21.09.2019 10:40

Unionsfest på Färjestad

Unionstravet på Färjestad står foran oss denne lørdagen. En herlig V75-runde med flere herlige løp og ikke minst fantastiske forutsetninger i spillet. Vi har jobbet knallhardt med menyen i hele uken for å gi deg de beste forutsetninger i spillet. Vi har objekter du ikke vil gå glipp av. 

Färjestad travbane 

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 177 meter

Forutsetninger lørdag: Topp baneforhol - 18 grader. 

 

Färjestad travbane byr på en herlig V75 omgang denne lørdagen. Unionskampen mellom Norge og Sverige både i løpsbanen og i spillet. Det ligger hele 60 millioner i den totale premiepotten. Vinnerbongen har jobbet knallhardt i det svenske løpsarkivet gjennom hele uken for å gi deg de beste forutsetninger for å hente noen kroner i lukene. Vi har jobbet frem et par herlge objekter i flere av løpene, som det per nå er solid verdi i spillet. 

 

Vil du kjøpe vinnerbongen sine tips og vurderinger til løpene på Färjestad gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Her er dagens V75 overskrifter: 

 

V75-1: Mange spår spets och slut hemta ut i V75-1. Johan Untersteiner og Marcello Wibb er den hesten "salen" skal spille. Vi har et par solide motbud, som vi ikke skal ryke på. Det tror jeg ikke du vil heller? 

 

V75-2: Et vidåpent løp står foran oss og her klør mange seg i hodet. Vi lanserer en herlig dypvannsfisk, som må med på alle bonger. Dette kan være hesten som sender mange "sjakk-matt".

 

V75-3: Her kommer et av våre beste spill i hele omgangen. Rapportene er bunnsolide og dette er en voldsomt kapabel traver for klassen. Vi tror faktisk det kan være grønne lykter. 

 

V75-4: Vi har de siste rapportene på Odd Herakles. Kan den lange turen til Finland ha satt sine spor? Kan favoritten være i fare? Eller er det en klink vinner. Vi har svaret! 

 

V75-5: Exit Angot var valdig hissig og dum i løpet sist på Örebro, men rapportene er gode i forkant av dette løpet. Kan det være en alternativ banker, eller er det duket for skrell? Vi har analysen klar! 

 

V75-6: Vincent As var rett og slett helt enorm i seiersløpet på Jägersro sist og sørget for at flere kunder hos Vinnerbongen kunne dele over millionen. Blir det ny triumf i kveld? Nja, vi har et objekt, som sender de fleste "sjakk-matt".

 

V75-7: De fleste skal spille Perfect Spirit fra innerspor, men her serverer vi omgangens delikatesse. Takk for maten - her skal vi stå fremst i lukene. 

 

Vil du prøve et av våre andelslag på "eksperten" finner du våre spill her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Vi har vært på hjemmebesøk hos Odd Herakles og trener Lars O. Romtveit tidligere i uken. Intervjuet kan du hører her: 

 

 

Innleveringsfrister Färjestad lørdag: 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.03

Dagens Dobbel: 18.20