13.01.2020 15:29

Ny spillsuksess på Leangen mandag?

Leangen travbane har vært en innbringende bane for våre kunder de siste ukene. Sist løpsdag kunne det blitt fest om Veronika Bugge hadde fått fritt frem på oppløpet med vårt objekt Bernard. Vi går for topputbetaling i kveld! 

Leangen travbane mandag 13. januar 

 

 

Flere av våre kunder som kjøpte våre tips på Leangen forrige uke fikk valuta for pengene. Kiss Me og Frøyspik JR. var begge rangert i topp og innfridde våre forventninger til fulle! 

 

Det er nye muligheter på Leangen i kveld og det er en rekke objekter, som vi drar frem på vår rangering. Vår alternative banker i omgangen er per nå et tredje/fjerdevalg i spillet noe som for oss er helt uforståelig etter den siste innsatsen. Dette kan være hesten som gir oss et stort forsprang på den store "sal".

 

Vi har lagt ut "UKESPAKKE" med tips som du kan kjøpe på hjemmesiden. Denne pakken inkluderer tips til hele "SYV" baner. Denne kan du kjøpe ved å følge denne linken: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/74

 

Vil du kun ha tipsene til Leangen kan du kjøpe dagens tipspakke her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

Her er våre overskrifter til løpene på Leangen mandag: 

 

V65-1: Marino D.V. er per nå favoritt i spillet selv fra spor 8 bak startbilen. Vi drar frem et par herlige objekter direkte, som vi skal prøve å tjene gode penger på. Du tar vel rygg? 

 

V65-2: Storm Teddy kommer tilbake etter pause, og blir klar favoritt direkte. Er dette en klink vinner direkte, eller kan det være duket for supersjokk? Vi gir deg klar tale. 

 

V65-3: Juliana Rags er per nå markert på 73 % av innsatsene. Vi setter varsellampene på full styrke og her serverer vi dynamitt! 

 

V65-4: Dagens beste spill? Ja, vi mener det. Her skal vi ta oss kraftig betalt. Trykk kjøp og bli med oss hele veien til lukene! 

 

V65-5: Omgangens spillenøtt. Vi drar frem en hest som går helt under radaren. Hesten ga et fint forminntrykk forleden, og i kveld er vi på vakt. Denne vil du like! 

 

V65-6: V65-kronene skal fordeles. My Name Is Prince ga seg enkelt fra tet sist, men får fornyet tillit av spillerne. Er det grønt lys? Eller er det duket for supersjokk? Vi har analysen klar! 

 

PS: Vi har et kanonspill i V5-finalen, som vi skal prøve å hente gode kroner på i kveld! 

 

Innleveringsfrister Leangen mandag: 

V65: 18.55

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.25