22.01.2020 10:07

Berglund Svarta fikser lunsjkroner!

Skellefteå innleder denne onsdagen med en herlig lunsj. Vi falt til slutt ned på Berglund Svarta i V4-3, som vårt holdepunkt. Hoppa er i skrivende stund nede som et fjerdevalg i spillet noe som gjør spillet ekstra interessant. 

V4 Skellefteå onsdag 22. januar

 

 

Skellefteå byr på lunsjen denne onsdagen. Det dukker opp et par svært formsterke hester innenfor dagens V4-runde. Bankeren i omgangen er per nå ikke favoritt, og vi føler det er god verdi i denne hesten. Det dukker også opp et par solide objekter i omgangen, som per nå er for lite spil i forhold til vinnersjansen i løpet.

 

 

Glem heller ikke kveldens Jackpot på Bjerke. Fin meny hvor det er solide forutsetninger i spillet. Vi kommer til å være på plass på Bjerkebanen i kveld for å følge varminger i forkant av løpene. Vil du prøve et spill finner du våre andeler her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er våre vurderinger til Skellefteå:

 

V4-1:

6 Holter Oda skal ha en bra sjanse direkte etter pause. Hoppa er herdet mot langt tøffere selskap enn de hun støter på i dagens løp. Hun har dog vunnet kun et løp i karrieren, men det kommer av at hun rett og slett har møtt steingode hester i klassen. Det er positive treningsrapporter på henne i forkant av dagens løp, og treneren har høye tanker om henne utover årets sesong. Magnus A. Djuse setter seg opp i sulkysetet i dagens løp noe som også er svært spennende. Få med deg varmingen av hoppa før du komponerer lunsj spillet ditt. 5 Rappodina nærmer seg toppformen. Hun fulgte på veldig bra som toer bak källsjöviking sist i Skellefteå. Krister Søderholm har et godt tak på denne hoppa og han setter seg opp igjen i sulkysetet i kveld. Hun kan løse bra fra start og Søderholm vil nok satse fremover direkte. Galoppen ligger på lur, men i feilfri utgave er hun mer enn god nok. 8 Guli Stella var ute i samme løp som Rappodina sist, men ble kjørt rett ned i det løpet, så det kan man bare sette en stor tykk strek over. Hun har avsluttet godt i startene før og formen er på topp. Hoppa står sjanseartet til spormessig, men klaffer det bare litt med løpsopplegget og hun får ligge på skuddhold til oppløpet kan hun runde samtlige.

 

 

V4-2:

2 Whispering Pines har for alvor funnet toppformen og står samtidig i et perfekt startspor i dagens løp. Jenny Engfors vil nok satse alt hva som går fra start og skulle Whispering Pines komme seg foran på et tidlig tidspunkt stiger sjansene betraktelig. 6-åringen har sett veldig bra ut i sine to siste starter og med lignende prestasjon i dag kan det rekke til seier. 9 Kahlua Bishop tok en enkel seier fra tet sist og viste flott form. Dette er en kapabel traver, som har et lite grunnlag på konto i forhold til sitt potensiale. Han vant hele 6 av 14 løp i fjor og med forminntrykket sist friskt i minnet skal han regnes tidlig. 12 Glace Au Four har tapt sportrekningen, men dette er ei bra hoppe i klassen. Hun var fin i seiersløpet sist og viste at formen er på topp. Magnus A. Djuse har et veldig godt tak på henne og klaffer det bare litt med løpsopplegget kan hun runde de fleste ned oppløpet og kanskje alle?

 

 

V4-3:

Her tar vi en rå sjanse og spiller banker på 9 Berglund Svarta. Det er på ingen måte noe sikkert kort, men vi synes hoppa har vist veldig fine takter i det siste. Hoppa fikk en drøy sisterunde i Umeå nest sist hvor Krister Søderholm så veldig seierssikker ut i den siste svingen, men hun galopperte i kampens hete midt i oppløpet. Da var ingenting avgjort, og hoppa sto for en veldig bra prestasjon med tanke på det tøffe løpsopplegget hun fikk. Nå sist fikk hun endelig betalt for sin flotte form. Søderholm satset offensivt direkte og 7-års hoppa fikk overta teten etter 500-meter av løpet. Hun måtte brukes en del for å komme til tet, men holdt likevel enkelt unna til slutt på en solid måte. Her kan det fort bli litt tempo over forestillingen direkte, noe som vil favorisere Berglund Svarta, som gjør løpene sine til slutt. Har hun dagen og gjentar prestasjonen fra sist skal det være snakk om en bra vinnersjanse. Vi tar sjansen og bankerspiller, ellers må man gardere så langt lommeboka strekker til.

 

 

V4-4:

To hester skiller seg klart ut i finalen. 7 Zooropa kommer ut fra formstallen til Robert Dunder, som virkelig har toppform på stallhestene sine om dagen. Når det gjelder Zooropa er ikke det noe unntak. 5-års hoppa imponerte voldsomt i seiersløpet sist hvor hun bare skylte forbi konkurrentene ned den siste langsiden og spant i fra til sikker seier. Inntrykket var strålende og hoppa varslet toppform. Hun står litt langt ute på vingen i dagens løp, men med løpet sist friskt i minne skal hun ha gode muligheter selv fra disse forutsetningene. 12 Atlas Eagra er først og fremst hesten imot favoritten. Hanna Olofsson liker denne hesten godt, men fra dette startsporet blir det sjanseartet. Han var veldig fin i seiersløpet nest sist på samme bane hvor han la inn en 14-runde til slutt og vant veldig enkelt. Han avsluttet også klart godkjent til tredjeplassen i løpet Global Well Off vant sist og viste med det at formen sitter i. Klaffer det bare litt med posisjonene underveis og han får ligge på skuddhold til oppløpet kan det gå.

 

 

Husk å lever spillet ditt før klokken – 12.20!