28.12.2019 12:32

Supermeny på Romme lørdag

En helt eventyrlig omgang står foran oss på Romme denne lørdagen. I går serverte vi Denali som hovedbanker i vårt tipsbrev, og vi håper objektene sitter på Romme i kveld. Det er flere objekter, som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjansene i sine respektive løp. 

Internasjonal V75 på Rommetravet lørdag 28. desember

 

(Rommetravet byr på en meget spennende V75-runde denne lørdagen)

 

En utrolig spennende V75-runde står foran oss denne lørdagen på Rommetravet. Stjernetraveren Propulsion gjør comeback og det skal bli spennende om han er klar for seier direkte. Rammeløpene er også meget fine og det dukker opp en rekke objekter som står i "neste gang" boken vår. Vi håper selvfølgelig disse innfrir våre forventninger i dag, for da kan det bli fest i lukene. 

 

Vil du kjøpe tipsene til omgangen på Romme gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

Vil du heller kjøpe tips til de fire gjenstående V75-omgangene til redusert pris gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/69

 

Våre "eksperten" andeler til omgangen finner du her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er våre overskrifter til løpene på Rommetravet lørdag 28.desember

 

V75-1: Vi "LYFTAR FREM" et par SUPERSJOKK direkte. Disse er LATTERLIG lite spilt i forhold til vinnersjanse. Kan vi sette den "store sal" sjakk matt direkte! 

 

V75-2: Har gitt et voldsomt inntrykk i det siste og dette er en hest under rivende utvikling. Denne tror vi SKARPT på i dagens omgang! Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-3: Propulsion kommer tilbake etter pause og blir manges holdepunkt. Fikk STRYK under samme omgang i fjor. Får han revansje i år? 

 

V75-4: Kaldblodshester og mange kommer ut med uviss form. Vi har jobbet i arkivet og serverer en herlig delikatesse. Er omtrent ikke rørt i totoen, og denne skal VI virkelig ta oss betalt på! 

 

V75-5: Startsiden kan bli avgjørende. Vi har kjørt løpet i "lillebanen" og kommet frem til en spennende analyse. Denne vil du like. 

 

V75-6: Her drar vi frem en SKIKKELIG formbombe, som går under radaren. Hesten har sett strålende ut i lengre tid og nå tror vi den får betalt. Innfrir til 10 x pengene i totoen? 

 

V75-7: Pascha Tilly var voldsomt imponerende i seiersløpet på Solvalla. Blir det gjentagelse i dag, eller kan det være duket for skrell? Vi gir deg svaret! 

 

Innleveringsfrister Romme lørdag: 

 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20

 

Husk å levere V75-spillet ditt før klokken 16.20!