05.02.2020 15:49

Nye superobjekter serveres på Bjerkebanen!

Nok en herlig onsdagskveld står foran oss på landets hovedbane Bjerke. I kveld kryr det av spillbare hester innenfor V75-rammen. Bankeren vår i omgangen er per nå ikke favoritt noe som for oss er merkelig. Flere av de andre løpene ser åpne ut og vi tror på solid utbetaling. Du tar vel rygg?

V75 Bjerke travbane onsdag 05. februar

 

 

Til omgangen på Bjerke onsdag har vi virkelig funnet gull i løpsarkivet. Flere av våre "nestegang" hester dukker opp innenfor V75-rammen og da er det dags å ta seg betalt. Vi drar frem et herlig objekt i DD-spillet, som for oss er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjanse i sitt løp. Inntrykket forleden var bunnsolid. Her er det bare å bli med til lukene. 

 

Vil du kjøpe dagens tips til Bjerke kan du gjør det her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

Vil du bli med på et av våre "Eksperten" andelslag finner du dem her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er våre overskrifter til løpene på Bjerke onsdag: 

 

V75-1: De fleste spår en duell mellom Patent Leather og Floris Baldwin. Er det så enkelt at det bare er disse to som gjør opp? Eller kan det lure en hest i bakhånd? Vi har analysen klar! 

 

V75-2: 2 Birk Faks og 3 Lættis kjempet en herlig kamp forleden. Blir det ny duell i kveldens løp eller kan det være duket for sjokk? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-3: For et sjokk det kan komme i dette løpet. Vi skrev ned denne hesten med store BLOKKBOKSTAVER sist. Nå er det dags å ta seg kraftig betalt! 

 

V75-4: Tayno Destrier går fra klarhet til klarhet og blir klar favoritt i dagens V75-runde. Er det en klink vinner, eller kan det være duket for sjokk? Vi har en spennende analyse klar til deg. 

 

V75-5: Vi setter VARSELLAMPENE på full styrke og skriker VARSKO. Her kommer dagens beste spill, og her skal vi stå først i utbetalingslukene. Takk for maten! 

 

V75-6: Vi bet oss merke i en hest forleden, som så klart forbedret ut. Her kan det bli kjørt opp i hendene på vår idè. Denne skal vi virkelig ta oss betalt på. Kan være omgangens delikatesse! 

 

V75-7: Best Of All er på alles lepper. Drøye 70 prosent ligger plassert på Hamre-hoppa. Er det virkelig så enkelt? Trykk kjøp og få tordentale! 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane onsdag 05. februar. 

 

V75: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 19.00 - lykke til med kveldens spill!