12.12.2019 09:56

Spinnvill omgang på Ørebro

På tirsdag serverte vi Jamaica Boko (9 %) og i går fikk spillerene gaver i form av Dynamite Hornline (13 %) Tok du rygg? En voldsom flott spilleomgang venter oss på Ørebro denne torsdagen. Det ligger an til å bli veldig fin spillemessig verdi på flere av hestene. Vi tror  Ulf Eriksson sitter opp bak en het bankerkandidat. Skal det endelig være i orden for den toppstammede krabaten etter Maharajah og den steinharde hoppa Riva Del Sole?

V4 på Örebrotravet torsdag 12. desember

 

Vi har servert noen herlige objekter de siste dagene i våre svenske tips. For du som prøvde deg på Solvalla tirsdag fikk virkelig valuta for pengene. Jamaica Boko var en bunnsolid vinner på sine (9%) av innsatsene. Kaj Widell kjørte som han hadde den beste hesten og det fikk han betalt for. Det gjorde også du som fulgte våre vurderinger. 

 

 

For du som kjøpte vår tipspakke i går på Bjerke fikk også valuta for pengene. Dynamite Hornline og vår sponsorkusk Tom Erik Solberg var et deilig objekt i finalen. Hesten avgjorde enkelt ned oppløpet og innfridde våre forventninger til fulle. 

 

Vi har som alltid mange spennende "Eksperten" lag for salg til dagens lunsj på Örebro. Disse kan du kjøpe deg inn i her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Du kan også spille selv ved å trykke "spill her" til høyre på hjemmesiden. Vi har også satt opp "spillbokser" til dagens omgang om du vil prøve et av våre oppsatte spill. 

 

 

V4-1

Her blir det mye spill på 11. Dexter Brick. Hesten har hatt en svært god sesong for sin trener Mattias Djuse. Brorparten av løpene har hesten travet uten fremsko på beina, i dag er det som følge av skotvang på med sko rundt om.  Han skal være favoritt i et slikt løp som dette, han går nemlig ned noen klasser motstandmessig. Men det er også ting som taler imot, bakspor på Ørebro er nemlig ikke enkelt. Hesten har samtidig hatt pause siden 2. Nov i en finale hvor Giant Shadow vant, hesten avsluttet godkjent der. Utfordere er 3. Rossi Palema (Michael J. Andersson) og 5. Cargo Door (Jorma Kontio). Vi tror det er disse to som kjører om taktpinnen. Begge er hyggelige fra start, samt det de har kusker som liker å trykke på gasspedalen. 1. Aiming To Win har fått et nydelig spor, hesten er også tøft matchet. Løser det seg, er det med helt der fremme. Teten kan den normalt ikke være å kjøre om. Glem heller ikke 7. Callela Louis. 4 åringen kommer med en sterk sesong fra Finland, og den har en seiersprosent på hele 34. prosent. Dyktige Mika Forss sitter i sulkyen. 9. Dragon Powerfly virket solid sist. Robert Bergh hesten har et bra nivå, men er håpløst usikker. Vi har litt vanskelig for å se at han vinner igjen. Supersjokket i løpet kan være 6. One Two Beat. Hesten har hatt vinnerkrefter noen ganger. Og sist var han med i løp der det ble voldsom kjøring siste 500 meter. Da ble det umulig å hente noe. Hesten er herdet på Solvalla, og ringrevene Hans Owe Sundberg og Torbjørn Jansson kan fort komme til Ørebro med skumle hensikter! Her er det mest naturlig å spille nr 11,3 og 5. Evt ta med mange.

