05.12.2019 09:11

Kruttomgang på Bollnæs!

En herlig omgang venter oss på Bollnæs. Vi tror det kan smelle skikkelig i totoen denne torsdagen. Det stiller endel hester på startstreken som blir alt for lite spilt denne runden. Vi mener Ulf Eriksson sitter på noen spennende kort. Les våre tips her:

Bollnäs travbane torsdag 05. desember

 

 

Her kan du kjøpe deg inn i våre "Eksperten" lag til omgangen: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

V4-1: 

 

Et sportrapp løp med mange hester bak bilen innleder dagen, her er det også mange vinnerkandidater. Vår klare idè er 9. Wasa Rebel. Hesten var ute på et langløp sammen med Ulf Ohlsson for ca. 14 dager siden. Løpet gikk over 2600 meter og hesten fikk litt trafikkproblemer på siste bortre langsiden. Han avsluttet svært fint og hadde bra stil over målgang. I dag står hesten gunstig til i spor 9, dyktige Ulf Eriksson er sjåfør. Vi mener hesten skal stå først på ranken. Dette er et skarpt spill for dagen!  11. Peter Highness er hesten som har vært hardest ute den senere tid, og han møtte gode hester på Solvalla sist, må ha vært syk, og har vært god i startene forut for dette løpet. Er han tilbake, må han regnes. 6. Joy`s Day Tripper må også regnes. Har et nyttig løp i kroppen nå, og gikk fint til andreplass etter lang pause sist. Men vi likte dog ikke stilen på hesten, han slet med travet bitvis. Og det var ikke noe spart på tanken over mål. Men nå er det 2140 meter, og det er nok en bedre distanse for hestens del. Malin Friman er dessuten en stødig stallmannkusk. Det så nemlig ut til å være en lynhurtig hest, og det lukter tet her. Men kan også være en hest som løper seg trøtt, det så nemlig ut som en hest av det hissige slaget.  Glem heller ikke 8. Rally Frans som vant i billig lag sist, og 14. Jerry W. som også vant sist. Sistnevnte er strøket inn i spor 13, og kan komme fint i gjennom.  Løpet er åpnet, og smellen kan være et faktum allerede innledningsvis.

 

 

V4-2:

 

I V4 avd 2 er det kaldblodshester på startstreken. Løpet er skrevet ut med fordel for hopper, som står 20 meter bedre inne enn hingster og vallaker. Vår første hest er helt klart 3. Vårbusan. Hoppa feilet bort en førsteplass i hoppederby kval tidligere i år. Hun er ikke til å stole på, men kjører dyktige Mats E. Djuse i trav, skal det ikke være snakk om saken. Da er dette en klink vinner!  En banker for de friske, men galopprisikoen er stor. Det er stort sett galopper over hele linja på hestene i banen her. Den mest stødige som har vist fin form, samt står fint til spormessig med spor 7 på 20 meter er 14. Viking Gel sammen med Kajsa Frick. Se også opp for 1. Årdals Snuppa! Hun viser fin fart og har vært på høyde med flere av hestene i dette løpet, da har hun gått stort sett gått utvendig for dem. Nå er hun sikret en fin reise. Kan sjokket være et faktum i dag? 10. G.G Querre er en treåring som kommer ut etter pause. Er sikkert hesten som har størst utvikling i løpet. Det kan skje mye med en treåring med et par måneders løpspause, vant dessuten sist. Må regnes om man spekulerer!

 

 

V4-3:

 

7.Twinkle Kronos blir klar favoritt i dette løpet, og det er helt greit. Hesten holder nemlig bra klasse. Det er ingen hester på innsiden som er spesielt startraske. Det lukter tidlig tetkjenning. Hesten har vunnet flere løp med sko på beina (har gått barfot i det siste) 4. Scarpia kommer dog ut etter lang pause, og gjør sin andre start for trener Krister Jakobsson. Vallaken kan løse bra fra start og kjemper kanskje om tet sammen med 5. Xantis Business, men vi tror man er ute etter ryggløp etter så lang pause med Scarpia. For dere som velger å spekulere finnes det noen spennende kandidater. Først og fremst 10. Pikachu Face. Han var vist solid form, og våre klokker viste rundt 11 siste 800 meter sist. Han har dessuten vist at han kjemper i toppen med sko på alle fire beina, og tredje sist vant han på nettopp en sprint med sko rundt om. Får trener Jakob Croon i sulkyen. Han har vunnet 6 av 24 løp i år, så kjøre først i mål, det kan han.  2. Vedalia holder også fin klasse, og kan være på vei opp i form. Står perfekt til for en fin reise, og får også opp dyktige Magnus A. Djuse i sulkysetet. 6. Calvados in og 12. Brothers In Am er også jevne og flinke hester, som stort sett er med i fremste del av feltet når pengene deles ut. 9. Sundbo Tibast har sett sprek ut i det siste. Står perfekt til, sjokket kan være et faktum i dag!  For den som vil spille sikkert, så banker man Twinkle Kronos. For den friske så plukker man med 10. Pikachu Face. Få også med deg siste rapport på 4. Scarpia før du leverer bongen.

 

 Ulf Eriksson kusker Twinkle Kronos i dag, her ser dere han sammen med Sweden Cup vinner Queer Fish (Foto:Geir/Vinnerbongen)

 

V4-4:

 

Pengene skal fordeles. Posisjoner spiller en stor rolle når man skal vinne travløp. Feltets beste hest er 13. Zitor. Han har hatt en svært god sesong med ca. 350 000 kr innløpt. Bakspor på tillegg er dog ikke enkelt. Klaffer det litt, så tror vi det er snakk om en vinner. Sjansen for at 5. Guldtopp er tidlig fremme hos strekhestene denne gangen er stor. Han huket hjul på oppløpet sist, og var flink som holdt seg på beina. I og med vi tror Guldtopp er med der fremme tidlig. Så skal han stå først på ranken.  1. Aston står nydelig til på strek. Kan få en fin reise, har ikke vunnet verken i år eller 2018. Om han skal vinne løp, så må det i så fall bli i dag.  14. Bonaldo var en vinner etter en liten pause sist, han avgjorde enkelt til seier. Men også her må det klaffe med posisjoner, det er nemlig mange å runde!

Dagens bankerkandidater: Twinkle Kronos og Vårbusan

Objekter: Wasa Rebel, Årdals Snuppa, Pickacu Face og Zitor.

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 12.20 !