23.12.2019 09:31

Blir det nytt svenskeraid for Vinnerbongen?

I dag starter julebonazaen for fullt. For vår del i Vinnerbongen betyr dette knallhardt arbeid. Vi kommer ikke til å ta oss mye fri i julen. Vi hadde enorm flyt i går, og startet med å spille inn godt over 800 000 kr på GS75. Vi omsatte for ca. 71 000 kr. Vårt herlige drag I.T Inventor var en bunnsolid vinner. Bonger helt ned i 295 kr per andel, var med å dele gevinst på langt over 100 000 kr, og totalt 6 eksperten lag satt klokkerent! I dag skal vi spille til Færjestad, omgangen er av beste kvalitet spillemessig. Og vi løfter frem noen klare drag!

V4 Färjestad mandag 23.desember

En meget spennende uke står foran oss med V75 hele åtte dager på rad. Vinnerbongen er allerede i gang med arbeidet og tilbyr V75-tipspakke til alle omgangene. Denne kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/66

 

 

- Omgangen i dag til Färjestad er superspennende spillemessig. Vi skrev tipsene i går kveld, og prosentene som er satt på bak hestene er per kl 09.00 i dag. Flere av prostentene som står på hestene klør vi oss litt i hodet av, hvordan kan dette være mulig? Her er våre analyser

 

V4-1

Vi innleder med et sprintløp som er svært spennende. 6. Thai Ming (markert på 48 %) får veldig mye spill i dette løpet. Og det er vi langt i fra sikkert på holder stikk.  1. Bette Streamline (6,7%) viste nest sist at hun kan åpne voldsomt. Kjørte seg til tet inn på første sving fra spor 6, og passeringen lød på 08.0 første femhundre meter. Hoppa ble hissig, men holdt likevel anstendig ved den anledning. I sitt siste løp avsluttet hun fint til andreplass bak en såpass god hest som Alhambra Mail. Må regnes med en seriøs vinnersjanse i dag, spesielt dersom Ralf Karlstedt velger å fyre av fra start. Vi klinker til og setter 1. Bette Streamline først. 8. Målarsven (17%) må også regnes. Vi likte nemlig hesten skarpt på Åby sist. Tok teten lett og så fin ut underveis. Svarte også sikkert unna mot mål, og viste fin stridsmoral. Søker du enda dypere så er både 7. Cayucos (5,4%) (avsluttet skarpt i sitt siste løp, langt bedre enn raden tror vi) og 4. Knightgi (11%) (jevn og og flink) aktuelle. Mange vil nok bankerspille 6. Thai Ming, det kommer ikke vi til å gjøre. Det er såpass fin verdi i flere her, at vi må prøve å få den bort. Hesten har tross alt aldri vunnet løp på 14 forsøk, men blir spilt voldsomt til stadighet!

 

 

V4-2

Dette er et sportrapp løp med hele 15 hester. Hestene er ikke akkurat bortskjemt med å springe først over mål. 6. Heather Deo (23%) skal bare ta seg av et løp som dette. Hun har vært ute på to volteløp på rad, hvor det har blitt galopp fra start. Forut for dette har hun vært ute i sylskarp konkurranse mot hester som Mascate Match. Sist avsluttet Trixton datteren fint etter startgalopp for Linda Sedstrøm. Om alt går rett for seg, skal dette være løpets vinner. En klar bankerkandidat i disse omgivelsene. Glem heller ikke 5. Kitsune (19 %).  Hoppa feilet fra start sist og var borte direkte. Kom ut 6 ukers pause løpet forut, her avsluttet hun fint. Et nyttig løp i kroppen kan ha gjort underverker. Hoppa har vært matchet ganske tøft forut for dette. 12. Kom Leia (5,2 %) blir heller ikke all verden spilt. Hesten presterer jevnt bra tidsmessig. Avsluttet dessuten svært bra på Ørebro sist. Men lignende prestasjon, må hoppa regnes i dette laget!

 

 

V4-3

Her kommer et voldsomt objekt til start, men det må klaffe. 12. Bara Min (6,4 %) ser ikke ut til å få mye spill på seg. Sannheten er et hoppa holder svært god form. Begge de siste løpene har hun gjort mye av grovjobben siste halvrunden selv. Sist dro hun opp 8. Wir Ideal (30 %), som kom som en vind ute i banen. Det skal bli spennende å se kryssforskjellen mellom de to hestene, men vi tipper den ikke harmonerer når innleveringsfristen passeres. Om det bare klaffer litt i dag, kan Bara Min være årets julegave! Løpets beste hest er nok 4. Dalforno (18 %), han kommer ut etter pause, og er nok nybehandlet. Har prestert best under sal i år.  Man skal ta i betrakning at hesten vant et sulkyløp den 21. Desember i fjor.  Olle Elfstrand byttes ut med Magnus Jakobsson, han har kjørt hesten tidigere i år, da til andreplass. Kan det være dags for seier nå?

 

 

V4-4

Julekronene skal deles ut. Og det er snakk om et langløp over 2640 meter bilstart. 4-5 hester skiller seg litt ut. 5. Hugo Brew (16 %) travet mesteparten av løpet utvendig sist, da på en tung bane. Hesten har hatt en fin sesong og er en av dem som har hentet mest penger og seire i 2019 sesongen i dette feltet. Vi velger å sette denne først. 7. Caesars Dream (35 %) kommer ut etter 2 måneders pause, og får nok spillerens tillit. Nja, sier vi. Det er ikke bare å gå ut å vinne på en 2600 meter etter så lang pause. Løpets klare objekt er 1. Choco Garline (4,4 %).  Hesten har feilet i sine to siste løp, men likevel vist fin form. Er sikret en fin tur her, og om lukene kommer, kan det være et sjokk. Har hatt 1 måneds løpspause. Aldri prøvd distansen, men vi mistenker den passer på denne distansen.  Man kommer heller ikke utenom 6. Emotion Man (14 %) (gikk hyggelig sist, Kontio i vogna nå), 11. Solkattens Chiron (7,4 %) (sterk avsluttning sist), 14. C. Nu Gilbak (10%) og 9. Alfredo De Stefano (2,7%) (sikret en fin tur, ble tatt ned av Hugo Brew sist).

 

Dagens bankerbud: 6. Heather Deo (avd. 2)

Objekter.: 1. Bette Streamline (avd. 1). 12. Bara Min (avd.3). Choco Garline (avd.4)

 

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 12.20 - lykke til med spillet!