22.11.2019 10:03

Dansk dynamitt på Halmstad

For du som fulgte våre tips på Gävle i går kunne hente bra med penger i utbetalingslukene. Vårt beste objekt Irrawaddy innfridde våre forventninger til fulle og betalte ut hele 9,45 x innsatsen i vinnerspillet. Vårt Dagens Dobbel forslag satt klokkerent i og med vår banker Hazard Boko ledet sitt løp fra start til mål. Dagens Dobbel betalte ut hele 17,43 i odds. Nye muligheter i Halmstad denne fredagen og vi har jobbet frem en dansk banker, som vi mener skal ha solid vinnersjanse uansett posisjon

Halmstad travbane - lunsj V65 fredag 22. november

 

 

Det ble som sagt en strålende lunsj i går på Gävletravet og vi håper på nye fremganger i dag. Mange fine spilleløp og mulighetene for nye fremganger er utvilsomt til stede. Vi har som vanlig flere spennende andelslag for salt på "Eksperten", men om du ønsker å lage dine egne kuponger til lunsj omgangen kan du gjøre det ved å enten følge spillboksene med vårt forslag, eller trykke "spill her" til høyre på vår hjemmeside. 

 

Vil du være med på et av våre andelslag på "eksperten" finner du dem her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Glem ikke løpene fra Biri travbane i kveld hvor det er DOBBEL JACKPOT i spillet. Drøye 700.000 kroner ligger ekstra i sekserpotten. Spillet må leveres før klokken 18.50 ! 

 

 

 

 

Her er våre vurderinger til Halmstadtravet: 

 

 

(Johan Untersteiner sender en spennende debutant fra sin egen stall ut i V65-innledningen. Kan Cherish Love være en vinner på direkten? (Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

 

V65-1:

Johan Untersteiner sitter opp bak den beste hesten i V65-innledningen. Vi har vært i kontakt med Untersteiner og han er spent på nyervervelsen 3 Cherish Love. Hoppa har vært ute mot langt tøffere motstand enn de hun møter i dette lunsjløpet. Untersteiner vil dog gi en liten OBS i løpet. Hun kan være litt overambisiøs og legge i vei skikkelig, så han stoler ikke helt på henne. Får han dog spare speeden hennes til det gjenstår 5-600 meter skal det ikke være noen som kan stå imot henne. Hun ble tross alt toer bak en så god hest som Giant Shadow i sin nest siste start på Solvalla. 9 Ivy Leauge (6,9%) kan være en spennende hest om du velger å syne den klare favoritten. 4-års hoppa har vist strålende form og har samtidig trukket et fint spor. Hun har avsluttet sterkt i sine siste løp, men har ikke hatt den rette flyten i løpene. Sist på Jägersro avsluttet hun råsterkt via drøye spor og inntrykket var positivt. Skulle favoritten rote seg bort, står Ivy Leauge klar til å overta. 2 Global Whitechapel er ei veldig fin 4-års hoppe, som har kapasitet utover grunnlaget hun har på konto. Nest sist ble hun alt for stri i dødens, og ble naturlignok trøtt til slutt. Nå sist så hun strålende ut både i oppvarmingen før løpet og ikke minst før galoppen. Hun var unnskyldt. For da Løvgren skulle ut i angrep ble hun forstyrret til galopp og da var den dagen ødelagt. Formen er betydelig bedre enn hva raden indikerer og sporet kunne ikke blitt bedre. Seieren kan komme i dag. OBS!

 

 

 

 

V65-2:

9 Enjoy The Game er ingen hest man kan stole på, men dette er en traver som har et latterlig lite grunnlag på konto i forhold til sin kapasitet. Ken Ecce er en kusk vi liker skarpt og han kjører med veldig stø hånd. Det fikk vi også se på Bjerke lørdag hvor han vant to V75 løp. 3-åringen sto for en voldsomt sterk innsats sist på Jägersro i et V86-løp. Ken Ecce kjørte med klare ambisjoner og sendte frem til dødens. Enjoy The Game koblet et råsterkt grep på lederhesten ned oppløpet og hadde ingen problemer med å ta seg av det løpet. Han møter et par/tre gode konkurrenter i dagens løp, men med inntrykket friskt i minnet er han svært spillbar på sine (15%). Favoritten 8 Rackham har gjort fine innsatser for Christoffer Eriksson og han liker denne hesten svært godt. Han har vært veldig fin i seiersløpene og kommer til start i dagens løp med formen på topp. Han måtte gjøre grovjobben selv sist og sto for en sterk innsats, men 3-åringen måtte til slutt se seg slått av Piteraq kort før mål. Går du imot vår vinner skal selvfølgelig favoritten regnes. 2 Sobel Nils er en fin 3-åring som kommer tilbake etter en pause. Peter Untersteiner liker denne hesten godt og han skal være vel forberedt til denne oppgaven. Han ga et fint inntrykk i debutløpet og vi ser ikke bort fra at hesten har en rekordforbedring i kroppen. Skulle han komme seg foran på et tidlig tidspunkt kan han lede løpet hele veien. 3 Patch Wibb og 4 Take A Train er også garderingshester i løpet.

