02.01.2020 08:24

Godt nytt år!

Vi ser med spenning frem i mot 2020, og vi gleder oss til å ta fart på det samme med våre kunder. Vinnerbongen kommer til å fortsette med lunsjtips også dette året og det hele begynner med en V4-omgang til landets hovedbane Bjerke denne torsdagen. 

Godt nytt år! 

 

 

Først og fremst vil vi benytte anledningen til å ønske alle våre lesere, følgere og kunder et riktig godt nytt år!

 

Et nytt spennende år står foran oss. Vinnerbongen kommer i 2020 til å fortsette med videoreportasjer. Mange av våre følgere har etterspurt dette, og vi kommer til å finne aktuelle personer gjennom året. Youtube-videoene våre har blitt godt mottatt noe som er svært gledelig. Vårt første besøk for år 2020 er ikke bestemt enda, men det kommer til å bli en reportasje i løpet av januar måned.

 

Flere av våre kunder har også satt pris på tipsleveransen vår til lunsjløpene i Sverige. Dette er noe vi også kommer til å fortsette med. 

 

 

Årets første tipsbrev er til Bjerke travbane denne torsdagen – en flott meny med flere gode hester på startstreken. Vi har jobbet frem noen gode objekter i omgangen, som vi skal prøve å tjene litt kroner på.

 

Som alltid har vi lagt ut spennende andelslag på «Eksperten». Disse kan du kjøpe deg inn i her:https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Vi har også satt opp ferdig komponerte bonger i «spill bokser», som du kan ta del i under denne tipssaken.

 

 

Vinnerbongen har også lagt ut en tips-pakke til helgen hvor du kan kjøpe tips til hele fire baner. Jarlsberg (Fredag), Jägersro og Klosterskogen (Lørdag) og Forus på (søndag). Denne tipspakken kan du kjøpe ved å følge denne linken: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/72

 

(Hans Christian Holm kusker vår sjansebanker i omgangen. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Her er våre vurderinger til Bjerke torsdag 02. desember:

 

V4-1:

1 Destroyer har vi følelsen for i innledningsløpet. Dette er en grunnkapabel traver, som er mye bedre enn hva de siste resultatene indikerer. Det var aldri noe trykk i hesten sist på Biri hvor han rett og slett ikke hadde sin beste dag. Han travet fine løp før det og treningsrapportene i forkant av dette løpet er positive. 6-åringen har samtidig trukket et fint startspor og herfra er han normalt sikret en god posisjon direkte. Motstanden ser heller ikke avskrekkende ut og er han i nærheten av toppnivået sitt skal det være snakk om en fin vinnersjanse, men vi er litt betenkte i og med han underpresterte i sin siste start. Få med deg oppvarmingen til hesten før du komponerer spillet ditt. Ser alt bra ut kan det fort være snakk om en vinner. 10 Welcome tok en etterlengtet seier på Biri i sin siste start. Hoppa har ikke hatt marginene med seg i det siste, men sist fikk hun endelig full uttelling. Kristine Kvasnes kjørte et løp etter læreboka og kom seg til tet ut på den første langsiden noe som ble avgjørende. Hoppa holdt farten strålende til mål og hun holdt unna for en såpass god hest som Loveyou Hangover ved den anledning. Forminntrykket var meget bra og med lignende innsats kan hun vinne på nytt, men det skal klaffe fra bakspor. 4 Upstart At Home er ingen dårlig hest i denne klassen. Han skal tas på alvor direkte i regi Trond «Buller`n» Anderssen. Hesten står med en begredelig programrad, men hesten er som sagt bedre enn det raden indikerer. Han kan løse bra fra start og vi ser ikke bort fra at Gunnar Austevoll kan kjøre seg tidlig til tet. Fra den posisjonen kan han lede løpet lenge og kanskje hele veien, som en stor overraskelse i spillet. 5 Alcantara Beach har fått et nyttig løp i kroppen etter pause og kan ventes forbedret til dette løpet. Vidar Hop dro opp angrepet på den siste langsiden sist og 6-åringen holdt farten godkjent til femteplassen. Han var noe tung i kroppen, men hesten skal normalt ha gått frem med den gjennomkjøringen i kroppen. 7 Cromwellls Aida hadde gått mye frem med løp i kroppen. Hun avsluttet meget sterkt til tredjeplassen i løpet Hilton B.R. vant sist og viste klar fremgang. Hun står litt langt ute på vingen i dagens løp, men har hun litt flyt med posisjonene underveis kan hun skrelle.