 

 

V4-2

Treårsløp inntil 100000 kr i grunnlag på denne årstiden er aldri enkelt å vurdere. Vi så det senest på Solvalla på tirsdag da Kaj Widell fyrte av Jeanne d`Arc Boko. Hesten var spilt på 4,2 % og sjokket mange. I dette løpet trenes 1. Zacapa av Svante Båth og kjøres av Kaj Widell. 9. Mellby Hero trenes av Timo Nurmos og kjøres av Jorma Kontio. Zacapo har feilet mot slutten av løpene i det senere, sist med krefter igjen. 9. Mellby Hero satt også fast med krefter sist. Hesten i løpet som er herdet og står for tur til seier er 4. S.G. Sherman. Fuxen etter Maharajah og Riva Del Sole var svært god fra utvendig leder posisjon sist. Fortjener en seier, dyktige Ulf Eriksson setter seg i vogna. Vår førstehest i dette løpet. Men dette løpet er vidåpent, og det å finne lederhesten her er ikke lett. Hestene har nemlig ikke gått mye bak bilen, og plutselig kan det være en startkanon her. Vi mener prestasjonen til 4. S.G. Sherman var så sterk sist, at det er en banker for de friske. Det ser ut til å bli veldig god verdi i denne hesten i dag!

 

Ulf Eriksson innfridde som bankerkusk sist vi lanserte han, er det dags igjen? Foto:Geir/Vinnerbongen

 

V4-3

Dette løpet er over 2609 meter autostart. Vinnende posisjoner i disse løpene er ofte tet, rygg leder eller innerfila. Det har en tendens til å bli trøtte hester på av dem som kliver i sporene. I dette løper skiller to hester seg veldig ut. 5. Accolade tapte mange meter under unionstravet på Bjerke. Han galopperte nemlig før bilen slapp feltet, og tapte nok en 30-40 meter på det. Løpet vant solide Iggy B.R. Avslutningen til andreplass bak denne, var av beste merke. Om han stiller seg i dag, tror vi ikke han spør noen om seieren i dette løpet. En hest som 2. Zinzan Cash får en del penger plassert på seg i dette. Han var bak en hest som norske Welcome Malcolm sist. Mens Accolade tapte 30, men var bare 10 meter bak en hest som Iggy B.R. For dere som følger med litt her hjemme, så det vel litt klasseforskjell på Iggy B.R og Welcome Malcolm? Eneste utfordrer slik vi ser det er 6. Rolex Tilly. Hesten har vist fin form og vant tredje sist på samme distanse, da uten sko på beina. Mens sist vant hesten nok en gang på fin stil, da med sko på beina. Våre klokker viste ca.11 800 siste meter, da gjorde han en del av jobben selv. 5. Accolade og 6. Rolex Tilly er et lås, Basta!

 

 

V4-4

Vi med flere lot oss finte av Marrakesh etter pause på Solvalla på tirsdag. Hesten burde vel strengt tatt aldri vært i banen. Trener Timo Nurmos og kusk Jorma Kontio kommer nok en gang ut med en hest som er best i løpet. Han har hatt pause, og så er spørsmålet. Er den i orden? Ja, om den er det, så vinner den! 4 årige Ajlack er etter selveste Maharajah og topphoppa Annicka. Vallaken har vunnet 3 av 4 løp, og ved seiersgang har hesten virket dønn solid. I siste start før pausen den 23. Oktober fikk hesten det, og ble sliten. Er han tilbake er det snakk om en vinner. Han er også strøket inn to spor som følge av strykninger på innsiden, det taler til hestens fordel. Om du ikke stoler helt på han, så er det finnen 4. Quartam de Victor som står klar til å overta, tror vi. Han kommer med fine meritter fra Finland, dog så ser det ut til å være i ganske enkle omgivelser. Som spiller ser man alltid etter god verdi. Om favoritten faller her, er det mange om beinet. Og vi må få med oss varminger og info før vi setter strekene her.

 

Dagens bankerbud: 4. S.G. Sherman (avd 2) og 7. Ajlack (avd 4)

 

Dagens lås: 5. Accolade og 6. Rolex Tilly (avd 3)

 

Husk å lever lunsj spillet ditt før klokken 12.20 - lykke til med dagens spill!