 

V65-3:

Dagens spillenøtt og her kan det fort skrelle. Skal man være helt trygg streker man for alle hestene. 10 B.B.S. Solarsystem (17%) kan være en billig løsning i løpet. Vi kommer til å følge varminger nøye før vi leverer våre spill denne fredagen. Dette er en hest vi vil følge under oppvarmingen. Hoppa kommer tilbake etter en drøy 2-måneders pause, men rapportene er gode i forkant av dette løpet. Vi likte hesten svært godt i seiersløpet på Jägersro 30/08 hvor Kevin Oscarsson kjørte med klare ambisjoner. Han brukte mye «krem» for å komme seg til tet, men hesten så seg aldri tilbake og vant enkelt på 1.14,3/1640 meter noe som duger bra mot dagens motstand. Formen er dog tvilsom i forkant av dagens løp, men er hun i nærheten av det hun viste i seiersløpet på Jägersro spør hun ingen om seieren i dette løpet. OBS!

 

 

 

 

V65-4:

3 Twins Zaack vant til hele 40 x pengene i et V64-løp på nettopp Halmstad sist hvor han var meget bra. Stefan Persson ga hesten et fint løp i et innvendig par, men skled ut et spor på den siste langsiden. Twins Zaack gjorde kort prosess og vant veldig enkelt med krefter på lager på 1.15,7/2660 meter voltestart noe som var meget bra. Han holdt unna for en såpass god hest som Xanthis De Roi, som er en bra hest i grunnlaget. Det vi dog skal være klar over er at Twins Zaack blander og gir i prestasjonene. Er han i nærheten av det han viste i seiersløpet sist kan det rekke til ny triumf. Han er lite spilt og må regnes på nytt. 5 Veravia As travet et bunnsolid løp på Axevalla sist etter stort galopptap innledningsvis. Hun travet underkant av 12 siste runden og nærmet seg Vivienne med stormskritt ned oppløpet. Hesten kan dog få en reaksjon etter et sånt løp, men er hun i nærheten av det hun viste i det løpet kan hun vinne. 2 Vesuvio Wise L. gjør en svært spennende start for Veijo Heiskanen. 5-åringen har travet gode løp i Italia og skal være bra for klassen. Han har trukket et perfekt startspor og er normalt sikret en god posisjon direkte. Det kan fort være en vinner direkte, men vi kan ikke gå all in på debutanten. Stor outsider, som må med på gardering.

 

V65-5:

3 Alpha Peak går ikke vi imot i denne lunsjomgangen. 7-åringen til Steen Juul kom tilbake etter en måneds pause sist i Skive og sto for en veldig bra prestasjon. Hesten har vunnet halvparten av startene sine og duger veldig bra i denne klassen. Sist han gjestet Halmstad tok han ned Jefferson Dotcom etter å ha gjort jobben selv på utsiden av denne på en sprint. Kom i mål da på 1.11,2/1640 meter og viste sin herlige innstilling ned oppløpet. Her tror vi Ken Ecce kjører seg tidlig til tet og da skal løpet være kjørt. Topp vinnersjanse uansett posisjon! 

 

 

 

 

V65-6:

Her kommer omgangens desidert beste spill og dette kan faktisk være en alternativ banker i omgangen. Vi kommer også til å lansere hesten i en strak Dagens Dobbel kombinert med vår banker Alpha Peak. Hesten vi drar frem er 9 Zizou (9,2%) som har et gaveløp på papiret. Vi skal huske på at dette var en hest som slo en så god hest som Ibra Boko i et volteløp på Bjerke tidligere i år og viste litt av sin store kapasitet. Heiskanen-traveren kom tilbake etter drøye 3-måneders pause på Bjerke lørdag og vi likte det vi så skarpt. Henna Halme kjørte på sparebluss og satt seg bakerst i feltet fra sitt dårlige startspor. Hun angrep via drøye spor ut i oppløpet og inntrykket var meget bra i kulissene. Vi bet oss også merke i hesten i oppvarmingen den dagen hvor det lyste form av hesten. Nå har han fått den gjennomkjøringen i kroppen og vær trygg på at hesten har gått mye frem med løpet. Sporet passer fint og motstanden skal han normalt slå om han presterer opp mot toppnivået sitt. Får Henne Halme spare speeden til oppløpet runder han alt og alle. Dette kan være omgangens lunsj delikatesse. Vi skal i hvert fall stå først i lukene når V65-6 skal starte!

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 12.45 - lykke til med spillet!