01.02.2020 10:53

Enorme V75 objekter i vårt tipsbrev

Espen Edvardsen er allerede på plass på Åbytravet. Vi har innhentet toppinfo på en rekke hester i forkant av dagens V75-omgang. Til dagens runde drar vi frem en rekke godbiter i vårt tipsbrev, så her er det bare å ta rygg! 

V75 Åbytravet lørdag 01. februar - INTERNASJONAL V75

 

 

V75 Champions står på programmet denne lørdagen på Åbytravet. De 15 beste kuskene skal kjempe om den jeve tittelen. Vinnerbongen har allerede vært på plass en dag og innhentet MEGET spennende info på en rekke hester til dagens V75-runde. 

 

Bankeren i omgangen har sett helt rå ut i det siste og vi har vondt for å se denne tape sitt løp om alt går rett for seg. Dette er en kanon i grunnlaget, og uten tull skal det være "grønt lys". 

 

Hvis du vil kjøpe våre tips til Åbytravet kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Her er våre overskrifter til Åbytravet 01. februar: 

 

V75-1: Burning Man er på alles lepper i V75-innledningen. Er det snakk om en klink vinner, eller kan det være duket for sjokk direkte? Vi har løsningen. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-2: Et herlig spilleløp står foran oss. Vi har jobbet dypt i løpsarkivet og funnet gaver. Takk for maten!

 

V75-3: Her drar vi frem et solid objekt. Dette er en traver vi liker svært godt, og som har MYE å gå på. Vi ser ikke bort fra at dette kan være omgangens planke. Denne analysen vil du garantert like! 

 

V75-4: Kaldblodsløp og de fleste tror at Grislefaksen eller Bellfaks skal ta seg av dette løpet. Vi har innhentet superinfo og har spennende rapporter opp mot løpet. Dette kan være hesten, som sender mange "sjakkmatt". 

 

V75-5: Lärlingschampions - hvem tar seg av dette løpet mon tro? Mange klør seg i hodet, og det er vanskelig å finne løsningen. Vi har jobbet frem en solid vinner. Vi har kjørt løpet i badekaret og har analysen klar til deg!

 

V75-6: Kan det bli norsk seier i dette løpet? Floris Baldwin og Pebbe Simoni er våre kort i løpet. Begge holder toppform. Vi har jobbet frem en klar analyse av løpet. Denne vil du garantert like!

 

V75-7: Green Manba er stort sett "alles" redningsplanke i dagens runde. Er det virkelig så enkelt at dette er en klink vinner? Vi gir deg svaret!

 

Innleveringsfrister lørdag 01. februar: 

 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 16.20 - Lykke til med dagens spill!