23.12.2019 14:32

Julebonanzaen innleder med kanonomgang på Mantorp

Julebonanzaen innledes denne mandagskvelden med en herlig V75-runde på Mantorp. Vinnerbongen har jobbet knallhardt med menyen og viste i går at tipsformen er på topp. Det blir servert nye godbiter i kveld og bankeren er per nå ikke favoritt i spillet! 

Mantorp travbane mandag 23. desember

 

 

Vinnebongen viste i går på Bollnäs og Jarlsberg at tipsformen er helt på topp. Flere av våre trofaste kunder har allerede slått på tråden og takket for gode vurderinger noe som er svært hyggelig. 

Til lunsj i dag på Färjestad serverte vi nye godbiter. Blant annet Bara Min i (V4-3), som innfridde våre forventninger som et fjerdevalg i spillet. Det er bare å sende blomster til Jan Henriksson! 

Til løpene i kveld på Mantorp drar vi frem en rekke godbiter. Mange er omtrent ikke "RØRT" i totoen noe som er helt merkelig. Disse hestene har varslet toppform i lengre tid og i kveld er det dags å ta seg kraftig betalt på disse godbitene. 

 

(Jorma Kontio sitter opp bak en rekke hardt betrodde hester i dagens V75-runde fra Mantorp.) 

 

Vi tilbyr tipspakke som inkluderer tips til alle åtte V75 omganger. Den kan du kjøpe herhttps://vinnerbongen.no/pakkekampanje/66

Vil du kun kjøpe tipsene til Mantorp i kveld kan du kjøpe dagens tips her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/67

 

Her er våre overskrifter til løpene på Mantorp: 

 

V75-1: Vi drar frem et av omgangens beste spill direkte. Ga et voldsomt inntrykk både i varming og løpet forleden, men går helt under radaren. Denne skal vi virkelig ta oss betalt på. 

 

V75-2: Juan er på "alles" lepper til kveldens løp. Vi roper VARSKO og byr på et herlig motbud, som har et herlig løp på papiret. Det kan være "grønne lykter" vi har i hvert fall - KLOKKETRO! 

 

V75-3: Oioioi, for noen objekter vi drar frem i dette løpet. Mange av disse er ikke "RØRT" i totoen. Her kan vi sette hele "salen" sjakk-matt! 

 

V75-4: Eye In The Sky har imponert i flere strake seiersløp, men vi tror han skal få kjempe i kveld. Vi drar nemlig frem en meget kapabel traver, som har SKYHØY kapasitet i forhold til grunnlaget. Takk for maten! 

 

V75-5: Her skrur vi varsellampene på full styrke. Her skal vi virkelig ta oss betalt! 

 

V75-6: Dixie Brick rotet seg vekk som klar favoritt sist på Bergsåker. Hoppa får fornyet tillit av spillerne i kveld, men her skal vi servere en herlig delikatesse. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles og her har vi analysen klar. Dette løpet er kjørt i "lillebanen" og her har vi en spennende løsning. God jul! 

 

 

Innleveringsfrister Mantorp mandag 23. desember: 

V4: 18.05

V75: 19.30

V5: 20.15

Dagens Dobbel: 21.22

 

Lykke til med kveldens spill!