har en god kusk og har kapasitet langt utover grunnlaget. Denne må vi bare ta oss betalt på i dagens løp. 

 

 

Her er dagens V75 overskrifter: 

 

V75-1: C. Nu Gilbak kommer med formen på topp og blir favoritt spilt i innledningsløpet. Det skal traves hele tre runder rundt Bergens ovalen. Blir det tet og slutt for Kolnes traveren, eller kan det være duket for sjokk direkte? 

 

V75-2: Mange spår en duell mellom Aks Viking og Neslands Faksen, men er det virkelig så enkelt? Vi har analysen klar og denne vil du like skarpt! 

 

V75-3: Given er omgangens klare holdepunkt mener mange. Er det slik at det er grønt lys for Hamre-hoppa? Eller kan det være duket for supersjokk? Vi har jobbet grundig med nettopp dette løpet. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-4: Brage Hindø kommer tilbake etter pause og blir klar favoritt direkte. Er det en favoritt som står, eller er det fare på fære? Vi har en annen idè, som vi mener skal ha topp vinnersjanse. Denne vil du garantert like! 

 

V75-5: Her kommer vårt beste objekt i omgangen og hvordan denne hoppa ikke er mer spilt skjønner vi ikke noe av. Får den bare spare speeden sin i det lengste tror vi hun runder alt og alle ned oppløpet. 

 

V75-6: Sponsorkusk Tom Erik Solberg har gode kort på hånden med Norma B. som var strålende i seiersløpet under Hugo Åbergs dagen sist. Er det snakk om en klink vinner på ny? 

 

V75-7: Ard var meget imponerende i Svensk Derby sist hvor han rekordforbedret seg radikalt. Dette er en traver i rivende utvikling som har spennende forutsetninger i dagens løp. Leder Solberg løpet hele veien, eller kan det være duket for sjokk?

 

(Sponsorkusk Tom Erik Solberg kusker et par spennende hester i Dagens Dobbel løpene i dag. Tar han en pinne på sin gamle hjemmebane Bergen? Foto: Eddo / Vinnerbongen

 

Innleveringsfrister Bergen lørdag: 

 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50