23.10.2019 15:56

Espen byr på solide jackpot objekter

Jackpot i V75-spillet på Bjerke denne onsdagskvelden med drøye millionen ekstra i syverpotten. En høyinteressant omgang står foran oss med en rekke utfordrende spilleløp. Vinnerbongen har funnet en klokkeklar banker i omgangen, men det er gode spill objekter på rad og rekke. Vi skal virkelig lukte på jackpotkronene denne onsdagskvelden på Bjerkebanen! 

Superspennende V75-Bonus omgang på Bjerke onsdag 23.oktober

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Fine baneforhold

Dagens største favoritt: 1 Bravo Revansch (V75-5) 

 

Dagens tipspakke til Bjerke kjøper du her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

 

 

(Kristian Malmin sitter opp bak en av omgangens største V75-Bonus favoritter Åsrud Vilja, er det snakk om en vinner? Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

 

Utfordrende spillomgang på Bjerke 23.oktober: 

 

Bjerke travbane byr som vanlig på onsdagsløpene, men denne onsdagen er løpene ekstra spennende i og med det er jackpot i spillet med drøye millionen ekstra i syverpotten. Det er noen store favoritter i omgangen og noen er alt for store i forhold til vinnersjansene de har i sine respektive løp. Vi har brukt mange timer i løpsarkivet for å gi deg de beste forutsetninger i spillet. Vi byr på en rekke gode objekter, som per nå er alt for lite spilt. Vi drar frem et supersjokk i en tidlig avdeling, som har varslet SUPERFORM i sine siste starter. Klaffer det bare litt med løpsopplegget kan dette være hesten som sørger for nok en fest afren på Bjerkebanen! 

 

Her er kveldens V75-Bonus overskrifer: 

 

V75-1: Hilton Molander blir stor favoritt i innledningsløpet. Vi byr på et SUPERSJOKK direkte, som ga et voldsomt inntrykk forleden. Dette er hesten, som kan sette "salen" sjakk-matt direkte. 

 

V75-2: Varmblodshester i lavt grunnlag i V75-2. Vi byr på et par meget spillbare objekter, som per nå er LATTERLIG lite spilt i forhold til vinnersjansene de har i løpet. Trykk kjøp og få GULLINFO!

 

V75-3: Et av dagens beste spill kommer ut i dette løpet. Har et gaveløp på papiret og formen er betydelig bedre enn det raden indikerer. Klaffer det litt med løpsopplegget kan det være snakk om en KLINK VINNER!

 

V75-4: De fleste skal inn på Åsrud Vilja fra 40-meter tillegg på en sprint. Det kan selvfølgelig gå, men vi har et skremmeskudd, som kan by på tidlige julegaver. Vi bet oss merke i denne ringside sist, og nå skal vi ta oss KRAFTIG BETALT! 

 

V75-5: Bravo Revansch skal ALLE spille i kveld. Hesten gjør debut i ny regi, og står i innersporet. Kan han bli overflydd? Er det fare på fære? Eller er det snakk om en klink vinner? Vi har svaret!

 

V75-6: Deilig, deilig, deilig. De fleste klør seg i hodet, men det gjør ikke vi. Her skal vi stå først i lukene. Takk for maten! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles. Hvordan blir startsiden? Hvem sitter i tet inn i den første svingen, og hvem er først over streken? Vi har en solid analyse, som du garantert vil like. Trykk kjøp og få klar tale. 

 

Her kjøper du kveldens tips til Bjerke: https://vinnerbongen.no/pakke/3

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane onsdag: 

V75: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45