21.11.2019 09:37

Hazard banker på Gävletravet

Mange har gitt lyd fra seg etter at vi delte våre vurderinger til Mantorp på tirsdag, Derfor fortsetter vi med tips til svenske lunsjomganger. I dag er det Gävle travet som er arrangør for løpene og vi byr på en Hazard banker i omgangen!

Tips til Gävle torsdag 21. november 

 

Mange av våre kunder har gitt oss positive meldinger etter at vi la ut tips til svensk V4-tidligere i uken. Derfor fortsetter vi med dette og legger ut nye tips til dagens V4-løp på Gävle travet. En veldig fin meny med flere fine spilleløp. Vi gleder oss stort til V4-finalen som holder høy klasse. Mange av hestene duger godt i V75, og det skal bli spennende å følge dette løpet. 

 

 

 

 

Vi har som alltid "eksperten" bonger for salg, som vi setter opp for deg. Du kan også velge å spille dine egne kuponger til lunsjløpene på Gävle. Det gjør du ved å trykke "spill her" til høyre på hjemmesiden. Du kan også kjøpe deg inn i våre "kupongforslag", som vi har gjort klare på siden. 

 

Vil du være med på et av våre "eksperten" lag til dagens lunsj omgang finner du dem her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er våre vurderinger til løpene på Gävletravet: 

 

V4-1:

Et åpent spilleløp innleder dagen. 2 Balotelli Crown kan være en spennende utgangshest i innledningsløpet. Dette er i bunn og grunn en kapabel traver for grunnlaget, men han har gjort det veldig vanskelig for seg selv med mye galopper i det siste. Han varslet toppform sammen med Espen Andrè Schie sist hvor han travet et meget sterkt løp. Han sto igjen fra start og tapte mye terreng, opphentingen var av beste merke og avslutningen var strålende til andreplassen kun slått av Show Time. Vi hadde 11 på klokka siste 800 meter og det med bra fart inn i målgangen. Nå har han trukket et perfekt startspor og Balotelli Crown sitter normalt fint til direkte. Klaffer det litt med løpsopplegget i dag kan vinneren være nevnt. 7 Prediction er en tøff utfordrer. Han står langt ute på vingen, men hestene til Nicklas Westerholm har for alvor funnet formen. Når det gjelder Prediction har han vist flott form i sine siste starter og selv om sporet er vanskelig skal han regnes tidlig. Han avsluttet strålende etter sen luke sist og var ikke mye slått av gode Turenne i snøstormen på Romme. Forminntrykket var solid og gjentar han den prestasjonen i dagens løp ender han helt i toppen. For du som leter på helt dypt vann kan 3 Lotus Girl (2,7%) være supersjokket. 7-åringen er milevis bedre enn programraden og var ute i samme løp som favoritten 9 Alvena Warrior (25%) vant sist. Det klaffet dårlig med posisjonene underveis for Lotus Girl, men når luken først kom avsluttet han positivt i kulissene. Nå har han trukket et perfekt startspor og kan fort sitte fint på det direkte. Klaffer det maksimalt kan sjokket være et faktum direkte.

 

V4-2:

5 Silver Jossan er en berettiget favoritt og en alternativ banker i omgangen. 6-års hoppa til Peter Eriksson har vært voldsomt imponerende i seiersløpene. Hun har solide fartsressurser for grunnlaget og hoppa er samtidig lynrask fra start. Vi ser ikke bort fra at Silver Jossan er tidlig å finne i tet og fra den posisjonen skal det være snakk om en veldig god vinnersjanse. 8 Brenne Bitti skal du se opp for om du velger å syne den store favoritten.. Bork Odin-datteren duger godt i klassen og dette er ei hoppe Jörgen Westholm holder høyt. Hun er herdet mot knallhard motstand og går ned en liten klasse til dagens løp. Dette var en «snakkhest» i unionstrav omgangen på Färjestad 21/09 hvor hun ble spilt ned i 2 i odds mot hester som Lille Olga, Lykkje May & co. Hun ble kjørt svært offensivt i det løpet, men ble sliten til slutt. Hun har travet anstendige løp i det siste og formen er klart på gang. Sporet er ikke det beste, men klaffer det bare litt med posisjonene underveis kan hun vinne. 10 Sundbo Nova var ikke mye slått av favoritten sist de møttes og står ikke mye tilbake på kapasitet. Rikard N. Skoglund setter seg i dag opp i sulkysetet noe som er spennende. 9 Lilltjära Anny kan være et supersjokk for du som leter på dypt vann.

 

 (Ulf Ohlsson er som alltid aktuell. I dag sitter han opp bak favoritten Red Alert W.F. i V4-3. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

V4-3:

Her kommer vårt beste objekt i omgangen. 5 Irrawaddy (6,4%) er milevis bedre enn det raden indikerer. Emilia Leo har et voldsomt godt tak på denne hesten. Hun kusket Irrawaddy på Solvalla 11/09 i år hvor han kun måtte se seg slått av gode Thunder Rick, som er en veldig god hest i klassen. Thunder Rick var blant favorittene i et løp på Solvalla tidligere i uken. Sist satt nok en gang Leo opp i sulkysetet bak Irrawaddy og 5-åringen fikk aldri se dagens lys. Han ble sittende bom fast i lederyggen og så veldig fin ut i målgangen. I dag møter han mange hester med tvilsom form, mens Irrawaddy holder toppform. Han står midt bak bilen og normalt finner Emilia Leo en god posisjon direkte. Klaffer det litt med løpsopplegget i dagens løp ser vi ikke bort fra at dette er en deilig vinner, som vil gi solid odds i alle spillformer. Vinner, Plass, Tvilling, Trippel og ikke minst Dagens Dobbel-spillet. Vi roper VARSKO!

 

 

 

 

V4-4:

Dette løpet taper ikke 2 Hazard Boko om han presterer opp mot toppnivået sitt. Dette er en utrolig fin hest, som duger i V75-løp. Nest sist avsluttet han meget bra i et løp gode Linus Boy vant, mens sist rotet han seg vekk med galopp i den første svingen. Han så veldig fin ut i forkant av løpet. Det skal ikke være noe i veien med formen, og trener og kusk Per Lennartsson virker svært positiv i forkant av dagens løp. Hesten er rask fra start og vi tror Lennartsson kjører seg tidlig til tet. Fra den posisjonen tror vi ikke Hazard Boko taper dette løpet. For du som spekulerer i favorittfall er det først og fremst 4 Doctor Doxey Zenz å se opp for. Hesten er herdet mot knallhard V75-motstand. Hesten er sterk og tåler å gjøre en god del jobb selv underveis. Han la inn 11,5 siste 700 meter på Romme nest sist i et løp Maggie Cash vant. Han viste også flott form sist hvor han holdt farten meget sterkt i et løp gode Whipped Eggs vant. Mathias Andersson pleier ikke gi ved dørene og det kommer han helt sikkert ikke til å gjøre i dagens løp heller.

 

Husk å lever V4-spillet ditt før klokken 12.20 - lykke til med dagens spill!