09.12.2019 09:42

Harde pakker på Mantorpstravet

Det nærmer seg jul og hva hadde vært bedre enn å starte uken med noen harde pakker. En herlig lunsjmeny står foran oss på Mantorptravet og vi byr på et friskt tredjevalg som banker i omgangen! 

Superspennende V4 omgang fra Mantorp mandag 09. desember

 

 

Dånpilen var et friskt bankerbud på fredag. Hesten innfridde våre forventninger til fulle etter en råsterk sisterunde. Dånpilen betalte ut drøye 7 x pengene i vinnerspillet og ble til slutt et tredjevalg i spillet. Vi håper å fortsette den gode trenden på Mantorp denne mandagen!

 

 (Denne uken har vi TILBUD på UKESPAKKE med tips til hele "SYV" baner for kun 499,-. Vil du kjøpe tipspakken må du gjøre det før klokken 19.00 i kveld.)

 

Vil du kjøpe vår "UKESPAKKE" med tips til "SYV" baner kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/62

 

 

Vinnerbongen har som alltid en rekke spennende "Eksperten" lag for salg. Disse kan du kjøpe deg inn i ved å følge linken: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Hvis du har lyst til å lage dine egne bonger kan du trykke på "spill her" knappen på hovedsiden. Vi har også satt opp noen oppsatte "spill bokser" til løpene på Mantorp, som er basert på våre vurderinger til omgangen. 

 

 

Her er våre vurderinger til løpene på Mantorp mandag: 

 

V4-1:

Vi prøver oss med et friskt bankerspill direkte. Hesten vi prøver oss på er 7 Ashram, som er herdet mot hard motstand i sine siste starter. Vi mener hoppa går ned en klasse til dagens lunsjløp. Sist var hun ute mot gode hester som Cactus (Timo Nurmos trener) og Lyx Håleryd, som er herdet mot de beste hoppene i Sverige i år. Ashram tok det veldig forsiktig innledningsvis, men Tony Wallin ble med i tredjespor den siste runden. Hesten vant «klyngespurten» og travet en bra sisterunde. Det som var positivt med innsatsen var at hoppa fungerte såpass fint med sko. Nå er det «barfota» forbud i Sverige noe som er viktig å ta i betraktning før man skal komponere sine bonger. Hvem av hestene fungerer bra med sko på beina. I Ashram sitt tilfelle så det veldig positivt ut sist på Eskilstuna. Hun kan løse bra fra start og vi ser ikke bort fra at Tony Wallin sender framover direkte. Skulle hun komme seg tidlig til tet stiger sjansene betraktelig. Det er «billig» motstand og presterer hoppa opp mot sitt beste i dagens lunsjløp mener vi det er et godt spill. Vi tar sjansen og prøver oss på et friskt bankerspill!

 

 

V4-2:

9 Global Unspoked skal normalt bare «leke» hjem et lunsjløp, men hesten til Oskar Svanberg blander og gir i prestasjonene. Han er herdet mot knallhard V75 motstand og står seg bra i denne klassen. Han avsluttet strålende til andreplassen bak Ferry Boko på nettopp Mantorp tredjesist hvor han viste toppform. Han fulgte opp med en bunnsolid prestasjon på Eskilstuna i starten etter hvor han gjorde store deler av jobben selv underveis og hadde små problemer med å ta seg av løpet. Vi hadde 13 på klokka den siste runden og han slo enkelt hester som Joe Martini, Isco Boko & co. Nå sist prøvde Svanberg hesten i et V75-løp på Eskilstuna. Global Unspoked fikk tøff massasje i front i løpet og ga seg tidlig. Han hadde ikke sin beste dag og var langt under pari. Er han tilbake sånn som han var i seiersløpet nest sist skal det være snakk om en veldig god vinnersjanse, men man blir litt betenkt etter innsatsen sist. Få med deg oppvarmingen i forkant av løpet før du komponerer bongen din. 1 Setauket står spennende til på strek og har interessante forutsetninger. Han burde kanskje holdt unna sist fra tet for å få fult godkjent, men det skal sies at han tapte for to godt spurtende hester, som fikk fine løp underveis. Dette skal i bunn og grunn være en bra hest for klassen, men 4-åringen har ikke helt innfridd forventningene. Her vil nok Ville Karhulathi prøve å beholde innersporet fra start for siden å holde et jevnt hardt tempo for å gjøre det vanskelig for tilleggshestene. Har han gått litt frem med de siste løpene i kroppen er det ikke umulig at han leder løpet hele veien. For du som leter på «dypt» vann kan 8 Tournado Dream være supersjokket i løpet. Han var ute mot favoritten Global Undspoked på Mantorp 15/10 hvor Stefan Søderkvist kusket. Han fikk da en trøtt konkurrent i fleisen, men avslutningen var godkjent. Hesten har vært ute i montè siden det og nå kommer han ut foran sulky igjen med Jorma Konio i sulkyen noe som er svært spennende. Dette er en grunnkapabel traver, som har kapasitet for en plass i toppen. Han er per nå markert på 3,4 prosent noe som er alt for lite i forhold til vinnersjanse i løpet. OBS!

