14.01.2020 09:54

Romme med enorm lunsjmeny!

Rommetravet byr på en solid lunsjmeny denne tirsdagen. Fulle felter og høy vanskelighetsgrad på flere av løpene kan gjøre sitt til en meget fin utbetaling. Vi har jobbet frem en rekke godbiter og en banker vi tror skarpt på i dagens runde. 

V4 Romme tirsdag 14. januar

 

 

En utrolig fin meny står foran oss på Rommetravet denne tirsdagen. Fulle felter i hvert løp og hele 15 hester til start i tre av dagens lunsj løp kan sørge for solid utbetaling. Det er en rekke spennende objekter, som dukker opp innenfor dagens V4-omgang og vi håper å ta oss betalt på noen av disse.

 

 

Glem heller ikke spill til Forus i kveld. Til omgangen har vi jobbet frem et par solide drag, som per nå er alt for lite spilt i forhold til vinnersjansen i sine respektive løp. Tipsene til omgangen kan du kjøpe ved å følge denne linken: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

Her er våre vurderinger til løpene på Rommetravet:

 

V4-1:

12 Immersive Workout gjorde debut på svensk mark sist sammen med Mika Forss. Hun fikk spillernes tillit direkte og ble spilt ned i 3 x pengene på Solvalla. Det gikk store ord om hoppa i forkant av løpet og vi så på måten Forss kjørte at han hadde klare ambisjoner med henne. Immersive Workout måtte brukes tøft for å komme til tet, noe som satte sine spor til slutt. Hun holdt anstendig til tredjeplassen på 1.15,0/2140 meter, som er en bra tid i dette grunnlaget. Hun møter hester i dagens løp som ikke har vært i nærheten av disse tidene tidligere. Det skal selvfølgelig klaffe fra dette startsporet, men dette er ei hoppe som har gjort mange sterke prestasjoner i Finland og hun står seg bra i denne klassen. Nå har hun samtidig fått et løp i kroppen noe som helt sikker har gjort henne godt. Kommer Immersive Workout seg inn i løpet har hun gode muligheter til å runde denne gjengen. Klar utgangshest og en alternativ banker i omgangen. 8 Crystal Rock er hovedutfordreren sånn som vi ser det. Hesten kommer ut fra formstallen til Joakim Elfving, som vinner med alt om dagen. Når det gjelder Crystal Rock ga den et veldig fint inntrykk i seiersløpet sist. 4-års hoppa vant med krefter på lager og hun er i rivende utvikling. Rikard N. Skoglund vil nok satse framover direkte og skulle han komme seg tidlig til tet kan hun lede løpet hele veien. Disse to skiller seg ut i innledningsløpet.

 

 

V4-2:

8 Sländan synes vi er spennende på kryssene. 7-års hoppa er kun markert på drøye 5 prosent av innsatsene noe som er for lite i forhold til vinnersjansen i løpet. Hoppa har travet en rekke gode løp og har fart som rekker en bit i et løp som dette. Hun er ikke helt til å stole på og galoppen ligger på lur, men skulle Joakim Eskilsson klare å kjøre i trav hele veien er hun med i toppen. Hun la inn en 28-runde til slutt i seiersløpet på Romme 19/09 i fjor hvor hun slo gode hester som Vesle Gutten Støen og Nordby Elde for å nevne noen. Hoppa kommer tilbake etter en liten pause, men rapporten er gode i forkant av dette løpet. Kommer hun bare inn i løpet og presterer opp mot det hun gjorde i seiersløpet 19/09 er hun med på foto. 11 Tjötta Godtfred skal man også se opp for i løpet. Han travet et godt løp etter innlagt galopp på Eskilstuna sist i løpet gode Løv Teddy vant. Hesten nærmer seg toppformen og møter overkommelig selskap i dag. Kommer han bare inn i løpet og presterer opp mot det han gjorde sist er han mer enn god nok for seier. Begge disse er selvskrevne på kupongen.

 

 

V4-3:

1 Quartam De Victor er en trolig vinner i dette løpet. Hesten har travet en rekke sterke løp i det siste uten å få smake seierens sødme. Mika Forss kjørte som han hadde den beste hesten på Solvalla sist hvor han presset voldsomt på i dødens. Hesten ble naturlignok trøtt til slutt, men innsatsen var fult godkjent med tanke på det tøffe løpsopplegget hesten fikk. Han travet et meget sterkt løp på Gävle nest sist hvor han ble sjenert, men kom voldsomt tilbake ned oppløpet og ble toer. Her ligger det an til at Mika Forss kan kjøre seg tidlig til tet og fra den posisjonen har han gode muligheter til å lede løpet hele veien. 2 Silver Bullit er nok ikke mye dårligere enn favoritten på kapasitet, men han er håpløst usikker og galoppen ligger på lur. Han ga et veldig fint inntrykk i seiersløpet sist og viste med det at formen er god. Det er galopprisiko fra start i voltestart, men skulle Jörgen Westholm klare å få han ut i trav kan han utfordre favoritten. 13 Jackpot Band ga et voldsomt inntrykk i seiersløpet sist. Oskar J. Andersson ga hesten et fint ryggløp underveis, men avslutningen ned oppløpet var av beste merke til sikker seier. Dette er en traver i rivende utvikling, som står seg bra i denne klassen. Han står sjanseartet til i bakspor på tillegg i dag, og det blir mange hester å runde. Klaffer det dog litt med posisjonene underveis er han mer enn god nok til å runde alt og alle ned oppløpet.

 

 

V4-4:

Her kommer vår banker i omgangen. 5 New Dawn kan vi ikke gå imot etter inntrykket sist på Solvalla. Fredrik Widman (Varmingsekspert ATGLIVE) var nærmest sagt lyrisk da han så hesten i oppvarmingen sist på Solvalla. Han ga rett og slett et voldsomt inntrykk i forkant av løpet. Kim Eriksson kunne kjørt seg til tet ut på den første langsiden, men det ble heller dødens. Hesten sto for en meget sterk prestasjon, men klarte ikke stå imot Pirat Broline og Boulder Luke til slutt. Dette er en voldsomt kapabel traver, som har alt for lite penger på konto i forhold til kapasiteten. Formen er betydelig bedre enn det raden indikerer og her tror vi Thorstein Tietz kommer til å kline til direkte på startsiden. Vi ser ikke bort fra at New Dawn sitter tidlig i tet og fra den posisjonen skal det en veldig god hest til for å slå favoritten. Han er per nå markert på 21 prosent av innsatsene og det kjøper vi alle dager i uken. Banker-basta!

 

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 12.20!