17.01.2020 10:17

Herlig jackpot til lunsj

Eskilstuna byr på en herlig lunsjomgang denne fredagen. Det hele krydres med en deilig jackpot. Vi har jobbet frem en rekke godbiter i omgangen, og best av alt er at vår banker i skrivende stund ikke er favoritt. 

Jackpot V65 Eskilstuna fredag 17.januar

 

 

En veldig spennende jackpot omgang står foran oss på Eskilstuna denne fredagskvelden. Vi håper det kan bli suksess i lukene slik at vi får fylt opp budsjettet før kveldens dobbeljackpot omgang på Bergsåker, som ser enorm ut ved første øyekast. Nå skal vi først prøve å hente hjem noen lunsjkroner fra Eskilstuna og her er våre vurderinger til omgangen:

 

V65-1:

8 Zanzero Jet er en berettiget favoritt i innledningsløpet selv fra et dårlig startspor. 5-åringen kom tilbake etter pause sist og sto for en sterk prestasjon direkte. Han avsluttet meget sterkt til andreplassen kun slått av en såpass god hest som Barista Oak, som står seg veldig bra i klassen. Vi hadde underkant av 13 på klokka den siste 700-meteren og det med fin spenst inn i kassa. Normalt skal han ha gått mye frem med løpet sist i kroppen og selv fra ytterste spor bak bilvingen skal det være snakk om en bra vinnersjanse. 1 Bo Boy er et spennende motbud. Vi likte inntrykket på 8-åringen sist. Han avsluttet veldig bra til andreplassen bak Leon Zon og viste at formen er i kraftig anmarsj. Hesten er ikke av de raskeste fra start, så han blir overflydd, men skulle det løse seg litt med posisjonene underveis er han ikke dårligere enn noen annen i feltet. Stor outsider, som må med på tidlig gardering i løpet.

 

V65-2:

To hester skiller seg klart ut for oss i dette løpet. 8 Metallica I.R. er den beste hesten, men også denne favoritten har trukket et vanskelig spor 8 bak startbilen. 6-års hoppa fikk en blytung sisterunde i sporene sist, men fullførte meget bra til fjerdeplassen. Til dagens løp setter Kim Eriksson seg opp i sulkysetet noe som er en klar plussfaktor. Kommer han bare ned i posisjon og det klaffer litt med løpsopplegget er hun mer enn god nok for seier. 4 Charmant er hesten imot for du som velger å gardere opp favoritten. Hoppa varmet veldig fint i forkant av løpet på Solvalla sist, men hun slo på en galopp da teten var sikret. Opphentingen var av beste merke og avslutningen i kulissene var klart godkjent. Hun er rask fra start og skulle Kaj Widell komme seg tidlig til tet ser vi ikke bort fra at Charmant leder løpet fra start til mål.

 

V65-3:

Her kommer vår sjansebanker i omgangen. 10 Galba Ringeat er en 4-åring litt utenom det vanlige. Vi har fulgt hesten helt siden debuten og har likt den fra første start. Franskmannen er ikke helt til å stole på, men han har kapasitet langt utover grunnlaget. Hesten står seg godt i denne klassen og selv om han står i bakspor skal han ha en solid mulighet til å runde denne gjengen. Sist holdt han seg til trav og travet et solid løp som toer bak en såpass god hest som Allez Allez. Jörgen S. Eriksson har høye tanker om denne hesten og det ser vi også på hvordan han har matchet hesten. Vi ble mektig imponert av hesten i starten på Örebro 19/11 i fjor hvor han måtte gjøre grovjobben selv, men avgjorde enkelt etter 13,8/siste 800 meter. Inntrykket var bunnsolid og holder han seg bare til trav i dagens løp tror vi løpet er kjørt. Vi tar sjansen og lanserer et friskt bankerspill. Ekstra spennende er bankerspillet i og med hesten ikke er favoritt i skrivende stund.

V65-4:

Et vidåpent løp hvor det fort kan skrelle skikkelig. Her skiller det ikke mye på hestene. 8 Ace To Play er en grei favoritt i løpet, men også denne hesten står vanskelig til ytterst bak bilen. Han kommer tilbake etter en 2-måneders pause noe som gjør oss litt betenkte med tanke på formen. Han travet et fult godkjent løp sist på Solvalla som fjerde i et løp gode Captain My Captain vant. Det var tross alt en hest, som var favorittspilt i et V86 løp på Solvalla onsdag. Det skal selvfølgelig klaffe fra dette startsporet, men er han i nærheten av formen er han med i toppen direkte. 11 Optimus Prime kan være supersjokket i løpet. Han er per nå kun markert på 4 prosent av innsatsene noe som er latterlig lite i forhold til vinnersjansen i løpet. Dette er en tøffing, som tåler å gjøre en god del jobb selv underveis. Nest sist måtte han gjøre grovjobben selv i dødens og holdt klart godkjent i et løp gode Wind Knight vant. Det skal selvfølgelig klaffe fra dette startsporet, men blir det bare litt tempo over forestillingen ser vi ikke bort fra at Optimus Prime runder de fleste og kanskje alle ned oppløpet?

 

V65-5:

10 Leonas Sami er omgangens i særklasse beste objekt. Klaffer det bare det minste med løpsopplegget tror vi han blåser forbi denne gjengen ned oppløpet. Det skal sies at han gikk seierssløs igjennom 2019 noe som for oss var en gåte. Han travet en rekke gode løp uten å få full uttelling. Det tror vi han kan få i årets første start. Sist var han ute i et V75-løp på Mantorp under Julebonanzaen og sto for en meget sterk avslutning kun knepent slått av Goodwill Pellini, som tok han ned akkurat på målstreken. Vi hadde underkant av 12 på klokka den siste runden og inntrykket var strålende. Til dagens løp setter dyktige Kim Eriksson seg opp i sulkysetet, som kan utgjøre den store forskjellen. Han har enorm effekt på visse hester da han setter seg opp. Sporet er selvfølgelig ikke det beste, men har han bare litt flyt med løpsopplegget tror vi han runder alt og alle ned oppløpet. Per nå er han et tredjevalg i spillet og Leonas Sami er et godt spill i alle spillformer.

 

V65-6:

Jackpotkronene skal fordeles. Tre hester skiller seg ut for oss. 12 Toreador har trukket et vanskelig startspor, men dette er en tøffing som står seg veldig bra i denne klassen. Han har vist flott form i lengre tid og fortjener virkelig en seier nå. Svante Ericsson har toppform på stallhestene sine om dagen, og Toreador er intet unntak. Han galopperte med vinnersjanse sist og så meget fin ut i forkant av galoppen. Har han dagen og det klaffer litt med løpsopplegget er han mer enn god nok for seier. Det er først og fremst 2 Ornstein og 7 Winner Bac som vi ser med sjanse imot vår favoritt i løpet.

 

Husk og lever spillet ditt før klokken 12.45!

 

Vil du være med på et av våre «Eksperten» spill i løpet av dagen finner du dem her:https://vinnerbongen.no/eksperten