18.12.2019 09:32

Flere spennende objekter på Axevalla

En fyldig og fin omgang venter oss på Axevalla. Vi tror det blir flere gode spill i denne omgangen, og det ligger an til at noen hester blir alt for lite spilt. I går kveld bygde vi de aller fleste spillene rundt Blownaway. Hesten var en deilig vinner markert på 12 % (4 valg). Her er våre til dagens omgang vurderinger:

 

 

V4-1

11. Warpaint virker til å være en perfekt hest for denne årstiden. Hoppa tok to seiere i februar måned. Og kommer nå ut med ett nyttig løp i kroppen. Hun så litt seig ut etter den lange pausen sist, men er nok klart forbedret til dagens oppgave. Vi tror dette er et svært godt spill i dag, og kan være en frisk banker for den frekke spilleren!

V4-2

Det skal kjøres sprint, da er tethesten et viktig element. Her tror vi 2. Artegna Jet og 5. Bar Shooting Star kjører om taktpinnen. Førstnevnte har endelig trukket et fint spor, og 3 årshoppa er rask i beina. Men det varsles helstengt hodelag på 5. Bar Shooting Star, og med Mikael J. Andersson i sulkyen vet vi hva som skjer, det blir full bøtt fra start. Bar Shooting Star er ikke feltets beste hest, men er i form og kan være posisjonsvinneren. Vi setter derfor denne først på ranken!  Om det blir riktig tøff kjøring her, så kan det dukke opp noen skikkelige karameller her. Løpet er nemlig jevnt, og det er hvor mye krutt man bruker fra start, som avgjør hvem som vinner løpet. Den beste hesten i feltet er nok 1. Rapide Cash. Hoppa kommer ut i regi Eric Martinsson (som også trener 5. Bar Shooting Star).

 

 

V4-3

To hester skiller seg veldig ut. Men det er 15 hester i feltet og løpet går over 2640 meter. Man kan ikke røre for mye ut i sporene på en slik distanse. Fordelen er uansett at man kan vente en god stund fyrer av kruttet på Axevalla, oppløpet er som kjent veldig langt. 10. Fredric Palema kommer ut nybehandlet etter en liten pause. Løpet før pausen den 4. november var helt galehus. Og like før mål ble han tatt ned av en såpass god hest som Ingo. Fredric Palema har prestert bra med sko på beina. Fredric Palema skal være favoritt i dette løpet. 13. Atik D.L blir også spilt mye og det bør ikke skille så mye på kryssene mellom Fredric Palema og Atik D.L. Atik D.L har møtt bedre hester enn hva han møter i dag, og var ute i et tøft løp sist. Kan selvfølgelig tas på alvor, men for den friske så klinker man til og bankerspiller 10. Fredric Palema. Sjokkhesten i løpet kan være 4. Bikila. Han var i ferd med å sjokke i V75 nylig, og avsluttet svært bra. Vallaken er markert på latterlige 1,9 prosent per nå. Det er feil.

V4-4

Her kommer det ut en hest som har vist solid form, det så vi også på Bjerke tredje sist. Vi tror 5. Corleone D.K kjører seg tidlig til tet sammen med Henna Halme. Vallaken avsluttet skarpt bak gode Ivory De Quattro i et langløp for halvannen uke siden. Men lignende innsats, så tror vi dette er en klink vinner denne omgangen. Vi tror Halme gjør slag i saken, og sitter tidlig foran i dette feltet. Velger man å spekulere er det først og fremst 11. Arbiggan (kommer ut etter en liten pause). 10. Eskimo Brother (kommer ut etter lang pause) og 9. Milord (avsluttet svært godt til seier sist, og er best med ryggløp)   

Dagens beste banker kandidater: 11. Warpaint (avd.1) og Corleone D.K (avd.4)

Beste spill: 5. Bar Shooting Star (avd.2) 4.Bikila (avd. 3)

 

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 12.20 – lykke til med dagens spill!