20.12.2019 09:53

Fin lunsj meny på Jägersro

Forrige fredag serverte vi solide vurderinger til løpene på Kalmar. Nye muligheter i dagens lunsj hvor det er V65-spill til Jägersro. Det er flere spennende drag som kommer ut i menyen, som vi skal prøve å ta oss betalt på.

V65 fra Jägersro travbane fredag 20. desember

 

 

For du som fulgte våre vurderinger forrige fredag på Kalmar kunne hente fine lunsj kroner i lukene. Vi har jobbet frem noen spennende drag også til dagens lunsjrunde. 

 

 

Det ligger mange spennende bonger ute for salg på «Eksperten» blant annet et jokersystem, som vi har god tro på skal sitte til dagens meny. Du finner våre andeler her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er våre vurderinger til Jägersro travbane fredag: 

 

V65-1:

6 Miss Pastis fortjener virkelig en seier nå etter mange sterke innsatser. Hun sto for en mektig innsats nest sist på Kalmar hvor hun måtte gjøre mye av jobben selv i dødens. Koblet grepet på lederhesten ned oppløpet, men måtte se seg slått av en godt avsluttende Janai ned oppløpet. Hoppa sto for en mektig innsats også sist hvor hun nok en gang måtte gjøre jobben selv. Hun hadde koblet grepet på lederen Twilight Brodda ned oppløpet, men ble kontret ut kort før mål. Miss Pastis har samlet opp til en seier nå og distansen i dag tror vi ikke er noen ulempe. Kommer hun bare inn i løpet og får spare speeden sin i det lengste tror vi hun tar seg av dette løpet. Hoppa er kun spilt på 13 prosent i skrivende stund noe som gjør spillet ekstra interessant.

 

 

V65-2:

8 Malfoy er den beste hesten i feltet, men formen er uviss etter en liten pause. Hesten står seg veldig bra i klassen og møte overkommelig selskap i dette lunsjløpet. Det er positive treningsrapporter på hesten i forkant av løpet, men sporet trekker selvfølgelig ned. Han sto for en veldig bra innsats på Åby nest sist hvor Johan Untersteiner dro opp angrepet på den siste langsiden og ble hengende der ute resten av løpet. Hesten holdt farten anstendig til andreplassen bak Such A Night. Er han i nærheten av det han viste i det løpet i dagens løp er han mer enn god nok for seier. Få med deg oppvarmingen til hesten før du leverer spillet ditt. God sjanse om alt ser bra ut.

 

 

V65-3:

Her kommer et av våre beste objekter i omgangen. 1 Rosy Wine må ha et godt bud på dette løpet og vi kan ikke forstå at hoppa ikke er mer spilt enn det hun er i skrivende stund. Hun har fått to løp i kroppen etter pause og avslutningen i kulissene sist var av beste merke. Det ble voldsomt langt frem til de fremste, men hun viste solid form ned oppløpet og inntrykket var solid. Hoppa har trukket et fint startspor i dag og vi tror Christoffer Eriksson vil satse mot tet direkte. Rosy Wine har tidligere vist at hun kan løse bra fra start. Skulle hun komme seg foran uten at det koster alt for mye tror vi hun har gode muligheter til å lede løpet hele veien. Hun har alt for lite penger på konto i forhold til kapasiteten.

 

 

V65-4:

1 Confusion Tårs er nok beste bankerbudet i omgangen. Flemming Jensen tar turen til Jägersro med klare ambisjoner. Hesten var meget god i sin siste start hvor hun ble sendt fram til dødens og siden hadde Flemming full kontroll. 5-års hoppa har en veldig lys fremtid i møte og gjentar hun prestasjonen fra sist skal det rekke til seier. Sporet kan gjøre det hele litt sjanseartet, men kommer hun seg bare ut et spor på startsiden skal mye være gjort. Dette er ei hoppe som står seg veldig bra i klassen hun befinner seg i og uten tull er vinneren nevnt.

 

 

V65-5:

9 Inertial fløy ut av skinnet sist på Jägersro sist. Han fulgte bilen fra start og Jørgen Sjunnesson lot hesten få springe i sitt eget tempo der fremme. 11,5/500 og 12,4/1000 lød passeringene. Hesten kom helt ensom i mål på sterke 1.11,5/1640 meter i slutten av november noe som er sterke tall. Det er andre forutsetninger i dag med bakspor og full distanse, men med forminntrykket sist friskt i minnet skal han være hardt betrodd. 5 Sandsjöns Enzo kommer tilbake etter den drøy måneds pause og gjør en spennende start. Dette er en kapabel traver, som er herdet mot tøff motstand. Han står ikke tilbake for noen i dette feltet på kapasitet og skal ses som en stor outsider direkte.

 

 

V65-6:

12 Terminator Face er i mye bedre form enn det raden indikerer. Han galopperte vekk en andreplass bak gode Seismic Wave sist på Eskilstuna i et tøft V75-løp. Han går ned en klasse til dagens løp, men sporet trekker selvfølgelig ned. Distansen på 2640 meter tror vi bare er en fordel for hesten i og med han er mer sterk enn speedig. Vi ser ikke bort fra at Adrian Kolgjini gjør slag i saken tidlig og holder han seg bare i skinnet skal han regnes med bra sjanse selv fra dette startsporet. Hesten er kun et tredjevalg i spillet noe som er svært interessant.

 

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 12.45  - lykke til med spillet!