29.01.2020 10:24

Åbytravet byr på en utfordrende lunsjomgang!

En vidåpen lunsjrunde står foran oss på Åby denne onsdagen. Det har vært vanskelig å finne noe sikkert holdepunkt, men vi prøver å gå tynt i noen av løpene. 

V4 Åby onsdag 29. januar

 

  

 

Vi er tilbake med vurderinger til de svenske lunsjløpene og denne onsdagen er det Åby travbane som byr på lunsjløpene. Flere fine spilleløp og noen av dem ser utfordrende ut på forhånd. Det har ikke vært enkelt å finne noe sikkert holdepunkt i omgangen, men det er flere alternative bankere, som man kan prøve seg på. Man kan eventuelt prøve seg på et «jokersystem» hvor man bygger spillet på utganger.

 

 

Vi har lagt ut en TIPSPAKKE (Langweekend) denne uken. Denne tipspakken inkluderer blant annet tips til Bjerke i kveld (V75) og lkke minst lørdagens V75-omgang på Åbytravet. Denne tipspakken kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/76

 

Her er våre vurderinger til omgangen:

 

V4-1:

6 Confusion Tårs kommer til Åby denne onsdagen med flott form. Flemming Jensen sender aldri hesten over «dammen» uten ambisjoner. Hoppa har travet sterke løp i det siste og har et beskjedent grunnlag på konto i forhold til sitt potensiale. Hun har et fint løp på papiret og vi ser ikke bort fra at Thomas Uhrberg kjører seg tidlig til tet. Fra den posisjonen skal det være snakk om en bra vinnersjanse. 6-års hoppa kommer dog ikke til noe dekket bord. Det er flere kapable hester imot og Comfusion Tårs skal ikke ha noen dårlig dag på jobben. 7 Restless Heart er ei fartsfylt 4-års hoppe, som har gjort det veldig vanskelig for seg selv med mye galopper. Hun har vist voldsomme fartsressurser mellom galoppene. Conrad Lugauer har hele tiden vært optimistisk rundt henne, og skulle Marc Elias kjøre i trav hele veien ser vi ikke bort fra at hun kan gi favoritten kamp. 3 Incredible Smart har også hun gjort det vanskelig for seg selv med mye galopper. Sist klarte Ulf Ohlsson å kjøre i trav og da avsluttet hun strålende til andreplassen bak Twigs Got U. 5-års hoppa til Peter Untersteiner viste flott form ved den anledning og skal ikke avskrives om du garderer løpet. 2 Anemon og 4 Boston Bore er heller ikke borte om du garderer løpet ytterligere.

 

 

V4-2:

10 American Hill har vi følelsen for i dette løpet. 4-års hoppa til Conrad Lugauer ga et voldsomt fint inntrykk i seiersløpet sist hvor hun vant på en 15-tid over full distanse. Hun oppførte seg veldig fint den dagen og viste litt av hva som bor i henne. Bakspor tror vi ikke spiller noen rolle for hoppa. Her gjelder det for Marc Elias å kjøre i trav, for da er mye gjort. Hun har et veldig lite grunnlag på konto og står seg bra i denne klassen. Klaffer det bare litt med løpsopplegget tror vi hun har gode muligheter til å runde denne gjengen om hun presterer opp mot det hun gjorde sist i Kalmar. 4 I Am Boko har startet to ganger for Peter Untersteiner og 5-åringen har innledet bra. Han vant enkelt i debuten for Untersteiner og fulgte sist opp med en andreplass. Hesten er i rivende utvikling og fra et fint startspor skal han regnes bak vår favoritt. 2 Kopral Zon er Peter Untersteiner sin andre hest i løpet. Han har ikke gjort særlig vesen av seg så langt i karrieren, men innsatsen var et steg i riktig retning. 5-åringen måtte gjøre jobben selv i dødens og holdt meget bra til tredjeplassen ved den anledning. Forutsetningene i dagens løp er spennende. Viser han ytterligere fremgang fra sist er vi ikke fremmed for at hesten kan ta årets første seier.

 

 

V4-3:

11 Beam Me Up Scotty kan fort være en klink vinner i dette løpet. 6-års hoppa gjorde debut for Robert Bergh i et breddlopp sist og ga et tiltalende inntrykk direkte. Nå har hun fått et par måneders pause siden det løpet, men treningsrapporten er gode i forkant av årsdebuten. Når Robert Bergh sender ut hestene pleier de å være vel forberedt. Forutsetningene er ikke de beste med bakspor på sprint, men blir det tempo over forestillingen tror vi hun runder de fleste ned oppløpet. 2 Vulcano N.P. gjør også han en spennende årsdebut. Dette er en fartsfylt herremann, som har et fint løp på papiret i dagens løp. Han travet fine løp på tampen av fjoråret og står seg bra i denne klassen. Vi ser ikke bort fra at Carl Johan Jepson kjører seg tidlig til tet og fra den posisjonen er dette hesten å slå for konkurrentene. 10 Don Cash og 8 Hector Greenwood rangerer vi bak de to forannevnte.

 

 

V4-4:

4 Corleone D.K. kan fort være en klink vinner i finalen. Han startet senest på Åby torsdag, men sto for en meget sterk prestasjon ved den anledning. Han måtte gjøre mye grovjobb selv underveis, men måtte til slutt se seg knepent slått av godt avsluttende Bonny Boy. Hvis ikke det løpet sitter for mye i kroppen på Heiskanen-traveren skal det være snakk om en god vinnersjanse. 5 Pagano er nok ikke dårligere enn favoritten på kapasitet, men formen er et stort spørsmålstegn etter pause. Vi regnes med at hesten er i orden når den nå gjør årsdebut og leverer han opp mot toppnivået sitt direkte er han ikke borte. 11 Digital Science og 3 Luther King er også aktuelle om du garderer løpet ytterligere.

 

 

Husk å lever V4-spillet ditt før klokken 12.20!