08.01.2020 09:05

Godbiter til lunsj på Bergsåker

Bergsåker travbane byr på lunsj denne onsdagen. En fin meny med flere fine spilleløp står foran oss. Bankeren kommer ut i en sen avdeling og vi likte inntrykket sist skarpt. I dag skal vi ta oss betalt!

V4 Bergsåker travbane onsdag 08. januar

 

 

Denne onsdagen kryr det av spill muligheter. Det hele starter med lunsjomgangen på Bergsåker før det fylles på med menyer i Frankrike. Glem ikke kveldens V75-bonus runde på Bjerke hvor det er Jackpot i spillet. Det er solide forutsetninger i spillet og løpene ser spennende ut på forhånd. Tipsene ligger klare for salg på hjemmesiden og tipsene vil bli sendt ut ved 15.30 tiden.

 

 

Her er våre vurderinger til Bergsåker:

 

 

V4-1:

8 Natasha Avant kan fort være en vinner i innledningsløpet. 4-års hoppa gjorde debut for Nicklas Westerholm sist og hun sto for en meget imponerende innsats direkte i hans regi. Hun galopperte direkte fra start, men opphentingen var av beste merke til andreplassen. Natasha Avant skal normalt ha gått mye frem med den gjennomkjøringen i kroppen og kommer hun bare inn i løpet fra sitt bakspor skal hun regnes med en god vinnersjanse. Klar utgangshest og en alternativ banker i omgangen. 10 Bourne Dominion er første mot bud sånn som vi ser det. Han er veldig usikker og galoppen ligger på lur, men de gangene han oppfører seg og holder seg til trav er han bra for klassen. Han la inn underkant av 13 den siste runden i seiersløpet på Östersund sist noe som var imponerende. Er han i nærheten av det han viste i seiersløpet der i dag skal han regnes tidlig. 2 True Gift og 3 Young Love er også kapable hester, som skal regnes om du garderer løpet ytterligere.

 

 

V4-2:

12 Mias Sardonyx er vi inne på i dette kaldblodsløpet. Dette er en kapabel traver, som har travet gode løp i lengre tid. Hesten var strålende i seiersløpene i september og oktober i fjor hvor han viste litt av sitt potensiale. Etter det har det blitt mye galopper og tull for 5-åringen. Han kom tilbake etter en måneds pause sist i Östersund hvor han fikk en blytung reise. Hesten holdt farten anstendig, men det ble rett og slett helt feil underveis. Det er positive rapporter på hesten i forkant av dette løpet og Ingvar Nyberg har et godt tak på Mias Sardonyx. Kommer han bare inn i løpet fra tillegget skal det dreie seg om en god vinnersjanse. Hesten kan mye og i et åpent løp kan det være en spennende utgangshest.

 

 

V4-3:

3 Qiao Q.L. blir vår banker i omgangen. 6-års hoppa kom tilbake etter 3-måneders pause sist på Solvalla og varmet strålende i forkant av løpene. Nicklas Westerholm valgte å bli sittende da angrepet kom på den siste langsiden, men da luken kom ut i oppløpet avsluttet hun strålende til andreplassen kun knepent slått av Vincent Chase. Hun så utrolig fin ut i målgangen og normalt skal hun bare ha gått ytterligere frem med den gjennomkjøringen i kroppen. Her tror vi Nicklas Westerholm kjører seg tidlig til tet og fra den posisjonen skal det være snakk om en god vinnersjanse. Vi er ikke helt sikre på om hun kommer forbi Cavalier Brodde på startsiden, men om han skulle lykkes med det tror vi løpet er kjørt.

 

 

V4-4:

12 Lass Caviar (3,1%) kan være supersjokket i omgangen. Denne hesten er milevis bedre enn det program raden indikerer. Han varmet veldig fint i forkant av løpet sist og var en stor OBS hest i ATG-Live sendingen. Han fikk en galopperende konkurrent i fleisen i den siste svingen sist hvor han ble kraftig sjenert. Han tapte mange meter på galopp, men inntrykket ned oppløpet etter galoppen var meget bra. Hesten er ikke så usikker som det raden gir uttrykk for. Hesten har vunnet hele 6 av 27 løp i karrieren, så han har et visst toppnivå. Skulle det klaffe litt med løpsopplegget i dagens løp og han får spare speeden sin i det lengste ser vi ikke bort fra at supersjokket er et faktum i finalen. OBS! 15 Global Trademark skal også regnes tidlig. Han har galoppert og tullet mye i sine siste starter, men rapportene er gode i forkant av dette løpet. Denne hesten står seg bra i klassen og holder han seg bare til trav er han med og kjemper helt i fremste rekke.

 

 

Husk å lever spillet ditt før klokken – 12.20!