05.01.2020 17:12

Det er sgu dejligt!

En svært spennende omgang i Skive denne mandagen. Flere av løpene er nemlig svært åpne. Det kryr av vinnerkandidater og ikke minst objekter til denne runden. Bankeren taper normalt ikke feilfritt. Han så nemlig helt rå ut i sitt siste løp, og avsluttet i 12 fart med full fart over mål. Her er våre vurderinger.

V4 og Dagens Dobbel Skive mandag 06. desember

 

 

Det er Skive som skal arrangere mandagens V4 runde. Omgangen er veldig spennende. Og vi tror det kan komme flere smeller i denne V4 runden. Noen hester er svært spennende, og det kan nok lønne seg og få med seg varminger.  Her er våre analyser.

 

 

V4-1

Norskfødte 5. Badlands og Jeppe Juel blir nok favoritter her. I slike omganger hvor svenskene er med og spiller, så blir nok Jeppe Juel litt for mye spilt. Og vi tror det er tilfelle også denne gangen. Hesten har sett svært fin ut ved seneste seire, og den er så absolutt under utvikling. Vi ser dog faremomenter her, det er sprint for første gang. Badlands er feltets beste hest, men vår førstehest i dette løpet er 4. Delaware Bounce. Coktail Jet datteren var svak på Åby sist, men svært god gangen forut på sprint. For all del, hun fikk et fint løp den dagen fra rygg.  Kommer ut etter en liten pause i dag, champion Birger Jørgensen setter seg opp i sulkyen. Vi tror det er snakk om en god vinnersjanse. Objektet i løpet er helt klart 2. Dressedforsucces. Vallaken har endelig trukket et fint spor. Gikk hyggelig nest sist fra spor 8 bak bilen nest sist på samme distanse. Og vi har mang en gang sett at disse Credit Winner avkommene er noen svært gode 1600 meters løpere. Den tidligere Peter Rudbeck eleven har vist de gangene han står fint til bak bilen, at han kan åpne. Kan fort være posisjonsvinneren i dette løpet sammen med Bent Svendsen.  Se opp, i dag kan det være dags! Her kjører man en trio på kupongen. Garderer man er det først og fremst 1. Breaking Dawn (god sprinter, sikret fin tur), 7. Dixen Cloc (pausehest).

 

 

V4-2

Det er liten tvil om hvem som er feltets beste hest her, han heter nemlig Eddie The Eagle og har nummerbrikke 4. Feilfritt skal det ikke være noen som rår på han i dag. Nest sist ble han nok felt av en noe hard bane. Mens sist jogget Michael Lønborg traveren til tet, og fikk styre og stelle. Han la inn en rask avslutning, og var totalt overlegen i sluttfasen. Objektet i løpet kan være 7. Amaze Bell, det var hun også på nyttårsaften for vår del. Og hadde kuske Frederik K. Olsen sendt i vei noe før, kunne hun vårt først over mål. Men for all del, hoppa har ikke vunnet enda. Og hun må ha det servert. Hun har to løp under vesten etter lengre pause, kan det være klart i dag? Glem heller ikke 3. Ebay Holmsminde (strøket mandag morgen). Norgeskjenning Ole G. Nielsen har hatt hesten i flott forfatning de gangene den har startet i hans regi. Sist svarte han unna gode hester som Bellmondo Simoni og Dollar Esterel (han stod 20 meter foran dem). Må regnes dersom man spekulerer i at Eddie The Eagle roter seg bort. Strykningen av Ebay Holmsminde gjør 7. Cherkokee News svært spennende i løpet. Hoppa rykker inn ett spor, og har vist svært fin form i den senere tid.  Omgangen er såpass spennende, det kan bli fin utbetaling, selv om Eddie The Eagle innfrir sitt store favorittskap. 

 

 

V4-3

Nok et sprintløp med bilstart. Under sprintløp føler vi det er svært viktig å finne tethesten. Dette løpet er ikke enkelt. Vi klinker til og setter 5.Amigo Cortina først på vår rank. Ganymede sønnen har vist at han er rask fra start, han debuterer for Ole G. Nielsen. Han blir utstyrt med pisk for første gang på lang tid, dette kan være en nøkkelfaktor. Vi synes 4. Henbianca Boko også må regnes med god vinnersjanse (står nydelig til spormessig, hoppene i dette løpet har også fordel mht. høyere grunnlag). 9. Bette Nock er også en skikkelig vinnerhest. Var ute i skarp motstand sist. Feilet kort etter start, og havnet feil på det. Men så fin ut etter galopp. Jeppe Rask traveren er normalt med helt der fremme igjen.

 

 

V4-4

Nok et jevnt fint løp, hvor ingen bare går hjem og henter seieren. 11. Boris Simoni hadde vi som objekt etter lang pause sist, da til 18 ganger pengene. Han kommer ikke til å stå til det i dag. Han var nemlig svært god sist. Var med på mye og så noe ferdig ut i siste sving.  Dario Sotto vant det løpet, og dette er en svært god hest i grunnlaget. Boris Simoni samlet seg meget fint, og kom i mål til en verdig andreplass. En annen hest som innfridde som vårt objekt sist var 6. Eddie Cook. Da til ca. 1O ganger pengene, og klar utgangshest. Bent Svendsen traveren avslørte form nest sist, og fikk en fin tur til seier på julaften. Hesten er i rivende utvikling, og blir en spennende joker i dette løpet. Smellen i løpet kan være 2. Bella Princess. Hoppa har endelig trukket et fint spor. Hun fikk et umulig løp sist, men holder egentlig ganske god form. Har også stått i elendige spor den senere tid. Blir det litt kjøring her, kan hun dukke opp. Kasper K. Andersen setter seg opp i sulkyen. Sist Mr. Andersen satt bak henne, avsluttet hun flott ute i banen bak kapable D.A.D Flamigo.  12. Zoom Wise L. vant etter et smøreløp sist fra rygg. Men så fin ut, skal selvfølgelig med. Men spor 12 er aldri enkelt. Løpet er som nevnt vidåpent. Vi ser ingen hester uten vinnersjanse. Vi setter 6. Eddie Cook og 11. Boris Simoni i A-puljen.

Dagens beste bankerbud: 4. Eddie The Eagle (V4-2)

Dagens objekter: 2. Dressedforsuccess (V4-1) 5. Amigo Cortina (V4-3)

 

 Ser konkurrentene ryggen til Jeppe Juel over mål i dag? Han er svært aktuell. Stallhestene holder nemlig topp form. (Foto: Eirik Stenhaug/NR)