 

 

 

V4-2:

Her kommer vår sjansebanker i omgangen og noen sjanser må man ta i dette gamet. 1 Gjølmes Magistrate har et gaveløp på papiret i dagens lunsjomgang. Formen er betydelig bedre enn det raden indiker og fra et perfekt startspor tror vi ingen henter en lengde på 8-åringen. Han varmet veldig fint i forkant av løpet sist på Bjerke, men da det var dags for løp var han borte før bilen slapp feltet. Wolden-traveren kan løse meget bra bak bilen noe han viste på Bjerke 29/04 i fjor. Da sto han også i innersporet bak startbilen og hadde små problemer med å holde ute en rask hest som Dan Mølgård på startsiden. Hestene til Anders Lundstrøm Wolden innledet året på en god måte i går hvor han fikk en stallseier og en andreplass med seg hjem. Hans Christian Holm setter seg opp bak Gjølmes Magistrate til dagens løp og fra disse forutsetningene må vi bare ta sjansen og prøve oss på et friskt bankerspill i omgangen! Han er per nå spilt på kun 10 prosent av innsatsene noe som er alt for lite i forhold til vinnersjansen i løpet.

 

 

V4-3:

1 Brage Hindø var tilbake på vinnersporet sist på Bjerke. Hesten så meget bra ut ved den anledning og vant sprettlett på 1.15,1/1609 meter. Magnus Teien Gundersen dro opp angrepet på den siste langsiden og han hadde tidlig kontroll på feltet. Han kjørte på «safe» rundt den siste svingen for å unngå galopp, men da de rettet ut i oppløpet avgjorde hesten på et par steg. Forminntrykket var strålende. Han står i innersporet bak startbilen noe som fort kan bli en felle. Skulle Magnus Teien Gundersen klare å forsvare innersporet er nok løpet kjørt, men han kan hisse seg opp og galoppere. Fra et annet startspor ville vi prøvd oss på et bankerspill, men fra innersporet bak bilen er det lov å spekulere. Han galopperte fra nettopp samme spor i V75-løpet på Bergen tredjesist hvor han ble overflydd fra start. Magnus Jakbsson tar turen med 10 Load Relief som i bunn og grunn er en veldig god hest i denne klassen. Han er herdet mot knallhard motstand, men formen er et usikkerhetsmoment. Det er dog positive treningsrapporter på hesten og Jakobsson tar nok ikke turen til Bjerke uten ambisjoner. Hesten står seg bra i denne klassen og presterer han opp mot toppnivået sitt er han garantert med og kjemper om seieren. 2 Two To Tango skal også regnes på gardering om du velger å gardere løpet ytterligere. Hoppa har trukket et perfekt startspor og er sikret en fin posisjon direkte.

 

 

V4-4:

Her kommer vårt objekt i omgangen og her skal vi virkelig være på «VAKT». 6 Jobama kan være «sjokket» i omgangen. Hesten har blitt hele 11 år gammel, men han er still going strong. Hesten har ikke vunnet løp siden 04.11.2016, så det begynner å bli en stund siden. Han viste dog sist at formen er i kraftig anmarsj. Dag-Sveinung Dalen kjørte et defensivt løp med hesten sist, men avslutningen ned oppløpet var av beste merke. Han hentet flere lengder på vinneren California Estelle og inntrykket i målgangen var strålende. Nå har han fått to løp i kroppen etter pause og normalt går han ytterligere frem med disse i kroppen. Han står litt langt ute på vingen og det er ingen «sikker vinner», men med inntrykket sist friskt i minnet mener vi det er et godt objekt, og vi blir ikke overrasket om han tar en etterlengtet seier i dagens lunsjomgang!

 

 

Husk å lever V4-spillet ditt før klokken 12.20!