19.08.2019 10:15

Tipspakke til alle V75 omganger i Sommerbonanzaen

Mange av våre kunder har etterspurt tips til V75 omgangene under Sommerbonanzaen. Espen Edvardsen er allerede i gang med arbeidet og vi tilbyr tips til alle V75 arrangement i hele Sommerbonanzaen. I går lanserte vi Løv Teddy som en frisk utgangshest i vårt tipsbrev og vi kan love deg som kunde mange friske objekter utover hele uken! 

Sommerbonanza

 

 

Dette blir en spesiell uke for du som skal spille på hest. 

 

V75 Bonus er flyttet til Biri travbane tirsdag på grunn av V75 sin Sommerbonanza fra onsdag til lørdag. Internasjonal V75 på Bjerke torsdag. Grand Finale av V75 Sommerbonanza er på Bergsåker lørdag med en enorm Multijackpot. Hele 63.886.596 Svenske kroner ligger allerede EKSTRA i syverpotten, men dette tallet kan stige igjennom uken. Smak på den! 

 

(Espen Edvardsen er allerede i full gang med V75 jobbingen. Vi håper å servere deg som kunde noen herlige drag utover uken.)

 

Vinnerbongen er allerede i gang med arbeidet til disse V75 omgangene. Det blir solid omsetning hver eneste dag siden det er Internasjonalt spill og pottene blir større. Vi ser ofte at det ikke er store overraskelsene som skal til i disse omgangene før verdiene skyter i været. Vinnerbongen hadde en stor dag i Multijackpot omgangen på Axevalla Nyttårsaften og vi håper det kan bli en like stor dag for våre kunder på Bergsåker lørdag. 

 

Den siste uken har tipsene sittet bra og senes i går kunne våre kunder hente god info gjennom vårt tipsbrev. Løv Teddy som vant V65-1 på Momarken var rangert først i vårt tipsbrev. Vi skrev følgende om hesten: 

 

1 Løv Teddy er et spennende objekt i innledningsløpet. Han er per nå markert på 3,8 prosent av innsatsene noe som er alt for lite i forhold til vinnersjansen i løpet. Hesten kom tilbake etter langt avbrekk sist i lunsjen på Bjerke. Han varmet strålende i forkant av løpet, men det ble en tung tur i dødens på 10 Solmyr Arvid som vant det løpet. Han ble naturlig nok litt trøtt den siste biten inn mot mål, men innsatsen var uansett bra. Løv Teddy står 20 meter bedre inne i løpet i kveld og normalt skal han ha gått mye frem med det løpet i kroppen og fra kveldens forutsetninger må han regnes tidlig. 11 Sæther Lomen var vårt klare objekt på Bjerke sist, men da rotet han seg vekk med galopp. Hesten så veldig fin ut i forkant av løpet og det skal ikke være noe i veien med formen. Han står perfekt til i springsporet på tillegg og normalt sitter han fint på det direkte. Formen er betydelig bedre enn det raden indikerer og uten tull ender han i toppen. Nevnte 10 Solmyr Arvid har tøffe forutsetninger, men hesten er i rivende utvikling og innsatsene i det siste har vært av beste merke. Han står seg bra i denne klassen og presterer han opp mot det han har vist i det siste er han god nok for seier. 4 Malala har også hun vist strålende form i det siste, men hoppa er og blir usikker. Skulle Magnus Teien Gundersen komme seg tidlig til tet stiger sjansene betraktelig. Hoppa sliter med nervene, men om hun får gå alene foran slapper hoppa bedre av. Må absolutt regnes på gardering. 2 Komnes Siv o 7 Alm Norinda skal også regnes på gardering i løpet.

A: 1-11 B: 10-4-2-7 C: 9-6-8-5-3-12-13

 

For du som ønsker å kjøpe vår Sommerbonanza pakke kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/54

 

Sommerbonanza pakken har tips til følgende baner: 

 

Tirsdag - V75 Bonus (Biri travbane)

Onsdag - Internasjonal V75 (Jägersro travbane - Derbykvalifiseringer)

Torsdag - Internasjonal V75 (Bjerke travbane)

Fredag - Internasjonal V75 (Bergsåker travbane) 

Lørdag - Multijackpot i V75 Bergsåker travbane (Grand Finale av V75 Sommerbonanza på Bergsåker lørdag med Sundsvall Open Trot. Internasjonal V75 med utrolige 148 millioner i premiepotten. Omgangen er krydret med MULTIJACKPOT. SEK 63 886 596 ekstra i sjuerpotten. Du kan vinne 95 millioner! )

 

(Erik Adielsson vant med vår banker Usa Jozzelyn på Årjäng tidligere i år. Blir det gjentagelse i Sundsvall Open Trot på lørdag?)