13.11.2019 10:58

Supermenyer på Bjerkebanen

Bjerke travbane byr på fantastiske spill menyer både i kveld (onsdag) og ikke minst på lørdag hvor det er Internasjonal V75 med hele 60 millioner kroner i den totale premiepotten. Vinnerbongen er allerede i full gang med arbeidet og tipsene til kveldens løp er allerede klare. Gled deg til våre analyser! 

Fest menyer på Bjerke travbane 

 

(Illustrasjonsfoto, Bjerke travbane, Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Banelengde Bjerke travbane: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Kuskestatistikk Bjerke: Eirik Høitomt (62 seirer)

 

En fantastisk travuke står foran oss med toppløp på Bjerke travbane både onsdag og ikke minst lørdag. Axel Jensens Minneløp er rosinen i pølsen og for et løp det ble. Vi har allerede jobbet knallhardt med lørdagens meny, og vi kan love deg som kjøper vår tipspakke en rekke godbiter. 

 

(Axel Jensens Minneløp på lørdag blir en perle. Downlights på banen og fest stemning. Hvem vinner årets utgave? Vi har en spennende idè. Den vil du garantert like. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Vi har allerede snakket med en rekke aktive, som har kommet med meget spennende info rundt sine hester. Dette pluss fyldige analyser kan du få i vår tipspakke. 

 

Vi har lagt ut en tipspakke som inkluderer tips til hele 5-baner. Bjerke onsdag (V75-bonus), Bergen torsdag (V65+V5), Biri fredag (V65+v5), Bjerke lørdag (V75+V5 - Internasjonal V75) og Sørlandet søndag (Jackpot med 600.000 ekstra i potten, V65+V5 tips) - alt dette får du for kun 499,- kroner (Redusert pris) 

 

Vil du kjøpe vår tipspakke kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/58

 

(Vinnerbongens Espen Edvardsen er allerede i gang for fult med arbeidet i forkant av ukens løp. Analysene kan kjøpes her på Vinnerbongen.no. Foto: Terje Andersen NR) 

 

Bjerke onsdag - her er våre overskrifter: 

 

V75-1: Ask Major har gått fra klarhet til klarhet og blir stor favoritt i innledningsløpet. Vi har jobbet frem et spennende mot bud til favoritten, som er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjansen. Hesten har nemlig varslet toppform og vi roper VARSKO direkte!

 

V75-2: Et vidåpent løp står foran oss mener mange, men vi har en spennende idè i løpet. Hesten har vist superform og dette er en traver litt utenom det vanlige. Det kan faktisk være "grønt lys". Takk for maten!

 

V75-3: Selma`s Revenue er på alles lepper, og innsatsen sist var meget bra etter pause. Er det en klink vinner, eller kan det være duket for supersjokk? Vi gir deg tordentale! 

 

V75-4: Et herlig spilleløp med mange vinnerkandidater. Vi har kjørt løpet i "badekaret" og funnet en herlig vinner. Dette er en traver med et latterlig lite grunnlag i forhold til kapasiteten. Denne godbiten skal vi virkelig ta oss betalt på i kveld. 

 

V75-5: Le Rapide har travet gode løp i lang tid, men kommer på ingen måte til noe "dekket bord" - hva tenker Vinnerbongen om løpet. Her har vi en herlig analyse klar!

 

V75-6: Åsrud Vilja blir omgangens største V75-favoritt. Er det snakk om en sikker vinner, eller kan det være duket for favoritt fall? Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-7: Her kommer et av omgangens beste spill. Vi har jobbet knallhardt med dette løpet og har en spennende løsning klar til deg. Denne vil du garantert like!

 

 

(Vinn eller Forsvinn i forkant av V75-Bonus omgangen 13.november.) 

 

Innleveringsfrister Bjerke onsdag 13 november: 

V75: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45