30.12.2019 08:57

Blir det lunsjfest på Åbytravet

Åby travet byr på en svært interessant V4-omgang denne mandagen. En rekke fine spilleløp og mange overspilte favoritter. Vi har som vanlig jobbet frem noen solide objekter, som vi skal prøve å ta oss betalt på. 

V4 Åby mandag 30. desember

 

 

Julebonanzaen nærmer seg slutten. Det gjenstår kun to dager. Bjerke travbane som har sin V75 kjøring i kveld og Multijackpot omgangen på Axevalla i morgen (Nyttårsaften). For du som ønsker å kjøpe våre tips til Bjerke sin kjøring i kveld velger (Dagspakke V65), og velger deretter mandag.

 

 

Før V75 løpene på Bjerke tar til skal vi spiller V4 til Åby. En herlig meny står foran oss hvor det dukker opp en rekke spennende og ikke minst spillbare hester. Vi har som vanlig lagt ned mye jobb i menyen og håper du som kunde kan hente noen lunsjkroner før kveldens løp på Bjerke.

 

Til omgangen på Åby har vi lagt ut noen spennende «JOKERSYSTEM» som du kan kjøpe deg inn i via «Eksperten» - våre andeler finner du ved å følge denne linken:https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Ønsker du heller å spille dine egne bonger trykker du «Spill Her» på forsiden vår. Vi har også satt opp ferdige «Spillbokser» til omgangen på Åby.

 

Her er våre vurderinger til V4-løpene fra Åbytravet:

 

V4-1:

4 Princess Kloster er ei fin 3-års hoppe som innledet karrieren lovende. Hun var veldig god da hun vant på Halmstad 26/08. Da kjørte Peter Untersteiner seg tidlig til tet og hoppa viste underkant av 13 den siste runden til sikker seier. Hun ga et veldig fint inntrykk i det løpet. Siden den gang har hun galoppert og tullet mye i løpene, noe som gjør oss litt betenkte. Dette er et svært billig løp og hun har samtidig fått et nyttig løp i kroppen etter en liten pause. Hun har et høyt toppnivå og går hun bare opp mot det hun viste i seiersløpet på Halmstad skal det være snakk om en god sjanse mot overkommelig motstand. 8 Gouette De Pluie gjør en spennende debut på svensk mark. Dette er ei hoppe som har vist fine takter i Frankrike og normalt skal hun hevde seg godt direkte. Hun står sjansearet til spormessig, men treningsrapportene i forkant av dette løpet er gode. Her vil vi følge varming nøye før vi komponerer våre «Eksperten» bonger. Dette er en av omgangens mest interessante varmere. 11 Lovely O.O. er seiersløs på 10 forsøk så langt i karrieren, men 3-års hoppa til Robert Bergh nærmer seg sin første seier. Hun har galoppert i sine to siste starter noe vi setter på uturskontoen. Hun har gitt et fint inntrykk i forkant av løpene og det blir spennende å se hva Åke Svanstedt kan utrette bak hoppa. Stor outsider. 2 Ivresse Boko, 5 Boston Bore og 7 Mission Beach er heller ikke borte i et svært åpent spilleløp.

 

 

V4-2:

Nok et svært åpent spilleløp hvor det fort kan skrelle skikkelig. For du som søker et spenstig objekt kan 5 Red Sea Crossing være spennende. 8-åringen har fått et nyttig løp i kroppen etter pause og dette er ingen dårlig hest i klassen. Han ga et veldig fint inntrykk i seiersløpet på Åby nest sist, og tredjesist var han kun slått av gode hester som Springbank og Chilli Reerstrup. Han kom tilbake etter to måneders pause sist og sto på klart godkjent til tredjeplassen i løpet Soble Nils vant. Den var favoritt i et V75-løp på Mantorp i forrige uke. Det ble dårlig tempo underveis i det løpet, noe som gjorde det vanskelig å hente noe i en rask avslutning. Red Sea Crossing fullførte bra og normalt skal han ha gått mye frem med den gjennomkjøringen i kroppen. Han møter overkommelig motstand og klaffer det bare litt for kusk Thomas Aurell skal han regnes med bra sjanse. Hesten er per nå kun markert på 5,9 prosent noe som gjør spillet ekstra interessant.

 

 

V4-3:

5 Zolid Wise As blir vår banker i omgangen. Dette er ei svært kapabel hoppe, som viste fine takter i debutløpet på Halmstad. Hun viste voldsomme fartsressurser i det løpet. Hun brøt ut i den siste svingen og tapte både fart og plasseringer. Hun kom fint tilbake ned oppløpet og ble fjerde i det løpet. Hun hadde blitt toer bak Maestro Crow uten episoden i den siste svingen og det er en solid traver i klassen. Hun har blitt strøket fra en tiltenkt start etter det løpet, men nå er rapportene gode. Wim Paal var lyrisk i forhåndsuttalelsene om hoppa i forkant av Sverige debuten og vi kunne forstå at dette er ei hoppe han har store ambisjoner med framover. Fra et fint startspor tror vi han satser framover direkte og vi ser ikke bort fra at hoppa er tidlig å finne i tet. Fra den posisjonen skal det være snakk om en topp vinnersjanse. Hun har vist solide takter i Italia og sprint er neppe noen ulempe. Hun er per nå markert på KUN 26 prosent av innsatsene noe vi kjøper alle dager i uken!

 

 

V4-4:

5 Atik D.L. ga et solid inntrykk i seiersløpet sist på Axevalla. 3-åringen satt langt bak i feltet, men avslutningen var av beste merke. Dette er en traver Magnus Dahlèn holder høyt og innsatsen sist var bunnsolid. Han møter et par tre gode konkurrenter i dagens løp, men med inntrykket sist friskt i minnet kan vi ikke annet enn å tro skarpt på denne. 4 Ivory Di Quattro jakter «stolpen» i programmet. Han kommer fra fire sterke prestasjoner og har formen på topp. Hesten kommer ikke til noe dekket bord i dagens løp og skal ikke ha noen dårlig dag for å vinne dette løpet. Han er veldig stor favoritt i skrivende stund og vi spekulerer imot Bergh-traveren. Han kan selvfølgelig vinne løpet, men er alt for stor favoritt i forhold til vinnersjansen i løpet. 9 Iwan Boko kan være supersjokket i løpet. Skulle Atik D.L. og Ivory Di Quattro kjøre litt mot hverandre underveis kan det åpne døren for Iwan Boko. Dette er en traver Wim Paal hele tiden har pratet varmt om, men han har ikke fått uttelling. Det er en veldig fin hest å se til i banen, som kan langt bedre enn vist. Blir det bare tempo over forestillingen tror vi Iwan Boko kan runde alt og alle ned oppløpet til brakodds. 8 Undigious Diamant står sjanseartet til spormessig, men klaffer det bare litt med løpsopplegget kan også Untersteiner-traveren dukke opp i rette enden. Dette er en fin hest, som har vist solide fartsressurser for klassen.

 

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 12.20 – Lykke til med spillet!