19.09.2019 12:31

Odd Herakles og Romtveit vil ikke bli slått av svenskene!

Vi har vært på hjemmebesøk hos Odd Herakles og Lars O. Romtveit i forkant av helgens V75. Det er gigapott med hele 60 millioner i potten. Hva kan trener Romtveit fortelle om kaldblodskongen, Odd Herakles.  Hvordan har han tatt den lange reisen etter løpet i Finland? Hvordan blir taktikken i helgens løp? 

Vi har vært en tur innom selveste Odd Herakles og trener Lars O. Romtveit i forkant av helgens V75. Det blir enormt trykk i denne omgangen med hele 60 millioner i potten. En alenevinner kan stikke av med hele 24 millioner! Odd Herakles har vært ett eventyr i flere år. 9 årshingsten har hatt sin aller beste sesong i år, hele 1,85 millioner har den herlige Moe Odin sønnen tjent til nå i år. Til helgen passerer han etter all sannsynlighet 6 Millioner kroner innkjørt.

I helgen travet Odd Herakles nok ett fantomløp. Fra spor 11 ble han sittende langt bak i feltet,men avsluttet i overlydsfart til andre plass, kun slått av den finske kongepokalvinneren Tähen Toivomus. Vi har besøkt Odd Herakles og trener Romtveit i forkant av helgens løp på Færjestad. Under besøket fikk Odd Herakles en helsesjekk av Are Thoresen og Yaiza Gaustad. Hva kan treneren fortelle om hesten? Hvordan har Odd Herakles tatt reisen etter Finlandsturen? Hvordan legger trener Romtveit og kusk Tom Erik Solberg opp taktikken til helgens løp? Romtveit synes faktisk det var litt artig å bli slått av en finne når løpet ble som det ble forrige helg. Men å bli slått av en svenske, da stiller saken seg annerledes for Romtveit.

Se video fra besøket hos Romtveit og Odd Herakles her:

Våre spill til omgangen finner dere her: https://vinnerbongen.no/eksperten