 

 

V4-3:

9 Magnificent Tooma synes vi har vært positiv i sine to siste starter. Han sto håpløst til spormessig på Romme nest sist, men avslutningen var meget bra til andreplassen bak My Sea. Sist på Gävle fikk han en tung innledning og det meste ble feil underveis, så det løpet kan man sette en stor strek over. Til dagens løp setter Jorma Kontio seg opp i sulkysetet noe som er svært spennende. Hesten er klart kuskeforsterket og forminntrykket i de siste løpene har vært gode. Klaffer det bare litt med løpsopplegget og Jorma får spare speeden til hesten i det lengste har han gode muligheter til å runde denne gjengen. Svante Båth sender ut favoritten 15 Brandy Flame som er den beste hesten i feltet på kapasitet, men forutsetningene er vanskelige. Han står ytterst i tredje ledd bak bilen og det blir mange hester å runde for Niclas Hammarström. Han satt fast med bra med krefter i løpet Kinky Boots vant på Solvalla sist og hesten så veldig formsterk ut i målgangen. Klaffer det for Hammarström og hesten har kontakt med lederhestene ut i oppløpet skal ingen føle seg for trygge, men det kan fort bli voldsomt langt frem i et 15-hesters felt. 10 Totally Face har ikke smakt seierens sødme så langt på 23 starter så langt i karrieren, men hun nærmer seg en fulltreffer. Forminntrykket i de to siste startene har vært meget bra. Hun travet en strålende sisterunde til tredjeplass på Mantorp nest sist og fulgte opp med en bra innsats sist. Hun galopperte vekk en topp plassering i den siste svingen og hun så veldig pigg ut i det galoppen kom. Får hun ligge på «rulle» til oppløpet i dagens løp kan hun runde alt og alle. 8 Over The Hills er løpets store outsider. 5-åringen kommer tilbake etter lang pause, men dette er en traver som duger godt i klassen på kapasitet. Det er en utrolig flott hest å se til i banen, men han har gjort det vanskelig for seg selv med mye galopper. Skulle han presterer opp mot toppnivået sitt i dagens løp skal ingen føle seg for trygge. OBS!

 

 

V4-4:

10 Goodwill Pellini taper ikke dette løpet om han holder seg til trav. Han har overkapasitet for grunnlaget, men han sliter med nerver og gjør det vanskelig for seg selv med mye galopper. Nå er det fire strykninger i løpet noe som trekker opp. Voltestart er et lite spørsmålstegn og sporet er trangt. Skulle Joakim Wallin få han ut i trav spør han ingen om seieren i dette løpet. Han la inn en 12-runde til slutt sist og inntrykket var strålende i målgangen. Nå er det mindre hester å runde og er han i nærheten av det han viste i sin siste start skal konkurrentene virkelig få noe å bryne seg på når Goodwill Pellini kommer med kjempe kreftene sine til slutt. Alternativ banker i omgangen! Bak vår vinner er løpet vidåpent og da må du garderer bredt.

 

 

Husk og lever spillet ditt før klokken 12.20 – Lykke til med spillet!