21.01.2020 09:42

Spenstig banker mot lunsjfest

Gävle byr på en svært interessant lunsj omgang denne tirsdagen, og vi har funnet en rekke godbiter i løpsarkivet. Bankeren er når vi la ut dette tipset markert på kun 4 prosent av innsatsene. Smak på den!

V4 Gävle tirsdag 21. januar

 

En herlig spilledag står foran oss, og det hele starter med en deilig lunsj fra Gävle. VI har jobbet frem en rekke snadder objekter, som per nå er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse i sine respektive løp. Vår banker i omgangen er per nå ikke spilt på mer enn drøye 6 prosent av innsatsene. Denne må vi bare ta oss betalt på i dagens omgang.

 

 

Når det gjelder kvelden er det Dobbel Jackpot på Axevalla med drøye 1,8 millioner ekstra i sekserpotten, men ikke nok med det. Jackpot er det også i Norge. Forus travbane byr på en fin meny hvor det også ligger 450.000 kroner ekstra i sekserpotten. Det ligger en rekke spennende andelslag ute på torget.

 

Våre «Eksperten» andelslag finner du her:https://vinnerbongen.no/eksperten

 

 

 Her er våre vurderinger til dagens løp på Gävletravet:

 

 V4-1

 

Vi skal innlede med et volteløp med hester på to distanser. 2. Timorol var kraftig forbedret første nyttårsdag. Hesten ble ved den anledning sittende i dødens til det var 800 meter igjen, deretter forsvant den inn til en overlegen seier. Det lukter tidlig tet kjenning og Kaj Widell vil nok legge opp til et jevnt tempo. Da kan hesten bli vrien å fange, og det i så fall hesten å slå, tror vi. Feltets beste hest er nok 7. Perfect Time, men han har vært alt annet en stabil ved siste starter. Kommer nå ut etter en lengre pause for sin trener Erik Lindegren, denne bør følges i varming. Kan nemlig mye i sine beste stunder. Om man ikke klinker til og satser på at Timorol leder rundt om, er løpet ganske åpent. Og det er en del hester som kommer ut etter lengre pause, slikt er alltid spennende! 6. Bottnas Gouvernour dundret på i dødens etter pause sist, og så morsk ut. Med noe slikt på cven, må Claes Sjøstrøm eleven regnes. Om man fisker veldig dypt, kan 1. Mogas Cassandra være veldig spennende. Hoppa er ikke så verst, kommer ut etter lang pause. Og det er snakk om en datter av Caballion. Vi ser for oss at dette er en hest som kan ha utviklet seg en del i pausen. Og laget er ikke all verden i dag.

 

 

 

V4-2

 

Her er det kaldblods hester på farten, også disse er fordelt på to distanser. Inntrykket på 7 Haga Modde var solid sist etter pause. 6 årshingsten innledet i dødens, som etter hvert ble 3 utvendig. På siste bortre langside gikk duoen i angrep, og 200 meter før var det klart, hesten seilet unna til enkel seier. Skal normalt være bedre med løp i kroppen. Men han var faktisk innom noen galoppsteg underveis, og tok noen tak nå og da. Vi stoler ikke helt på hesten, det kan bli oppjaget. Det står hopper med godtgjørelse foran, og de er ikke så mye dårligere selv fra likestart. 1. Nygårds Josefin har en nydelig utgangsposisjon sammen med Ulf Ohlsson. Duoen vant sammen nest sist, mens hun feilet og tullet seg bort sist. Nå kommer hoppa ut etter 4 ukers løpshvile. 2. Alf Ann fortjener en seier, men er ikke enkel å få først i mål. Gikk i angrep da hun hadde liftet bak 4. Sikvelands Stjerna sist, men det ebbet ut. Sikvelands Stjerna var god fra utvendig leder. Vi sitter med en følelse at vinneren et nevnt, vel vitende om at 13. Klack Silver, 11, Nordby Elde og Jærvsø Kristian også får plassert en del kroner på seg.

 

 

V4-3

To av de mest betrodde hestene har blitt strøket fra løpet noe som gjør veien åpen for vår idè. Her har vi følelse for at Tomas Pettersson kjører seg rett til tet med 6. Journey og blir der til mål er passert. Hesten står endelig i et perfekt startspor og fra springsporet vil nok Pettersson satse mot tet direkte. 10-åringen er i betydelig bedre form enn det raden indikerer og fra tet i dette løpet skal det være snakk om en topp vinnersjanse. Tredjesist på Bollnäs ble han kun tatt ned av en såpass god hest som Linda`s Girl, og det er ingen av hennes kaliber i dette løpet. Topp vinnersjanse, og her må vi bare ta oss betalt når han kun er markert på 4,3 prosent av innsatsene. Takk for maten sier vi!

 

 

V4-4

 

Her skal vi forsøke å felle en stor favoritt, han heter nemlig 1. Solitary Champ og har brikke 1. Vi tror 5. IdreamIcanfly har en vel så god vinnersjanse. Avsluttet storveis i sin siste start, etter en håpløs innledning. Hoppa er herdet i V75, samt på Solvalla. Ligner et superspill i morgentimene.  Favoritt i løpet blir som nevnt 1. Solitary Champ . Men han viste sist at han er ikke noen lyn ut i volten, stod da i spor 1 på tillegg, og kom seg ut ganske raskt. Kan bli overflydd i dag, og det kan bli sjanseartet. Hesten er også innom galoppen fra tid til annen (feilet i 25 prosent av løpene i 2019).  4. Kimbee Crown kommer ut etter pause, det er snakk om en vinnerhest. Han vant tross alt 3 av 12 løp i fjor, hesten har også vist seg om stabil og god på voltestart. 8. Volcan d`Inverne har vært tøft ute i det senere. Går ned i motstand i dag, får Magnus A. Djuse i sulkyen. Hesten vant et lignende løp fra dødens femte sist, og kan dukke opp der fremme i dag igjen.

 

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 12.20 – godt spill!