10.01.2020 10:07

Ny luketømming på Kalmartravet?

Sist det var lunsj-V65 på Kalmar travet ble det fest i lukene for våre kunder. Nye muligheter på samme bane til lunsj i dag og vi byr på en rekke godbiter. Blant annet en 0,7 prosenter som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. 

V65 Kalmar fredag 10. januar

 

 

En meget interessant spill-omgang står foran oss på Kalmar travet denne fredagen. Sist det var lunsj-V65 fra denne banen spilte vi inn bra med penger til våre kunder. Dagens runde ser minst like spennende ut og vi har jobbet frem en rekke godbiter i menyen.

 

 

Glem heller ikke Jackpot omgangen på Biri i kveld - tipsene til omgangen vil ligge klare på hjemmesiden for salg klokken 15.30! 

 

Her er våre vurderinger til omgangen:

 

V65-1:

Et vidåpent løp innleder dagen på Kalmar. 4 Hasty Helene kan fort være en klink vinner direkte etter pause. 5-års hoppa har ikke startet siden juni og formen er tvilsom etter pausen. Fredrik Persson er dog optimistisk med tanke på sjansene. Dyktige Kevin Oscarsson setter seg opp i sulkysetet til dagens start noe som heller ikke er noe minus. Hun har travet gode løp mot langt tøffere motstand enn de hun støter på i dag og er hun i nærheten av toppnivået duger hun godt i dette løpet. Få med deg oppvarmingen til hoppa før du komponerer spillet ditt. 9 It`s My Boko har det gått solide rapporter på en rekke ganger i ATG-Live studio, men hoppa har underprestert. Hun har et visst potensiale, men det er lenge siden hun har prestert opp mot toppnivået sitt. Hun møter overkommelig motstand og har hun bare dagen er hun mer enn god nok for en plass helt i fremste rekke. 6 Queen Neo gjør en svært spennende debut for dyktige Thomas Madsen. Hoppa kommer med sterke rapporter i ryggen. Det skal sies at hun står litt tøft inne i løpet grunnlagsmessig, men hun har skiftet miljø siden siste løpet og det kan fort ha en svært positiv innvirkning på nettopp Queen Neo. Superskrellen i løpet kan 8 Sundbo Kaip være. Det er ikke enkelt å få inn hesten på bestilling. Han har aldri smakt på seierens sødme på sine 30 forsøk så langt i karrieren. Det skal sies at innsatsen på Eskilstuna sist var av beste merke. Han slo på en ulykksalig galopp, men opphentingen i kulissene var av beste merke. Kommer han bare inn i løpet fra dette startsporet skal man absolutt se opp for 6-åringen.

 

 

V65-2:

5 Livi On The Run kan fort være en vinner i dette løpet. Conrad Lugauer liker denne hesten godt og ha har innledet karrieren lovende. Han tok en enkel seier i debuten, og fulgte siden opp med en sterk andreplass kun slått av Jumeirah Boko. Han rotet seg vekk med galopp sist, så det løpet kan man sette en stor strek over. 4-åringen har nok ingen fordel av femtesporet i volten, men en strykning innenfor gjør at det blir bedre plass i volten, noe som er en klar fordel for Livi On The Run. Skulle Markus Waldmüller klare å kjøre i trav tror vi det er snakk om en god vinnersjanse mot dagens motstand. Dette er en traver som duger en bit opp i klassene. Bak vår idè er løpet vidåpent.

 

 

V65-3:

1 Flirtin Girl mener vi skal være favoritt fra sitt innerspor. Hoppa varierer litt i prestasjonene, men på en god dag står hun seg bra i denne klassen. Hun var rett og slett strålende i seiersløpet på Halmstad nest sist hvor hun lekte med hester som Ilonna Håleryd, Uappa Di Azzurra og Alpha Peak for å nevne noen. Hun var ikke like god sist, men det var i et V75-løp. Nå møter hun overkommelig selskap og står samtidig i et perfekt startspor. Er hun i nærheten av det hun viste i seiersløpet nest sist er det snakk om en god vinnersjanse. Skrellen i løpet kan 4 Othala være. Dette er ei hoppe med solid toppnivå og hun gjør alltid gode prestasjoner på vinteren. Nest sist måtte hun kun se seg slått av en såpass god hest som Jairo, som var spilt ned som nestfavoritt mot Disco Volante på Jägersro i helgen som var. Det er ingen av hans kaliber med i dette løpet. Hoppa til Christian Fiore blander og gir litt i prestasjonene, men har hun dagen og presterer opp mot toppnivået sitt kan hun absolutt ta seg av et løp som dette. 5 Kosmpolit Du Gull og 6 Adde S.H. er også selvskrevne på bongen om du garderer løpet.

