19.12.2019 10:38

Bjerke lunsj med solide objekter

Bjerke travbane byr på lunsj løpene denne torsdagen hvor også svenskene kan delta. Det forventes høy omsetning og vi har funnet noen gode spill i omgangen.

Bjerke travbane torsdag 19. desember  - start 12.20 

 

 

Internasjonal V4-omgang på Bjerke travbane denne torsdagen. En fin meny med flere spennende hester på startstreken. Vi har jobbet frem noen godbiter i løpsarkivet, som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse i sine respektive løp. 

 

 

(Landschampion Eirik Høitomt har en rekke spennende hester innenfor dagens lunsjomgang. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

 

Vi har som vanlig flere andelslag ute på «eksperten». Hvis du ønsker å kjøpe deg inn i et av våre lag til omgangen finner du dem her:

 

 

Har du heller lyst til å spille et eget spill kan du trykke «spill her» på hovedsiden vår eller bli med på et av våre oppsatte spillforslag i «spillbokser» i tips saken.

 

 

Her er våre vurderinger til Bjerkebanen:

 

V4-1:

4 Ribot kommer tilbake etter fire måneders pause. Hesten ga et fint inntrykk i sine to innledende starter her til lans, før han har vært borte fra løpsbanen en periode. Trener Sigbjør Kolnes mener hesten er vel forberedt til dagens oppgave. Hesten har sett fin ut i flere hurtigarbeid i forkant av dette løpet og er han i nærheten av det han presterte før pausen har han gode muligheter mot overkommelig motstand. 2 Tayno Destrier er en traver vi liker svært godt. Han imponerte stort i to strake seiersløp før han rotet seg vekk med galopp sist han startet. Dette er en kapabel traver, som har et lite grunnlag på konto i forhold til kapasiteten. Spor 2 bak startbilen passer som hånd i hanske og holder han seg til trav kan han overraske. 8 Gone Dancing var positiv i seiersløpet nest sist. Han rotet seg vekk med galopp sist, men dette skal være en traver med et bra nivå. Han står litt langt ute på vingen, men klaffer det bare litt med løpsopplegget er han med på foto.

 

 

V4-2:

4 Oracle Tile blir vårt holdepunkt i omgangen. 3-åringen etter Ready Cash har gitt et veldig fint inntrykk og er en hest litt utenom det vanlige. Dessverre har han rotet seg vekk med galopp, men hvis vi ser ut av oddsen hesten har blitt spilt ned i ser man at folk har hatt stor tiltro til hesten. Han rotet seg vekk direkte i debuten på Färjestad. Nå sist på Bjerke galopperte han grovt innledningsvis, men opphentingen var av beste merke. Han galopperte på nytt i oppløp og da var ingenting avgjort. Dette er en traver Kristian Malmin og Trond Anderssen har store forventninger til fremover og autostart tror vi er en klar fordel. Han har trukket et godt startspor og uten galopp tror vi han vinner løpet. For du som spekulerer imot favoritten er det først og fremst Kolnes debutanten 10 Fortunata imot. Hoppa har gitt et fint inntrykk i trening og Eirik Høitomt har vært fornøyd med et hurtigarbeid i forkant av dette løpet. Vi tror det uansett blir vanskelig å slå en feilfri Oracle Tile.

 

 

V4-3:

10 Sophia Frecel er den desidert beste hesten i feltet, men hun er ustabil og veldig variabel i prestasjonene. Hoppa er heller ikke av de enkleste å kjøre i løp. Hoppa kan hisse seg veldig opp og dra unna i et voldsomt tempo. Bakspor er en stor fordel for hoppa i og med hun kan sikte inn en rygg innledningsvis. 5-års hoppa kommer tilbake etter en liten pause, men rapportene er gode i forkant av løpet. Får hun spare speeden sin i det lengste og holder seg rolig underveis er vinnersjansen god. 1 Bolero er en fin 3-åring som Anders Lundstrøm Wolden har hatt ambisjoner med, men han har ikke helt innfridd forventningene. Han har trukket et fint startspor og er sikret en fin posisjon direkte fra dette startsporet. Formen er bedre enn raden og er han i nærheten av toppnivået sitt kan han vinne. 9 Cool Counter M.E. har fått et nyttig løp i kroppen etter pause og kan ventes forbedret. Han står veldig fint inne i løpet grunnlagsmessig. Stor outsider, som må regnes på gardering.

 

 

V4-4:

3 Norwegian Pine kan være spillet i finalen. 6-åringen viste klar fremgang sist i Drammen hvor han ble toer bak A. Winner etter en meget sterk avslutning. Hesten har ypperlige forutsetninger i dag og Dag-Sveinung Dalen vil nok satse mot tet direkte. Han gjør sine desidert beste løp fra den posisjonen og med forminntrykket sist friskt i minnet ser vi ikke bort fra at Norwegian Pine leder dette løpet fra start til mål. Han er per nå et femtevalg i spillet og best av alt er at godbiten starter innenfor DD-rammen og vil gi solid odds. Det takker vi for!

 

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 12.20 !