31.01.2020 10:38

Jackpot på Solvalla

Det ligger en drøy million ekstra i sekserpotten på Solvalla denne fredagen. Vi har jobbet frem en rekke godbiter i omgangen og tror på solid utbetaling. 

V65 Solvalla fredag 31. januar med Jackpot

 

Det er en herlig fredag som står foran oss spillmessig. Det er jackpot både på Solvalla til lunsj og til Romme i kveld. Vi skal fokusere på lunsjløpene på Solvalla hvor det er solide forutsetninger i spillet. Flere fine spilleløp og vi har jobbet frem noen solide objekter, som per nå er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse.

 

 

Til omgangen har vi lagt ut andelslag via «eksperten» som du kan kjøpe deg inn i ved å følge denne linken: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er våre vurderinger til løpene på Solvalla:  

 

V65-1:

6 Timotee Journey har ikke startet løp siden mai måned og formen er noe tvilsom med tanke på det lange oppholdet. Det er dog positive treningsrapporter på hesten i forkant av dette løpet. 6-åringen er herdet mot veldig tøff motstand og han står seg veldig fint i denne klassen. Jorma Kontio kommer helt sikkert til å være på offensiven direkte og vi ser ikke bort fra at Timotee Journer er tidlig å finne i tet. Er han i nærheten av toppnivået sitt direkte etter pausen er det snakk om en god vinnersjanse. Få med deg oppvarmingen og siste info før du komponerer bongen din. For du som leter på skikkelig dypt vann skal se opp for supersjokket 9 Moondance. Hesten til Cay Mäkinen har radet opp med fine innsatser på slutten uten å få full uttelling. Han travet et meget bra løp nest sist på Gävle hvor han gjorde store deler av jobben selv underveis, men måtte til slutt se seg slått av Blue Star Cantab ned oppløpet. Klaffer det litt med posisjonene underveis og han får spare speeden sin kan han sjokke. OBS!

 

 

V65-2:

10 Uret har skuffet som stor favoritt i to starter på rad. Hesten har et høyt toppnivå og kan betydelig bedre enn hva de to siste prestasjonene indikerer. Han står sjanseartet til i bakspor, men motstanden skremmer ikke. Vi kjenner dårlig til kusken Reko Seppå, men han sitter nå i hvert fall bak en veldig god hest. Han er sterk og tåler å gjøre en god del jobb selv underveis. Blir det ikke for langt frem i sluttrunden har han gode muligheter til å ta seg forbi alt og alle. 12 Digital Ocean viste flott form i seiersløpet sist. Forutsetningene i dag er ikke de beste, men klaffer det bare litt med posisjonene underveis er han med på foto igjen. 4 Red Attack og 6 Hersey Boko er også aktuelle hester om du velger å gardere opp Uret.

 

 

V65-3:

9 Die Kaiserin blir vårt holdepunkt i omgangen. 7-års hoppa ga et solid inntrykk i seiersløpet på Solvalla sist hvor hun lekte med en såpass god og formsterk hest som Happy Romeo. Hun viser herlig innstilling i løpene og motstanden i dagens løp skremmer ikke. Hoppa har trukket et fint startspor og får samtidig dyktige Erik Adielsson opp i sulkysetet. Her ligger det an til tempo i front noe som vil være en klar fordel for Die Kaiserin sin del. Forminntrykket sist var strålende og får hun bare spare speeden sin i det lengste tror vi hun runder alt og alle ned oppløpet. For du som spekulerer imot favoritten skal du se opp for 2 Vannina F.B. som er et usikkerhetsmoment. 6-års hoppa gjør en svært spennende debut for Mika Forss. Hun har travet fine løp i Italia, men formen er tvilsom etter pause. Få med deg de siste rapportene fra stallen før du komponerer spillet ditt. Hoppa kan fort være en vinner direkte, men vi kan for lite om hoppa.

 

 

V65-4:

Her kommer et av våre beste objekter i omgangen. 5 Perfect Time kom tilbake etter pause sist og så veldig fin ut direkte. Erik Lindegren kjørte et defensivt løp med hesten. Han fikk luke i den siste svingen, men galopperte i en trang situasjon. Han kom strålende tilbake etter galoppen og så veldig fin ut i målgangen. Han skal normalt ha gått mye frem med den gjennomkjøringen i kroppen. Han skal normalt være ytterligere forbedret til dette løpet og han står samtidig fint inne i løpet. Motstanden skremmer ikke og med lignende innsats som sist kan det være snakk om en vinner. Bak vårt objekt er løpet svært åpent.

 

 

V65-5:

10 Bonzai Merci kan være sjokket i dette løpet. 7-års hoppa til Rauno Pöllänen prøvde seg i V75 på Jägersro sist noe som ble for tøft for henne. Hun viste flott form i startene før mot lignende motstand som i dagens løp. Sporet trekker selvfølgelig mye ned, men hoppa står seg bra i denne klassen. Får hun spare speeden sin i det lengste kan hun utvilsomt runde alt og alle ned det lange Solvalla oppløpet. Dette er ei hoppe som står seg fint i denne klassen og som har fart som rekker et stykke opp i klassene. OBS!

 

 

V65-6:

Jackpotkronene skal fordeles og et vidåpent løp avslutter dagen på Solvalla. 5 Mellby Goofy nærmer seg toppformen og skal ha en god vinnersjanse mot disse hestene. Erik Adielsson valgte å slippe teten sist og hoppa kom i mål som sterk tredje bak Die Kiserin og Happy Romeo. Her vil nok Adielsson satse framover direkte og vi ser ikke bort fra at Mellby Goofy leder dette løpet hele veien. For du som garderer opp vår favoritt skal se opp for 7 Maverick Dream som er betydelig bedre enn det raden indikerer. Han prøvde seg i et tøft V75-løp på Kalmar sist som Ikaros Di Quattro vant. 7-åringen kom i mål fulltanket og så veldig fin ut i målgangen. Gangen før avsluttet han strålende til andreplassen bak gode Happy Romeo. Han står litt langt ute på vingen, men kommer han bare inn i løpet skal han ikke avskrives.

 

 

Husk og lever V65-spillet ditt før klokken 12.45 – Lykke til med spillet!