 

 

V65-4:

12 Major Sånna er i skrivende stund markert på 0,7 prosent av innsatsene. Ja, du hørte rett. 0,7 prosent av innsatsene. Det er selvfølgelig vanskelig å få inn Major Sånna fra spor 12, men denne hesten skal dere være OBS på fremover. Han har betydelig bedre form enn det raden indikerer og blir i dag kraftig kuskeforsterket med dyktige Micael Stjernström som er utrolig dyktig. Hesten avsluttet strålende til tredjeplassen i løpet Ihagua F. Boko vant nest sist på Kalmar og det skulle ikke vært mange meterne til før han hadde vært toer i det løpet. Her kan det fort bli litt tempo over forestillingen og da tror vi Major Sånna runder de fleste. Skulle han innfri som 0,7 prosenter setter vi de fleste «sjakk matt». 3 Someone Like You kan trolig være vinneren av løpet. Johan Untersteiner virker optimistisk på forhånd og forutsetningene ser bra ut. Han kommer nok til å satse framover direkte og skulle han komme seg tidlig til tet stiger sjansene betraktelig. Hesten står seg bra i klassen og det er en berettiget favoritt i løpet. Han er dog spilt på nærmere 70 prosent av innsatsene noe som er litt i overkant.

 

 

V65-5:

Her kommer vår banker i omgangen, og denne er per nå svært spennende på kryssene. Vi velger å gå imot Image Rapida, som sørget for fest for våre kunder sist i Kalmar. Her må vi bare prøve oss på 7 Jesper Trot som har en svært spennende oppgave foran seg i dagens løp. Det er selvfølgelig aldri enkelt med spor 7 bak startbilen, men vi tror Anders Zackrisson kommer ned i en fin posisjon direkte. Hesten trives på lengre distanser og 2640 meter skal bare være en fordel. Han er herdet mot tøff V75-motstand i det siste og gjort sine saker meget bra. Nest sist avsluttet han strålende til tredjeplassen i løpet Inspector vant foran Pine Muscle. Nå sist var han ute i V75-finalene på Solvalla, men sto håpløst til spormessig og kom aldri inn i løpet. Nå er han ute mot langt billigere motstand og distansen taler til hans fordel. Vi tror Anders Zackrisson vil kjøre med klare ambisjoner og når hesten i skrivende stund kun er markert på 18 prosent av innsatsene må vi bare ta sjansen og prøve oss på et friskt bankerspill.

 

 

V65-6:

6 Ritz Guiness lanserte vi som et objekt sist det var lunsj V65 i Kalmar. Hoppa avsluttet da meget godt til tredjeplassen og viste at formen er i kraftig anmarsj. Hun fullførte også klart godkjent i V75-løpet Inez Alki vant på Mantorp sist. Hun møter overkommelig selskap i dag og klaffer det bare litt med løpsopplegget kan hun vinne. 9 I`m A Beliver var ute i det samme løpet på Mantorp sist og Kim Eriksson fant aldri luken med hoppa. Hun kom i mål fulltanket og så veldig fin ut i målgangen. Disse kreftene kommer nok godt til nytte i dagens løp og her vil hun garantert få sjansen. Hun står veldig fint inne i løpet grunnlagsmessig og får hun bare spare speeden sin i det lengste kan hun runde alt og alle ned det lange Kalmar-oppløpet. 3 Niras Bumblebee kan være supersjokket i løpet. 6-åringen har fått et nyttig løp i kroppen og kan ventes forbedret til dagens løp. For du som garderer er han tidlig aktuell.

 

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 12.45! – Lykke til med spillet.