13.01.2020 09:46

Färjestad innleder uken

Ny spennende uke står foran oss. Färjestad travbane utenfor Karlstad innleder uken med en spennende og utfordrende V4-omgang. Vi har jobbet frem noen godbiter, som vi skal prøve å ta oss betalt på i omgangen!

V4 Färjestad mandag 13. januar

 

 

 

Färjestad byr på lunsjtrav denne mandagen. Fine spilleløp og flere fine hester på startstreken. Det er et par åpne spilleløp som kan gjøre sitt til en pen utbetaling. Det har ikke vært lett å finne noe sikkert holdepunkt, men man kan gå tynt i et par av løpene.

 

 

Denne uken tilbyr Vinnerbongen tipspakke med tips til hele syv baner til redusert pris. Tipspakken inkluderer tips til Gulljackpot omgangen på Bjerke lørdag. Tipspakken kan du kjøpe ved å følge denne linken: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/74

 

Her er våre vurderinger til Färjestad mandag:

 

V4-1:

5 Expensive River har slitt med diverse helseproblemer opp gjennom karrieren, men dette er en veldig kapabel traver, som har et fint løp på papiret. Hesten kan løse veldig bra fra start og vi tror Per Nilsson kommer til å klemme til direkte. Skulle han komme seg til tet uten at det koster alt for mye stiger sjansene betraktelig. Dette er en traver, som har hevdet seg i langt tøffere omgivelser enn det han støter på i dag. Vi skal huske på at han blant annet vant et V75-løp i fjor. Hesten kommer tilbake etter en liten pause, og formen er tvilsom. Har han dagen og presterer opp mot toppnivået sitt er det snakk om en vinner, men vi vil følge varmingen med argusøyne før vi leverer våre spill. 2 Ottens Dibaba var ikke som best i sin siste start på Åby og har siden fått hente seg inn. Hoppa står seg bra i klassen og Magnus Jakobsson virker svært optimistisk med tanke på sjansene. Fra et perfekt startspor er hun sikret en god posisjon direkte og skulle vår idè svikte, står Ottens Dibaba klar til å overta. 6 Enge Lincoln var meget fin i seiersløpet sist og viste dokumentert fin form. Han har tapt sportrekningen kontra de to forannevnte, men kommer han bare inn i løpet er han mer enn god nok for en plass i fremste rekke. Normalt står det med disse tre hestene på kupongen.

 

 

V4-2:

5 Nah Des Te er den beste hesten i feltet sånn som vi bedømmer det. Han kommer fra en klart godkjent innsats på Färjestad hvor han kun måtte se seg slått av en såpass bra hest som Fleur Mearas. Han går ned en liten klasse motstandsmessig til dagens løp, men et trengt spor i volten trekker ned. Skulle Mikael J. Andersson komme seg feilfritt av gårde med 7-års hoppa stiger sjansene betraktelig. For du som spekulerer imot vår vinner skal du se opp for 8 Crown Pale, som er veldig lite påaktet i skrivende stund. Det er ingen stjerne, men han satt fast med litt krefter spart i sin siste start. Kaj Widell setter seg opp i sulkysetet i dagens løp noe som er spennende. Klaffer det bare litt med posisjonene underveis og vår favoritt skulle rote seg vekk kan Crown Pale overraske.

 

 

V4-3:

7 Rapide Cash kan fort være en klink vinner selv fra spor 7 bak startbilen. 6-års hoppa har hele tiden hatt en viss kapasitet, men hun har vært vanskelig. Nå sist viste hun litt av sitt potensiale hvor hun vant sprettlett på en 15-tid over sprint distanse. Det var et steg i riktig retning og innsatsen var meget bra. Det er andre forutsetninger i dag med spor lengre ut på vingen og det kan fort bli en drøy innledning. Hoppa står dog veldig fint inne i klassen og har et lite grunnlag på konto i forhold til potensialet. Kim Eriksson har et godt tak på henne og kommer hun bare inn i løpet og gjentar prestasjonen fra sist er det snakk om en topp vinnersjanse.

 

 

V4-4:

3 Elrond kan være en klink vinner i løpet. Han var mektig i seiersløpet nest sist hvor han dro unna i et voldsomt tempo og vant på en imponerende måte. Han vant på en 13-tid full vei noe som rekker langt opp i klassene. Sist rotet han seg vekk med galopp og hadde ikke sin beste dag. Han kommer nå tilbake etter en pause og rapporten er gode i forkant av løpet. Er han i nærheten av det han viste i seiersløpet på Mantorp nest sist er han vinneren av løpet, men formen er uviss etter pause. For du som spekulerer imot favoritten skal se opp for noen skikkelig dype drag. 9 Promotion (1,5%) kan være et supersjokk i løpet. Hesten har travet flere fine løp uten å få full uttelling. Han travet et meget sterkt løp etter galopp på Färjestad 21/10 hvor han avsluttet fint. Nest sist tapte han kun for en god hest som A Deal is A Deal, som har hevdet seg godt i V75-klassen. Klaffer det bare litt med løpsopplegget og favoritten skulle rote seg vekk ser vi ikke bort fra at Tobias Modig kan sjokke. 1 Cayucos har travet jevne fine løp i lengre tid uten å få full uttelling. Han har trukket et perfekt startspor i dag og er sikret en fin posisjon direkte. Skulle det klaffe litt med løpsopplegget og luken kommer i tide kan han absolutt runde til seier.

 

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 12.20!