14.01.2020 16:06

Superbanker serveres på Forus

Storm Teddy innfridde våre forventninger på Leangen i går. Mim`s Little Magic var også et herlig objekt, som vi mente skulle ha toppsjanse i går. I kveld er det Forus som står foran oss og vi lanserer en helfrekk banker, som per nå er MEGET spennende i spillet! 

Forus travbane tirsdag 14 januar. 

 

 

En meget interessant spillmeny står foran oss på Forus denne tirsdagskvelden. Vi har gravd dypt i løpsarkivet og funnet en rekke godbiter i omgangen, som per nå er LATTERLIG lite spilt i forhold til vinnersjanse i sine respektive løp. 

 

Bankeren vår i omgangen er per nå ingen favoritt, men vi tror garantert denne blir spilt opp en god del før start. Noe annet vil overraske oss stort. 

 

Hvis du ønsker å kjøpe våre tips og vurderinger til omgangen kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

Her er våre overskrifter til Forus tirsdag: 

 

V65-1: Et vidåpent montèløp innleder kvelden på Forus. Her drar vi frem en 2 prosenter, som vi plasserer inn i A-puljen. Sørger for et supersjokk direkte?

 

V65-2: Ungdomsløp står foran oss i V65-2, og vi så et lignende løp på Leangen i går hvor Juliana Rags galopperte som omgangens største favoritt. Blir det nytt sjokk i et lignende løp i kveld? Vi har analysen klar! 

 

V65-3: Vimse Lars er på alles lepper i kveld på Forus. Hesten har vist voldsom form, men her går vi imot. Her serverer vi dynamitt, som gir oss et STORT forsprang på den store "sal". 

 

V65-4: Anders U.S. blir klar favoritt i dette løpet sammen med Pål Buer. Er det omgangens redningsplanke? Eller kan det være duket for sjokk? 

 

V65-5: Sambo Ø.K. har vist seg håpløst usikker i det siste. Hesten har kapasitet langt utover grunnlaget, men han har gjort det vanskelig for seg selv med mye galopp. Går han feilfritt i kveld? Eller blir det ny galopp? Vi har analysen klar! 

 

V65-6: Pengene skal fordeles og vi avslutter med et herlig objekt. Ga et herlig inntrykk forleden og gjentar han den prestasjonen i kveld kan det være "GRØNNE LYKTER". Denne vil du garantert like. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

Innleveringsfrister Forus travbane tirsdag 14. januar. 

 

V65: 18.55

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.25